Skønhed og mode

Hvordan man laver et langt tørklæde på en stilfuld måde?

Pin
Send
Share
Send


Uanset om det er sommer eller vinter, vil trenden af ​​lang tørklæde aldrig gå ud af mode. Kvinder i enhver alder kan lide at tilføje tørklæde som mode stil. Lange tørklæder er meget hyggelige at indpakke i forskellige stilarter. Du kan finde de forskellige typer tørklæder på markedet. Slank og tynd til uld, der er masser af tørklæder med forskellige stilarter til at binde, så du ser stilfuld og trendy ud. Her kan du finde top 9 lange tørklæder med måder at binde dem på på en måde.

Hvordan man laver et langt tørklæde:

Tjek denne trendy stil at binde tørklædet på din hals. Dette er sløjfe tørklæde stil for at forbedre dit fabelagtige udseende.

  • Trin 1: Dangle tørklædet over skulderen. Den ene ende skal være længere end den anden.
  • Trin 2: Tag den lange ende og lav en loop rundt om halsen.
  • Trin 3: Endelig balance begge ender og nyd det nye look.

Tjek også denne anden. Dette er skal forsøge udseendet.

  • Trin 1: Tag tørklædet og hæng det mod halsens forside.
  • Trin 2: Tag den ene ende og fold den to gange på en anden.
  • Trin 3: Så bring enderne opad løkken.
  • Trin 4: Endelig dække knuderne med lappen af ​​tørklædet.

Prøv disse to smukke måder at binde tørkladen på og få et flot udseende, som du ønsker.

Se mere: Sådan slår du en headscarf

Bedste lange tørklæde samling til damer:

Tjek de øverste 9 damer lange tørklæder som nedenfor,

1. Cotton Long Scarf:

Disse 100% bomulds tørklæder er meget hyggelige at bære. De forbedrer stil og udseende af din. De er let tilgængelige på markedet og online marketing hjemmesider så godt. Vælg enhver farve og tryk efter eget valg, og få altid et flot udseende. Du kan bære dem med noget af påklædning som kurtis, jean & toppe, formaler osv.

2. Pompoms Triangle Scarf:

Disse er fed og stilfulde tørklæder med pompoms på kanterne af dem ser fantastiske ud. De er tilgængelige i enhver form for stof, hvad enten det er silke, bomuld, georgette osv. Du kan bære dem en af ​​de kjole du kan lide. Disse tørklæder forbedrer din mode med moderne touch.

3. Lang silke tørklæde:

Disse er 100% silke tørklæder ser meget flotte ud. De iøjnefaldende udskrifter giver dig elegant og smart udseende. Så hvorfor du skal vente, gå og hent samlingen af ​​disse smukke silke tørklæder og skinn din garderobe. Du kan simpelthen pakke dem rundt om halsen og endda prøve den franske stil at bære den på.

4. vinter strikket lang grå tørklæde:

Tid til at slå vinteren med stil Ja, dette vinterstrikede lange tørklæde er håndlavet og stilfuldt. Denne lange vinter tørklæde ville beskytte dig om vinteren fra kold brise. Dette er i forskellige designs og stilarter. Prøv nogen af ​​dem efter eget valg. Du vil helt sikkert elske denne stil. Bær dem med en loop stil knude og mærke din slående skønhed.

5. Pashmina Extra Long Scarf:

Alle er glad for Kashmir og dens tøj. Pashmina er velkendt blødt stof, der især bruges til at kurve vintre. Denne 100% pashmina super lange tørklæde ser meget flot og fashionabelt ud. Du kan bære dem med nogen af ​​festklæderne eller formalerne. Disse pashmina er kommer fra kashmiri geiter. Disse er luksuriøse tørklæder, der koster INR 8000 til INR 10000 pr. Tørklæde eller sjal. Sæt tørklæderne om halsen eller armene, begge veje er fabelagtige og attraktive.

6. Italiensk Micro Modal Long Scarf:

Disse trykte lange tørklæder til kvinder ser meget forbløffende og pragtfulde ud. De er 100% mikromodale tørklæder er meget lange tørklæde design og gør din garderobe smuk og fashionabel. De fås i forskellige farver og trykkerier. Dette er blomsterprint i marineblå farve og mange flere. De passer med noget af de tøj du har på dig. Prøv at bære dette løs med en knude rundt om halsen, hvilket giver dig et perfekt, fantastisk udseende.

Se mere: Women's Black Scarf Designs

7. Kontrollerer langt tykt tørklæde:

Tjek tørklæder ikke engang simpelt og stilfuldt at bære, men også meget trendy. Checks vil aldrig gå ud af mode. Kvinder og mænd elsker begge at bære dem. Bare enkle kontroller af enhver type stof ser meget vidunderlige ud. Den lange tykke tørklæde en bedste måde at binde tæsken på er at folde den i trekantet form og derefter dække ryggen mod den forreste hals og derefter binde en knude med kanterne. De simpelthen smukke checksørklæder er favorit blandt mange af kvinderne og mændene.

8. Lace Scarf:

Wow! Damer prøve denne fantastiske og målløs mode slid tørklæder. De er perfekte er moderne tørklæder, der øger din skønhed, der er iboende i dig. Du vil helt sikkert elske at tilføje dette i din tørklæde samling. Den smukke blonde er fastgjort på kanterne af disse tørklæder. Disse tørklæder er meget lette i vægt med mind-blowing blonder fastgjort på dem. Åbn tørklædet og fold det i trekant. Sæt derefter den trekantede side på den forreste del af kroppen og binde slutningen af ​​tørklædet på halsens nakke. Dette er lyddæmperens binding af tørklæde.

9. Skinny Long Black Scarf:

Denne er et mere klassisk langt kvindes tørklæde, der vil gøre opmærksom på folk eller folk omkring dig. Disse er tynde tørklæder. De er meget lette vægtede og behagelige at bære. De fås i farver og trykkerier. De ser fantastiske ud i enhver form for stof, hvis silke, bomuld, georgette osv. Binder dem i løkkeform rundt om halsen og efterlader de lange forender i begge sider giver et fantastisk udseende.

Prøv nogle af disse bedst søgte kvinders lange tørklæde design og forbedre skabet af dit skab. De er simpelthen fantastiske og fantastiske. Uanset om det går til silkeagtigt eller tyndt, vil alle samlingerne forlade alle målløse. Ikke engang kvinder, men også mænd kan bære dem med en anden stil at knytte dem. Disse er meget stilfulde trendy tørklæder. Så damer går bare for dem. Disse er tilgængelige på nogle af markederne. Når du leder efter online shopping, så gå til Amazon, Flipkart, Snapdeal, Jabong, Limeroad, Zara osv. Du kan også få rabat.

Se mere: Ladies Square Halstørklæder

Pin
Send
Share
Send