Skønhed og mode

25 smukke diamantringe i verden og deres betydning

Pin
Send
Share
Send


Diamanter i enhver form, størrelse og farve har altid været attraktive til smykkedesign. Det giver en ny definition til din forenklede personlighed, når den udsmykkes. Diamant har generelt mange betydninger, men i en helhed er diamantens hoved symbolik kærlighed, rigdom og sandhed. Den er opkaldt som Gemskongen som den mest værdifulde sten blandt alle andre.

Blandt smykkerne har ring sin egen unikke betydning. Og hvis ringen er besat med dejlige diamanter, øges ringenes værdi. Enhver vielsesring, forlovelsesring eller endda en simpel ring, når den er dekoreret med endnu en lille diamant, ser attraktiv ud end andre.

25 populære og nyeste ægte diamantringe til kvinder og mænd:

Lad os få et overblik over nogle små og store Real Diamond ring designs med betydninger og billeder.

Se mere: Smykker Ring Designs.

1. Flettet Design Diamantringe til Piger:

Leder du efter noget stilfuldt! Prøv et diamantring design med designet inspireret af en frisure. En flettet design ring lavet af guld og diamanter giver et fashionabelt udseende med enkelhed på etnisk slid specielt lehengas. Det dejlige design er besat med små CZ-diamanter. Designet betyder simpelthen sandhed, magt og retning.

2. Sapphire Diamond Ring i hvidguld:

Ønsker at bære en ædelsten sammen med diamanter for et unikt og himmelsk udseende. Prøv et design, herunder safirsten, små mousserende diamanter og hvidguld. Et mellemstort safir er omgivet af små diamanter, der giver et blomstret design look. Designet symboliserer royalty, visdom, tro, håb og held og lykke. Det giver et følsomt udseende på casuals og også for regelmæssigt slid.

3. Diamond Ring Leaf Design:

Designet inspireret af naturen er det, der er lavet med blade. Ringen er lavet med guld og efterlader design. Diamanter er studded i kanten af ​​bladene for at definere formen. Guld linjer er lavet imellem bladene giver et følsomt udseende. Designet repræsenterer frugtbarhed, vækst og renhed. Det giver et fantastisk udseende over enhver outfit specielt designer kjoler.

4. Lotus Engagement Diamond Rings for Women:

En vidunderlig diamantring til kvinder med et lotusdesign ser fantastisk ud i enhver kvindes ringefinger. Guldringen er givet i form af to lotus i modstand. Diamanter er fastgjort i den mellemliggende sektion og i midten af ​​kronbladet. Designet angiver frugtbarhed, vækst, helbredende kraft og sandhed. Det ser fantastisk ud på enhver religiøs funktion eller for engagementsfunktioner.

Se mere: Solitaire Engagement Ring.

5. Mens Diamond Ring til bryllup:

Ikke kun pigerne, men drengene har også fantasien at have diamantringe. Et sådant design af diamantringens design er konstrueret med guld. En tykk ring er senere besat med flere små diamanter i hvid og brunlig farve. Ringen giver et stilfuldt og rart look over dragter og etnisk slid. Det kan være en perfekt bryllupsgave til brudgommen.

6. Vin Branch Ring Design for Brude:

Ønsker at bære noget designer til særlige lejligheder eller ønsker at gave din elskede en designerring! Prøv en ring lavet af guld og designet med vinafdelinger. Designet af bladene er givet en besat diamant look for at øge sin charme. Ringen giver et fantastisk udseende til selvomslappet slid. Designet symboliserer royalty, fremskridt, femininitet og frugtbarhed. Ringen kan være en fantastisk gave på bryllupper.

7. Tre Diamond Ring for Engagement:

Et simpelt men alligevel soffesticated design, der har sin egen unikke betydning, er den, der har tre diamanter. Et design af diamant forlovelsesringe ser helt fantastisk ud på sherwani og kurta. Ringen er lavet af rose guld og besat med tre diamanter. Designet repræsenterer fortid, nutid og fremtidsteori. Det symboliserer også de tre vigtigste forhold i alles liv, der er kærlighed, venskab og troskab.

