Skønhed og mode

25 forskellige typer vielsesringe til kvinder og mænd

Pin
Send
Share
Send


Vielsesringe og traditionen om at glide en vielsesring i din ægtefællesfinger er en dejlig ceremoni, der er husket hele livet. Ringene, der udveksles, betyder meget for det nygifte par. De smukke ringe spiller en del af løfter til hinanden, at de altid vil være der for hinanden, uanset hvilken tid der kommer i livet, hvad enten det er godt eller dårligt. Det siges at vielsesringen bæres på venstre håndfinger.

Årsagen bag iført den på den pågældende finger har en betydelig betydning. Den venstre håndfinger bærer venen, der henvises til som kærlighedens venen, der er direkte forbundet med hjertet. Den åben, der kaldes som "Vena Amoris", er venen, der bringer kærlighed og følelser til hjertet. Og på grund af det samme er parrets kærlighed for altid forbundet med hjertet gennem fingerens ring.

Men traditioner ændres gennem tiden, i dag betragtes det som en ceremoni i bryllupper. Folk bytter bryllup ringe efter traditioner, og så fjerner de også i bytte med andre ringe til tider. Selv om der er mennesker, der alligevel overvejer de sande følelser, der betyder med bruden af ​​vielsesringe for evigt på deres finger for hele livet. Og hvorfor ikke! Ægte kærlighed skal altid ses som et symbol, der altid er med dig.

Brug af vielsesringen viser verden, at du er forpligtet til nogen. Ringen viser verden, hvor meget din ægtefælle betyder for dig i dit liv. Vielsesringen får dig til at føle dig nær til din kærlighed, hver gang du føler det på dine fingre, selv når du er langt fra din ægtefælle. Og når du er sammen med din ægtefælle, får du brugen af ​​den kærlighed, der er for evigt med dig og bringer en sammenhæng mellem dig og din ægtefælle.

Smukke vielsesringe med billeder:

Vielsesringe i dag har en stor betydning selv med deres design. Vi får mange smukke og dejlige designs, der altid viser kærlighed og kærlighed mellem par.

1. Simple Plain Gold Wedding Rings for Par:

Når det kommer til ægte kærlighed, siges det, at det ikke behøver at vise sig. Løfter er meningen at holde sig ikke at blive vist. Når det kommer til at følge traditioner, kan det gøres med enkle og elegante design af vielsesringe. En almindelig guldring, der er bred i størrelse, ser så lovende ud som designerringe. Enkelheden af ​​de lovende ringe vil altid være på fingeren uden tab eller afskrivninger.

2. Fingeraftryk vielsesringe til par:

Med den nye stil og design bliver løfter også mere attraktive. Folk har valgt at lave vielsesringe med deres fingeraftryk. De fingeraftryk ringe kommer jeg forskellige metaller, herunder guld, sølv, platin, rødt guld og palladium. For at lave trykket på ringene graverer bruden og brudgommen deres fingeraftryk dybt, så de ses dybt. Fingeraftrykene er lavet i enten neutral eller oxideret finish og også i små fingeraftryksdetaljer eller et fingeraftryk i levetid.

3. Matchende vielsesringe i sølv:

Matchende ringe eller sæt parring ringe er et af de par ringe valgt af kærlige par lavet til hinanden. Den tilsvarende betydning for hinanden er formidlet af de matchende ringe, der er lavet til bruden og brudgommen. Når de samles, laver de et komplet hjerte. Og når de ikke er sammen, minder de om deres partner.

Se mere: Ringe til piger.

4. Vielsesringe i Rose Gold:

En rose guldring er ikke mindre end platin smykker. Skønheden i rosenguldringen er også vidunderlig. En række af hvide og lyserøde diamanter tippes skiftevis i et split shank design ser attraktivt ud. Og en hvid stor runde skåret diamantkrone ringen ser fantastisk ud.

