Skønhed og mode

9 nyeste krystal armbånd design

Pin
Send
Share
Send


Armbånd er defineret som et smykkebånd, hoop eller kæde slidt på håndleddet eller armen. De er for nylig blevet en modeerklæring, der vinder popularitet blandt alle aldersgrupper. Mennesker er hurtigt i gang med de nyeste designs og mønstre i armbånd.

Armbånd ser elegant ud på hænder og er lette at bære med mange forskellige tøj. De kan være lavet af mange forskellige metaller.

Armbånd med krystaller:

Som man kan være helt sikker på med sin intuition, kan man aldrig gå galt med de valg af krystal smykkesamlinger. Grib den, der appellerer og passer dig. Her præsenterer vi nogle af de bedste krystal armbånd mønstre til kvinder.

1. Swarovski krystal armbånd:

Swarovski elementer er i dag i dag med Swarovski krystaller i sarees, tilbehør, ure, smykker osv. På samme måde er Swarovski krystal armbånd også hurtigt at fange op som et trendy tilbehør. Disse armbånd med krystaller er de mest klassiske armbånd med det designelement og føler.

2. Healing Crystal Armbånd:

Helbredende krystalarmbånd, som navnet antyder, er til helbredelse og behandling af sygdomme som forhøjet blodtryk, astma osv. Eller for at overvinde afhængighed såsom at holde op med at ryge, slå alkoholisme eller støtte med stofmisbrug. De er lavet af specielle krystaller, der kun kan bruges til helbredende formål.

3. Klare armbånd med krystaller:

Som navnet antyder, er disse armbånd klar i udseende og hvid i farve og gennemsigtig. De er meget elegante at se på og kan være sammen med kjole og kjoler. De går godt med vestlige brude slidd også eller lange kjole også. Kvinder kan eksperimentere med disse på mange måder.

4. Perler Med Krystaller Armbånd:

Perler armbånd med krystaller !! Dødbringende kombination for det døde døde flotte udseende. De er bare æteriske og et kig på disse Pearl Crystal armbånd vil tilføre oodles af charme til hele din personlighed. Bedste væddemål for vestlige slid eller brude slid, man kan bare ikke gå galt med disse.

Se mere: Beaded armbånd til kvinder

5. Krystalarmbånd med mønstre:

Disse mønstrede krystal armbånd er flade og tykke til det elegante fyldigere udseende af tilbehør, der pryder håndleddet. Disse armbånd kommer i forskellige mønstre, mønstre og former og kan være flerfarvede. De ser godt ud til den enkle dag udseende eller den afslappede aften ser også ud.

6. Crystal armbånd med sten:

Som navnet antyder, er armbånd lavet af forskellige slags ædelsten, såsom turkis, kvarts, ametyst osv. Man kan tilpasse disse armbånd i henhold til dem stjernetegn også og flaunt dem i stil.

Se mere: Ædelsten Armbånd

7. sort / hvid krystal armbånd:

Farverne, der aldrig går galt, er sort og hvid. Indarbejde disse i krystal armbånd og der er du et modeikon. Pretty, elegance personificeret og smukke flotte sort og hvid krystal armbånd er bare perfekt til det aften fest look.

8. Diamond Crystal Armbånd:

Diamant krystal armbånd kan være den dyreste men den smukkeste af alle armbånd. Crystal diamant armbånd med solitaire har den skinne og glans, som kun diamanter kan give. Smykker skiller sig ud på grund af skinnet og skæret i diamanten. Det vil være en af ​​de prissatte ejendele i ens smykkesamling.

Se mere: Sådan laver du Beaded Armbånd

9. Crystal Charm Armbånd:

Charms kan ikke efterlades, når vi taler om armbånd, og hvis charmerne er krystaller, så er der et fantastisk stykke funky tilbehør i hånden. Hold det op med nogle outfits og få komplimenter for dine hænder og udseende.

Armbånd er der skal have tilbehør i en herre samt kvindernes smykke kollektion i disse dage. Elegance, klasse og stilarter bliver reflekteret i forskellige typer armbånd og deres designs. Krystal armbånd har de nedskæringer, udseende, glans og lysstyrke, der skiller sig ud og gør hovedet omvendt. Sortimentet af mønstre, mønstre og design gør en forkælet til valg. Få en og flaunt det i stil.

Pin
Send
Share
Send