8. Pink and White Diamond Ring for mænd og kvinder:

Også kendt som Kaido i Gujarat, kan ringen bæres af både mænd og kvinder. Designet er lavet med hvide og lyserøde diamantstener besat i en hvidguldring. Ringen ser flot ud i bryllupper og giver et kongeligt udseende. Designet symboliserer royalty, rigdom, glamour, fred og ro. Det bæres stærkt på lehengas og tunge sarees af kvinder og på kurta eller sherwani af mænd.

Se mere: Kvinders guldringe.

9. Etnisk Teardrop Design Ring Diamond:

Etniske designs har altid været yndig at fortsætte. Et ring design, når det får etnisk udseende, giver et elegant udseende. En ring diamant af brunlig farve og tåre drop form er fastgjort i en hvidguld ring med flere små diamanter omkring det. Den bruges bredt af de vestlige bruder som bryllupsgave, som er en del af ægteskabsrituet fra drengens familie.

10. Simple Diamond Ring for mænd på Engagement:

Ønsker at have en enkel men sensuel gave til din mand! Se på det dristige og elegante design af diamantforlovelsesring. Ringen er lavet med guld a og besat med diamant ved et fast hul. Designet giver en forenklet personlighed til brugeren. Når den bæres på ringfingeren, repræsenterer den beskyttelse, dyb kærlighed, sensualitet, tiltrækning og ledelse.

11. Crown Design Ring Diamond:

Vil du give din engel en gave, der ville give hende en besked om, at hun er prinsessen i dit hjerte! Her er et diamantring design, der vil dele dine følelser og budskab til hende. Ringen lavet af platin er givet design af en krone besat med diamanter. Ringen indeholder også et hjerte design for at føje til sin sensualitet. Det ser delikat og trendy på ethvert outfit.

12. Betrothal Diamond Ring Design for kvinder:

Et klodset men elegant udseende kan vedtages ved hjælp af en Betrothal diamantring. Ringen er lavet af platin eller hvidguld og er besat med en krystal hvid diamantsten af ​​mellemstørrelse, mens den er omgivet af små diamanter, der giver et overdådigt design. Det er et klassisk design, der ser fantastisk ud på enhver outfit specielt designer kjoler og palazzo.

Se mere: Platinringe til kvinder.

13. Sort / Hvid Diamantringe:

Sorte diamanter betragtes som negative eller dødssymboler i få kulturer og er derfor ikke accepteret som en vielsesring. Men nogle af kasterne tager det som en sensuel gave til det nye par, da det symboliserer et stærkt kærlighedsband til de nye par. De sorte og hvide diamant vielsesringe er lavet i platin og sort og hvid lille diamanter. Center diamant er en mellemstor sort sort diamant. Det symboliserer også kærlighed, lidenskab, styrke og lykke.

14. Uendelig Diamantring i Guld:

Ønsker et simpelt men fashionabelt ring design, der skal bæres i funktioner og regelmæssigt! Et design der udgør symbolet på uendelig er det bedste til dit valg. Guldringen kan også laves med platin eller rose guld for at give et elegant udseende. Ringen design er dekoreret med små klare diamanter på kurven. Ringenes design repræsenterer uendelig kærlighed, lidenskab, empowerment og evighed. Det er den bedste enkle gave til din specielle person.

15. Triangulær Big Diamond Ring:

En trekantet diamantring ser fantastisk ud på fingrene til små funktioner eller fester og endda til regelmæssig brug. Diamantringen til kvinder er lavet af platin eller hvidguld, og gives en trekantet charm besat i diamant. Den stilfulde ring repræsenterer treenigheden af ​​kærlighed, venskab og troskab. Det symboliserer også tro, kærlighed, loyalitet og sensualitet.

16. Smuk Curvy Diamond Ring og Betydninger:

Ønsker at have et trendy look med etnisk kombination! Et ring diamant design med flere kurvede linjer danner en knude giver et fantastisk og fed udseende. Fremstillet af rosenguld er ringen præget med krystal hvide diamanter for at føje til nødder skønhed. Ringen har sin egen betydning, når den bæres på den første finger, som repræsenterer lederskab, ambition og beslutningskraft.

17. Bird Diamond Ring for Girls:

En ring design med en smuk fugl design ser fantastisk, når de kombineres med en diamant. Diamanten og guldringen er designet af en due fugle, som faktisk symboliserer kærlighed. Ringen passer til ethvert outfit. Det kan være en kærlig gave til din specielle pige på valentinsdagen. Ringens vigtigste symbolik er kærlighed, lidenskab, liv og romantik.