5. Simple Diamond Gold Wedding Ring:

Et elegant og smukt design af vielsesringe retter også diamantringe. De eviggrønne diamantringe er altid blevet valgt først for at vinde hjerterne hos din dame. Den glitrende glans af den hvide diamant medfører altid altid en gnist i dine øjne, når vi ser på det. En almindelig ring med en stor hvid diamant i midten kronet høj look fantastisk selv midt i designer ringe.

6. Butterfly Vintage Rose Gold Wedding Ring med Heart Shape Diamond:

Et smukt vintageguldmønster er besat med en hjerteformet diamant i midten og søde små bølgende diamanter, der gør sommerfugle ion ringbåndet gør det vidunderligt design.

Se mere: Herre Ringe.

7. Pude Cut Rose Guld Wedding Ring:

En hult prinsesse skåret hvide diamant studded højt på lyserøde diamanter og igen et lag af rosen guld ramme holder designen høj giver en smuk mandlige vielsesring. Ringenes bånd er også besat med hvide pave diamanter, der gør den mere smuk.

8. Pude Cut Twisted Pave Diamond Wedding Ring:

En pude skåret twisted bane diamant besat bryllup ring ser sød på brudens finger. Det sarte design af vielsesringen lavet i rosenguld tiltrækker selv i mørk aften. Prinsessen skåret diamant i midten ser også godt ud.

9. Prinsesse Cut Diamond Vielsesringe:

En prinsesse skåret stor hvid diamant kronet i midten ved siden af ​​fine runde skårne diamanter på ringbåndet giver et fantastisk udseende.

10. par hvide guld vielsesringe:

Hvidguld diamant studded vielsesringe i par til mænd og kvinder design er sød. Dameringen er simpel lys i tyndt design, mens hanringen er tyk og bred med diamantbesat i midten.

11. Hvidguld Micro Pave Diamond Vielsesringe:

En micro pave diamant studded vielsesringe er også meget efterspurgt i høj samfund bryllupper. De glitrende dele af mikropaveldiamanterne er meget gunstige blandt mange mennesker. Udseendet af sådanne ringe er altid rost, når det bæres.

12. platin Vielsesringe til mænd og kvinder:

Platin vielsesringe er dyrere og udelukkende gjort awesome. Sætet af hans og hendes vielsesringe består af to ringe til bruden og en til brudgommen. Bruden har to ringe, der består af en med en simpel diamantring og den anden med håndværk og snit og diamanter indenfor. Brudgummen er større i størrelse med lignende design matchende med den ene af bruden.

13. Unikke vielsesringe til par sølv:

En håndlavet vielsesring, der viser den virkelige kærlighed, du vil give livslang til din ægtefælle. De smukt udskårne ringe er dem der kan afspejle dine samme følelser. Den smukke udskæring er enkel, selvom den er fremragende på sine egne smukke carves.

14. Ruby Stud Mens Wedding Ring:

Ruby studen vielsesring er et antik design valgt til et kongeligt udseende. En mandlig designet ring er tyk og stor, der passer til næsten en stor del af fingeren. Blomsterkonstruktionen lavet på ringens kropspat er lavet med minakaari arbejde og midten med rubin og bane diamanter omkring den. Ringen giver et kongeligt udseende.

15. Indiske Vintage Gold Wedding Rings:

Indisk vintage stil vielsesring er også et af de meget udvalgte designs. En filigran design snoet linjer fastgjort med hinanden gør en dejlig bred bælte design. Det unikke mønster af ringen er simpelt, men fremragende på sin egen måde.

Se mere: Forlovelsesring designs.

16. Navne graverede vielsesringe:

Vielsesringe, der også betragtes som løfterne, der skal bæres for evigt, har en meningsfuld betydning. Par vælger også at grave deres ægtefællers navne på deres vielsesringe for at gøre ringene mere lovende og fulde af kærlighed. Graveringen af ​​navne på vielsesringen får dem til at føle deres ægtefælles nærhed, uanset hvor de går.

