Skønhed og mode

9 seneste design af Maang Tikka med kæde

Pin
Send
Share
Send


Maang Tikka er en integreret del af bryllupsmykker. Det har stor betydning og betydning. Det er et tilbehør, der bringer elegance til brude udseende. I øjeblikket har brude et enormt valg af maang tikka, som hun kan bære på sin store dag. Det er et smukt ornament, der udvikler sig i stilarter og design. Maang Tikka betegner sammenslutningen af ​​to sjæle gennem ægteskab. Vedhænget af maang tikka falder på et punkt, hvor 'ajna chakra' antages at blive placeret som et symbol på en hellig forening af brud og brudgom.

Traditionel og smuk Maang Tikka med kæde design til kvinder i Trend:

Lad os se på de øverste 9 designs af maang tikka med kæde.

1. Chand Maang Tikka:

Dette er fantastisk chand stil maang tikka med kæde. En rund måne som form er givet til vedhæng og der er hængende en rød tåre dråbe form sten. På tikka-kæden er der tre blomstermønstre. Mange runde diamanter er fastgjort på tikka.

2. Borla Maang Tikka:

Dette er fantastisk maang tikka kæde med borla stil vedhæng. Der er en rund bold dekoreret med farverige sten. Der er en hvid stor sten imellem. Så er der en række runde farverige og hvide sten. Lille hvide perle-serie er dækket i midten af ​​bolden.

3. Stone Maang Tikka:

Denne tikka hovedkæde skinner med en pæreformet hvid diamant på hovedet. Denne pæreformede diamant er dækket af guld. Der er rund koblingskæde med små perler i interval. Kæden er meget tynd. Denne diamant er mousserende og bemærket af hvert øje.

4. Single String Maang Tikka:

Denne mærkede tikka med kæde har en stenstrenget enkeltstreng. Der er også to enkeltstrenge på begge sider. Der er hvid falsk sten præget i denne streng. Vedhænget er stort, og der er hængende tre store tåredråber med grøn og lyserød farve.

Se mere: Kundan Maang Tikka Designs

5. Double String Maang Tikka:

Dette er så smuk tikka-kæde med dobbelt streng. På midterkæden er der to blomsterstøbte mønstre. På begge sider er der to strenge af sten som lag. Der er en rund form vedhæng med stor oval form hvid sten. Denne store sten er dækket af en række små sten.

6. Flere strenge Maang Tikka:

Denne bridal maang tikka kæde ser smuk ud og giver et komplet look. Der er fire lag strenge på begge sider. Et stenpræget blomstermønster er imellem. Vedhænget falder til det midterste øjeområde. I mellem er der grøn farve sten. Hele tikka ser udroligt ud.

Se mere: Maang Tikka med kæde

7. Gold Maang Tikka:

Denne tikka hovedkæde er i guld med et rundt vedhæng. Et meget flot design er udformet på guld vedhæng. Der er grøn og pink farve sten og to smukke perler hængende. Et vedhæng er stort med rund form og anden en lille med oval form. En rund koblingskæde har lille blomstermønster.

8. Maang Tikka uden kæde:

Dette er moderne maang tikka uden kæde. I dette er kun vedhæng der på panden. Vedhænget har tårefald design med tre strenge hængende. Der er hvide små diamanter monteret på vedhæng, der skinner. Tikka ser fancy og behagelig ud.

Se mere: Øreringe og Maang Tikka Sæt

9. Uddybende Maang Tikka:

Dette er så attraktivt maang tikka med kæde. Der er en bred streng på begge sider. Et dejligt vedhæng hænger på panden. Dette giver et udbredt udseende til en brud. En brud ser så delikat ud i denne store maang tikka. Denne store størrelse tikka fanger en opmærksomhed hos mennesker.

Maang tikka er en uadskillelig del af smykker til en brud. Maang tikka kan bæres selv på andre funktioner, forudsat at den skal være lille og delikat. Din solah shring er ufuldstændig uden maang tikka. Det giver en etnisk personlighed til dame. Dette tilbehør giver en pludselig omdannelse til ansigt fra enkelhed til fortryllende.

Pin
Send
Share
Send