18. Religiøse Diamond Ring Navn:

En fromme ring, der viser dedikationen mod Gud og åndelighed, ser fantastisk ud for religiøse funktioner og også for regelmæssigt slid. Guldringen hedder Jesu navn og en lille, men skinnende diamant er fastgjort til den og giver et lækkert kig. Ringen kan være en dejlig gave til nogen, som du holder af eller beskytter. Det symboliserer kærlighed, tro, håb og held og lykke.

19. Påfugl Diamond Ring Design:

Når smykker er designet i et påfugldesign, har det sin egen unikke attraktion. På samme måde, når et påfugldesign er givet til en ring, giver det også forskellige farver. En platinring får et påfugldesign, som er besat med blå farver diamanter for at give en farverig tekstur. Ringen passer bedst på kjole og sarees. Sådanne ringe repræsenterer lykke, renhed, femininitet, kærlighed etc.

20. Tre Butterfly Diamond Ring i Rose Gold:

Butterfly design har altid været attraktivt for pigerne i alle aldre. En dejlig diamantring til kvinder lavet med rosenguld og diamanter giver et vidunderligt og funky look til bæreren. De tre sommerfugl design er givet forskellige farve diamanter, hvilket gør det farverigt. Ringen er bredt udført på casuals. Designet symboliserer royalty, rigdom, sundhed og frihed.

21. Bow Diamond Ring:

En sød og delikat ring design blandt forskellige er den med en bue design. Den sorte diamantring er lavet af platin eller sterling sølv og er besat med hvide og sorte CZ-diamanter, der danner formen af ​​en bue. Det er et design, der bredt gennemføres på casuals og fester eller også i kontorer for at give et charmerende og hyggeligt udseende. Designet repræsenterer kvindelighed, kærlighed og kærlighed.

22. Toe diamantringe til giftede kvinder:

Tå ringe har deres egen betydning i hinduistiske bryllupper. Og når ringene er dekoreret med diamanter, giver det et fængende udseende. Tåringen er besat med små klare diamanter på sort og hvid til at give et charmerende og glamourøst udseende til bruden. Ringen udtrykker følelsen som kærlighed, tiltrækning, pleje, lidenskab og sensualitet.

23. Seneste Loop Diamond Ring:

Ønsker at bære noget trendy! Den nye og nyeste design blandt diamantring design er loop diamant ring design. Guldringen er besat med diamanter af krystal hvid farve. Designet med sine forskellige kurver giver et fantastisk og dristigt udseende. Det passer blandt alle smarte og trendy tøj. Designet repræsenterer genfødsel, frugtbarhed, umoral, guddommelighed og kvindelighed.

24. Delfin designet diamantringe til teenagere:

Et diamantring design bliver populært blandt teenagernes piger er det med design af en delfin. En sølvring lavet af platin og sterlingsølv har design af delfin med en hvid diamant. Det giver en forenklet personlighed til at være bæreren over enhver outfit. Det symboliserer genfødsel og fornyelse. Når det bæres på ringfingeren, bringer det også held og lykke. Det er den bedste gave i venskab.

25. Gold Skildpadde Diamond Ring:

Skildpadden siges at være et symbol på kærlighed og held og lykke. Diamantring design med skildpadde design bæres på pegefingeren. Designet er lavet med guld, der bærer en skildpadde besat med diamanter. Designet er slidt til regelmæssigt slid. Det symboliserer kærlighed, held og lykke, skabelse og visdom. Ringen, når den er begavet til nogen speciel til lejligheder som ægteskab, religiøse funktioner, små lejligheder osv.

Det siges at diamant er for evigt. Diamantringe i ethvert design ser fantastiske og attraktive ud. Det er en speciel gave til den nygifte og også til baby shower. Det er den mest værdifulde ædelsten. Smykker designet i diamanter giver et kongeligt udseende. Brudekjole smykker er altid besat med diamanter for at give en ny glamour til bruden. Diamant vielsesringen spiller rollen som engagement fra bruden og brudgommen for et ubrydeligt forhold til dyb kærlighed.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Pin
Send
Share
Send