Skønhed og mode

Sådan laver Hijab i trendige stilarter trin for trin derhjemme

Pin
Send
Share
Send


Bare at høre ordet hijab bringer et billede af piger iført dejlige tørklæder på hendes hoved. Det er en tradition at bære hijab i muslimer; Men det udføres nu også af en række modepolitiere for at give et andet standardiseret udseende. Når det kommer til hvordan man laver hijab, foretrækker kvinder generelt at bære det i overensstemmelse med deres ansigt.

Sådan laver Hijab i forskellige stilarter:

Her er nogle tips til at få det fejlfri look, mens du laver din egen hijab stil,

1. Hijab til ovalt formet ansigt:

Når det kommer til hvordan gøre hijab stil til et ovulært ansigt, er libanesisk stil en ideel at gå med. Hijab er bundet på siden, mens slutningen af ​​enden holdes på forsiden for et smukt udseende overvejende over casual.

2. Hijab Styles for Long Face:

Tyrkisk stil til hvordan man laver hijab derhjemme giver et design, der omfatter broderi i form af hårbånds tilbehør. Efter at have påført hijaben og giver den en knude på siden, får hijabet et dekorativt look med et hovedbånds tilbehør til at holde hijab-firmaet.

3. Hijab for Round Face:

For dem, der har rund ansigtskæring, skal du vide hvordan man laver hijab trin for trin med en tæt tekstur nær kindbenene. Ansigtet har en stramme pasform med en knude på siden af ​​nakken. De resterende to ender holdes på forsiden og bagsiden dækker en god del.

4. Heart Face Hijab Styles:

For kvinderne har et hjerte som formet ansigt, er det ansigtstækkede udseende det bedste at lave hijab stilarter. Hijab'en gives fuldstændig passende på siderne af ansigtet, mens den er åben åben nedenfra for at vise den skarpe hage. Den venstre ende er viklet rundt om halsen og udformet bagud.

5. Hijab for Chubby Cheek Face:

Når du tænker på, hvordan vi kan gøre hijab til pigerne med klumpede kinder, ville den minimalistiske stil være en ideel stil for kvinderne. Alt du behøver at gøre er at dække hovedet og en halsdel, hvor du forlader sidens ende på en af ​​hænderne med vendinger på nakken.

6. Diamond Face Hijab Styles:

Den turban stiler hijab har været meget i trend til den perfekte diamant form. Det giver et flaunt look, når den fulde opmærksomhed tages af ansigtet. Hijaben er lavet på toppen af ​​hovedet med en række vendinger og kurver.

Se mere: Ladies Hijab Scarf

7. Square Face Hijab Styles:

Denne form for hvordan man laver hijab derhjemme til et firkantet ansigt er at forsyne sig med en løs montering under nakken. Du kan også tilføje en kasket på hovedsiden, hvilket giver et antal tab af passende på undersiden af ​​ansigtet.

8. Triangular Face Shape Hijab Designs:

Kvinderne har trekantet ansigt, er heldige, da næsten alle hijab-stilerne passer til dem. Imidlertid går sådanne kvinder i vid udstrækning for en løs hijab-stil. Hijab er også givet en trekantet form, når den bæres dækker ansigtet og simpelthen foldes i nakken uden stifter.

Se mere: Smukke Hijab Pins

9. Hijab for hvert ansigt:

Når det drejer sig om hvordan man laver hijabstifter, er hijab med sideknude det bedste at bære. Hijaben er tætsiddende ved hjælp af indvendige folder og gives et tre-lags udseende, blandt hvilket hovedet er hatten og andre to af hijabene. Sideknuden øger sin skønhed.

Ligesom hijab bæres i forhold til ansigtsformen, bæres den også efter anledningen. Derfor kan du også lave din egen hijab stil og give dem søde charme. Til bryllupper er hijab også tilgængelig som brudekjole valgt af bruderne.

Se mere: Hoved tilbehør til Hijab

Pin
Send
Share
Send