Skønhed og mode

9 Stilfulde og bedste halssæber til kvinder og mænd

Pin
Send
Share
Send


Halstørklæder opstod under de antikke egyptiske, romerske, kinesiske og franske kulturer. Tidligere blev tørklæder anset for at være noget, der skulle bæres om vinteren. Tiderne er ændret, og tørklædet har overtaget et helt nyt udseende. I dag er tørklæder en almindelig nakkebeklædning. Den farverige hals tørklæde kan tilføje skønhed til din kjole og lysere det op. Halstørklæder kan være af nogen længde - lang eller kort. Uanset om du bruger tørklæde til varme eller stil, ændrer den rigtige fashionable måde, du har på dig, hele dit udseende.

Seneste samling af hals tørklæde til herre og damer:

Lad os finde her med ovennævnte hals tørklæde designs til kvinder og mænd.

1. silke hals tørklæde:

Den silke hals tørklæde er en øjeblikkelig favorit af college goers. Du kan bare tilføje lidt farve til din almindelige tank top ved at binde et silketørklæde rundt om halsen. Til dette skal du folde Silk tørklædet i en trekant og placere det over dine skuldre. Bare binde en simpel knude i midten - voila du er alle farvet op til college. Silkørklæder kan også ledsage forretningsklær. De bæres tæt på nakken inde i skjorten og dækker nakken. Det ser flot ud.

2. Poncho Style Neck Tørklæde:

Du kan også drape tørklædet rundt om halsen i en poncho stil. For at gøre poncho stilen, binde de to ender for at lave en cirkel. Drape den rundt om skulderen og drej den forreste del. Der er et andet trendy look for college og går godt på jeans og toppe. Dette er en god måde at binde damerhalsdukken til kvinder, der er stærkt bygget, da det dækker deres storhed.

3. Fransk Twist Scarf:

Dette er en unik stil at binde kvindernes halshals. Giv dit tørklæde fransk twist. Metoden til at binde dette tørklæde er også meget let - Fold tørklædet langsomt og læg det rundt om skuldrene. Det løse endestykke skal trækkes over og derefter under løkken i tørklædet. Det andet stykke skal først gå under og derefter over samme sløjfe.

4. Metal Knit Summer Scarf:

Dette er et rigtig trendy halshalset tørklæde til aftener eller fester med venner. Tørklædet er lavet af tyndt silke materiale, så det er meget nemt at klare. Du skal bare dreje tørklædet rundt om halsen og lade de løse ender hænge i fronten. Det ser chic ud på jeans og korte toppe. Metallisk farvede tørklæder ser generelt bedre ud end almindelige.

5. runde hals halsduk:

Dette er en af ​​de bedste måder at binde en lille hals tørklæde på. Fold tørklæde i halvdele, indtil det bliver en slank linje. Pak det rundt om halsen og binde en lille knude. Det ser rigtig flot ud på shorts og et vidunderligt tilbehør til college piger, der elsker korte kjoler. Det har et smukt udseende og går godt på korte kjoler til night outs og diskoteker.

6. Bandana Neck Tørklæde:

Bandana tørklæde er en typisk mænds hals tørklæde og det traditionelle tilbehør af cowboys. I dag er der endda kvinder, der pryder dette udseende. Det er nemt at binde og kan være et afslappet slid eller til kostumer også. Fold tørklæde i en trekant og få de modsatte ender til at mødes. Tag de to modsatte ender på den længste side af trekanten og læg den længste side på din hals. Tipet skal pege ned. Bind de modsatte ender i en knude bag på halsen.

7. Kvinders Business Suit Scarves:

Dette er et vidunderligt tilbehør til at ledsage din formelle pakke. I dag er tørklædet blevet en væsentlig del af kjolekode for bestemte kontorbrug. Tørklædet er simpelt slidt rundt om halsen og en sød sløjfe er bundet. Bøjlen kan placeres i midten eller på nogen af ​​siderne. Så hvorfor ikke ændre din typiske måde at bære på jakkesætet og prøve et hals tørklæde til jakkesætet.

8. Net Cowl Scarf:

Cowls er generelt slidt om vinteren, da materialet er uld. Men i dag er kappemønstret også blevet trendy blandt normale daglige slidder tørklæder. Dette net tørklæde er draperet i en cowl mode. Den cowl hals tørklæde tilføjer hoppe og er meget elegant. Denne stil kan vedtages af både mænd og kvinder.

9. Skinny tørklæde:

Dette er en af ​​de sødeste og mest kreative måder at bære dit tynde hals tørklæde på. Sådan slår du tørklædet rundt om halsen - Når du har lagt tørklædet bag på halsen, begynder du at dreje det, indtil hele længden er snoet. Derefter løbe det om halsen igen og binde en knude. Hold bindeknoter rundt om den oprindelige, indtil du føler, at det er tilstrækkeligt. Lad de løse ender hænge fri.

Halstørklæder er generelt elsket af alle. Halstørklæder anvendes i alle slags væder, bare at tørklæde er afhængig af vejret. Halstørklæder ser cool ud på løse silhuetter. Halstørklæder udgør også en del af det officielle slid på bestemte erhverv som luftvåben, receptionister, hærofficerer osv. Der er mange forskellige slags tørklæder, der kommer i mange former, mønstre og farver. Det anvendte materiale varierer også. Der er mange tips og tricks til bindestilen.

Pin
Send
Share
Send