Skønhed og mode

Top 9 Tummy Tuckers - Hvordan virker det?

Pin
Send
Share
Send


Nogensinde har du brugt mave tucker til at skjule dit fedt? Har du hvordan de arbejder? I dag bliver fedme et almindeligt problem i hele verden. Hver og en vil gerne se slank og passe. Abdominoplastik (normalt anerkendt som en maveprop) slippe af med overskydende hud og fedt i mavesektionen, samtidig med at den slår ned i abdominalen.

Tummy Tuck-ordningen indebærer creme, der gnides i maven, idet man tilføjer det til kun at trætte bæltet. Som nævnt ovenfor er det her, hvor "fangsten" ligger, hvis du ikke er forsigtig. Du får mekanisk ekstra creme i posten hver anden måned, oplad til dit kort, i afventning af, at du ringer i øvrigt, annullere. Tummy Tuck Belt er annoncere som et "mirakel slankesystem", der kan "slanke væk mavefedt" på bare 10 minutter om dagen.

At have en ideel krop til at blive prydet i en blyant passer en kjole ligner en drøm kommer rigtigt. Denne gave kommer til dig som en godkendelse i forklædning, alt hvad du damer muligvis kan få dig til at genoprette din figur af denne mave tuckers.

Arbejde med Tummy Tuckers:

Tummy Tuck Belt tilstand til arbejde på 3 forskellige måder. Den primære er at bruge det i 10 minutter om dagen i 30 dage for at observere det smelte væk mavefedt uden et vigtigt vægttab. Dette hævder du kan se nedfald uden at ændre din vane til at tilføje kost plus motion. Den anden metode absorberer kombinationen med kost plus motion. Det hedder at være i stand til at skabe din kost plus motion rutine op til fire gange mere effektivt. Bare gør 10 minutters rutine om morgenen plus træne på et tidspunkt i dag. Kun slid og det plus det stramme stof hjælper med at tilbyde en øjeblikkelig slankende effekt. Systemet leveres med en termisk accelerator gel, som er nyttig til en ren mave tidligere end brugen af ​​bæltet, for at hjælpe det med at fungere bedre.

Tummy Tuckers: -

1. Super Control Tummy Tucker Panty Skin:

Dette er en fejlfri høj-midje mid-lår super kontrol mave tucker panty, at droppe ekstra kilo samt yderst nyttigt at reducere det svulme fra din talje. Dette er meget ordentligt for efter levering gælder for at mindske taljen. Get Inches Off, se også forbedret også slankere i dit tøj! All-day cool beroligende og varig vedligeholdelse garanteret! Tag op til 3 inches fra din mave, hofter og skinker. Det er specielt designet til at trimme inches fra din mave, hofter, talje plus skinker, mens der ydes afkølet, permanent hele dagen support.

Åndbar bomuldskrummet spandex eller nylonmateriale holder elegant den korrekte bærehøjde til svage ellers svækkende underlivsmuskler. Tummy Tuck (tilbage til Normal) til den nye mor, støtter Tummy Tuck blødt hende i hvile svulmet abdomen, lad de organer, der støder på den mest stressmæssige plus tyngdekraften til at helbrede i deres korrekte position.

2. Pink Tummy Tucker:

Vis din enviably-tonede figur ved at prøve denne rosa farvede under nederdel shapewear fra Quittance. Formet af polyester blanding, vil dette slidstærkt form slid være sundt, du som en anden hud er også meget behagelig at bære. Desuden er denne form slid perfekt til at blive båret under korte ellers knælængde nederdele. Du kan nemt bære dette regelmæssigt.

3. Nude Tummy Tucker:

Det er på tide at dække de tilføjede buer i stil med at prøve denne nøgne farvede form slidbukse som hos Monomer. Den har en lacy front i tillæg en krog ende, denne shapewear trussel lover god pasform. Den er klar fra bomuldsblanding; Denne almindelig-fit shapewear panty er i enkelhed at bære hele dagen lang under enhver gruppe.

4. Tummy Tucker af Clovia:

De er fremstillet ud fra ligevægt af nylon og spandex materialer; de præsenterer dig med det største lethed og mindsker også uønskede bump og derudover bulge af slags. Disse dejlige tætheds tøj vil få dig til at se slank nok, lad dig passe ind i kjoler 1 ellers 2 størrelser mindre end du er normal. Komponenteret af den nye sømløse viden, de overfører trussellinjer ud over tilbud og fejlfri finish under tøj. Bomuldskrotpladen tillader dig at bære dette shapewear som dit undertøj, så fint. Har stor elasticitet; de frembyder en rimelig buet fremvækst til din krop, skaber dig til din bedste.

5. Black Tummy Tucker:

Hvis din løse mave forhindrer dig i at udmynde de talende krammer, senere kommer denne sortfarvede mave tucker helt sikkert til din genbrug. Det er specielt lavet til at præsentere en god pasform; denne mave tucker som af Pretty Secrets kan simpelthen bæres under nederdele, shorts og jeans. Den er fremstillet af nylonblanding; denne mave tucker vil være blød ved siden af ​​din hud plus enkel at vaske så fint.

Se mere: Fedtbrænder bivirkninger

6. Tummy Tucker Shapewear:

Denne all-slips afgørende kort whittle din talje, tenor din mave plus hæve din ryg, så du kan se smadre i din tynde tøj bjørn i stedet for undertøj for at slippe af med trusser. Den udvider lige under din bh til meget snart under din ryg. Soft waistband sidder under din bh linje for at udrydde buler ved normal talje. Ultra-tynde benbånd venter på plads plus lette buler. De har perfekte sider for et stadig kig under tøj. Korte trusser tilbyder fuld bagbehandling. Du kan bære denne strømforsyning som din undertøj, fjerne trusser. Lav en hofte til shorts plus minis, men er lige så stor under bukser stof nylon spandex bomuld.

7. Tilbage Hook Closure Tummy Tucker:

Denne nøgnefarvede shapewear, der får dig til at se ud og passe i form. Den er klar til polyamid spandex; denne shapewear til kvinder er hud venlig desuden lempet at bære også. Dette shapewear giver dig mulighed for at flaunt en timeglasform. Du kan bruge dette regelmæssigt.

Se mere: Fit til Fat Celebrities

8. Skinny Tummy Tucker:

Det former din krop til en slankere figur. Desuden er det kraftigt hjælpsomt, men meget komfortabelt plus letvægt. Det hjælper ved hjælp af rygproblemer. Det er som et ekstra behageligt korset. Det har forsigtigt slidsåbning for lethed også komfort. Bomuldsstænger holder dig tør plus Komfortabel. Efter at have slidt disse tøj passer bedre og synes overlegen.

9. High Waist Tummy Tucker:

Dæk den ekstra flab og find en perfekt figur ved at bære denne beige farvede shapewear fra Monomer. Fremstillet af polyamid spandex og denne shapewear til kvinder er hudindbydende og strækbar, der er tilstrækkelig til at holde dig let hele dagen lang.

Så disse er top 9 mave tucker, jeg håber du kan lide denne artikel, og denne artikel vil være til gavn for dig. Bliv pasform altid!

Se mere: Sådan reducerer du fedt fra ansigtet

Se videoen: 10,000 POUNDS OF OOBLECK IN BATH CHALLENGE! (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send