Skønhed og mode

Top 9 Jockey Trusser, der er bedst i Dame Undertøj Beklædning

Pin
Send
Share
Send


Jockey er et af de mest kendte dameundertøj mærker i verden. De trusser, som Jockey laver, er af super kvalitet og stil. Dette mærke er favorit blandt alle unge piger og kvinder, jockey trusser er behagelige at bære også.

9 bedste brede samling af jockey trusser til kvinder:

Få nogle damer jockey trusser i et bredt udvalg af trusser mønstre.

1. Super Soft Jockey trusser:

Disse er de bedste Jockey trusser til dig, da de er lavet af det blødeste materiale, der føles godt på kroppen. Bikini stilbukserne er den perfekte pasform, og du kan få dem i alle farver. Pakken med 3 fungerer også godt, da det er økonomisk.

2. Cotton Jockey Briefs:

Det bomuldsmateriale, der anvendes i disse Jockey damerunderbukser, er af bedste kvalitet. Kortfilmene er trykt i flotte udskrifter, der fungerer bedst for alle kvinder. De anvendte farver er normalt også lyse og fedte.

3. Pakket Jockey Panties:

Jockeybukser kommer normalt i pakkerne 2, 3 eller 4. Disse Jockey Women's trusser er i forskellige nuancer i pakken. Pakkerne kan også have nogle trykte og nogle faste farvebukser, der alle matcher sammen.

4. Full Cut Jockey Trusser:

Her er en af ​​de mest komfortable klassiske fuldskårne jockeybukser til damer. Trusserne har en kold blonde kant i kontrastfarve, der har ordet Jockey trykt på den. Farverne er normalt pastel og pasformen er perfekt til daglig brug.

5. Wide Waist Jockey Trusser:

Her er en anden af ​​Jockey komfort truse trusser. Denne brede talje panty Jockey gør er perfekt til den platte mave føler. Den brede elastik, der anvendes her, er blød til berøring og skærer ikke huden. Vælg at købe en bred talje panty for den ekstra komfort føler. Som en bred talje, så er denne mere foretrukket for dig.

Se mere: Kvinders polstret trusser i forskellige stilarter

6. Jockey Boyshort Trusser:

En af stilarterne på trusserne er den korte drengstil, der ligner en stram kort bukser. Jockeybukserne er lavet af strækbart materiale, der passer godt omkring taljen og bunden. Bukserne er gode til sportstøj, da de dækker og holder kroppen på plads.

7. Jockey Thong Trusser:

Disse lavopløste Jockey-bomuldstrømpebukser er en anden stilfuld tilsætning til din undertøjssamling. Low-rise tongs er lavet i bomuld, så selvom de er thongs, er de behagelige at bære. Vælg dem med kontrasterende elastikbånd.

8. Ingen Panty Line Jockey Trusser:

Mange af de kjoler og beklædningsgenstande, vi har på, er tætsiddende og buede. Det er dejligt at have sømløse trusser, der ikke viser trusselstrengen udefra. Disse jockeybukser til damer er lavet med den tynde elastik, der ikke viser linjerne, når de bæres under stramt tøj. Du får en god strækning efter eget valg.

Se mere: Bedste blonde tæer af damer i 2017

9. Nude Jockey Trusser:

En af de slags skal have trusser i en kvinders garderobe er nøgne trusser. Denne farve er perfekt til rene kjoler og hvide tøj, da de ikke viser trusselfarven udefra. Den nøgne farve passer til din hudfarve, og det gør det godt at blande. Piger kan bruge denne trusser med jeans eller nederdele også.

Jockey trusser er det mest kendte mærke af trusser i verden. Deres produkter er af høj kvalitet, og de gør dem i forskellige stilarter. De forskellige nedskæringer som bikini, low rise, thongs osv. Er alle typer trusser, der er begunstiget af kvinder overalt.

Se mere: Ladies Tanga Trusser I Bredt Rækkevidde

Pin
Send
Share
Send