17. Traditionel indisk brude ring i guld:

En traditionel indisk brude ring ses for det meste med udformet gulddesign. Den helt gule guldgjorte ring er valgt som et arvelig smykke til bruden. Den fine kunst lavet i ringens lille design er et meget gammelt design.

18. Traditionelle indiske vielsesring til brudgom:

En traditionel indisk vielsesring til mænd er for det meste set i gulguldt tykt design med besatte hvide diamanter, hovedsagelig i firkantede former eller en enkelt diamant i midten. Den store ring viser sig fremhævet på en mandlig finger.

19. syd indiske mønster vielsesringe til kvinder:

South Indian smykker er altid designet med en traditionel touch i den. Det traditionelle lakshmi design eller som sagt vanki lakshmi ring er berømt i sydlige indiske bryllupper. Ringenes design er i V-form, udformet med røde og grønne diamanter eller kun gulddesignede ringe.

20. Designer Piger Bryllup Ring:

Designer stykker i vielsesringe vælges meget mindre. Sandsynligheden for at diamanter kommer ud kan forekomme hyppigt. Selvom de fantastiske designs ofte ignoreres. En stor diamantstifling over en guldring, der har bragt diamant indpakket rundt, ser meget smuk ud.

21. Designer To Tone Bryllup Ring til Mænd:

En to tone mode smykker ring er en mode blandt designer ringe. Den prinsesseslebne diamantformede ring har et mandligt design. Den midterste del af ringen er lavet i hvidguld, mens resten med gule og hvide guldstrimler. Det dejlige mønster skinner på ægtefællens finger som et løfte fra hendes vegne.

22. Pink Diamonds Hvid Guld Bryllup Ring for Piger:

En dejlig lyserød diamantring på et bryllupsmøde skaber en meget dejlig hukommelse i parets liv. Den rosa trekant form skåret diamant og små lyserøde diamanter foret op ser meget pæn på platinringen.

23. ædelsten graveret vielsesring:

Damen er heldig nok til at have sådan en overvældende juvel og den ægtefælle, der valgte det. Den røde rubin diamantring kan være et af de bedste valg der skal laves som en vielsesring til din dejlige vil være kone. Den attraktive ring med en rubin diamant i centrum blomstret designet med små rubiner og hvide diamanter er et vidunderligt mønster i det hele. Den røde ring på fingeren af ​​den smukke dame vil altid skinne og roses hver gang den bæres.

24. Safir Guld Over Sterling Mænd Bryllup Ring:

Safir perle sten ses for det meste med mænds tøj. Vielsesringe med ædelstene er meget i mode i disse dage. Det attraktive udseende af farvede ædelstene indlagt med hvide pave diamanter har kendetegnet udseende hver gang, når den bæres. Når mørkeblå safir perle sten i prinsesse cut er besat mellem pave diamanter i gule guld og platin striber imellem det ser meget rig og royal.

25. Stilfuldt Wedding Ring Set i Bambus Design:

Bambusdesignet i ringe har også et andet udseende af sig selv. De fine mønstre over hele mønsteret af ringen giver et vintage look. Ringen er hul i indersiden og er let samlet. Men ringets prægede udseende er dejligt og temmelig meget attraktivt.

Hvis du finder en perfekt parret vielsesring til dit ægteskab, får du et stort udvalg af designs kategoriseret i mange designs. Du kan vælge det navnegraverede mønster eller de fingeraftryk indgraverede ringe. Du kan også få initialer, der er forbundet med indgraveret på ringene. Der er også varianter af mønstre i diamantringe. Platinskatten giver et andet skridt, og rosenguldringerne er også unikke.

Hvis du ønsker at opbygge et stærkt liv sammen og du ved, at du er lavet til hinanden, kan dine vielsesringe også symboliseres med meningsfulde citater. Vielsesringe et løfte om hinanden er smykker, der skal bæres livslangt. Valget af vielsesringen skal være unikt og vælges af bruden og brudgommen sammen. Valget er ikke lavet ofte, så det rigtige valg vil gøre din livslange relation sund og dejlig.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Pin
Send
Share
Send