Skønhed og mode

Seneste piger håndtasker - vores bedste 25 med billeder

Pin
Send
Share
Send


Leder du efter en ny piger håndtasker? Alle ved, at tasken er det meget vigtige tilbehør. Og jeg tror, ​​at hver kvinde investerer i kvalitet håndtasker. Nøglen er at kun tabe store penge på varer, der kan stå tidstesten. Derfor i dag i denne artikel fortæller vi dig de bedste designer piger håndtasker spænder for dig. Som du ved, at nogle ting slet ikke ændres, især når det kommer til typiske poser. Som Hermes har nogle få håndtasker, som aldrig går ud over mode.

Håndtasker er tegn på kvinders smag. Ikke længe tidligere end de blev målt som tilbehør til at rose og gå med et outfit. På den anden side håndtasker er nu mode udsagn, der kan opnås i en række farver, mode design plus former. De kommer også med fantastiske funktioner og rum. Det faktum, som hver kvinde kræver en håndtaske gør det til en stor gaveide plus venner og kære vil indse en håndtaske gave.

År efter år er piger stadig forelsket af dem. Disse piger håndtasker vil fortsætte med at øge i pris. Men det er ikke noget at være ked af.

Bedste håndtasker til piger med billeder:

1. Louis Vuitton x Murakami Sologne Handbag:

Louis Vuitton x Murakami-teamwork var sindssygt trendy fra det øjeblik, hvor den blev oprettet. Marc Jacobs, inspireret direktør for LV på det tidspunkt, bestilte den japanske kunstner til at designe en samling håndtasker; et forsøg på at fremkalde en moderne intriger til produktet.

2. Fendi Leather Spy tasker til piger:

Wow! Den Fendi Spy håndtaske, dette er en varmere klassiker som enhver #girl ville være pompøs at tage! Den har en eksklusiv form plus design af sine vævede håndtag og læderpaneler. Det kommer desuden i en bred vifte af farver og teksturer lige fra pels til perler. På $ 2.250 er denne taske positivt en aftale men værd at hver øre!

Se mere: Skole tasker til piger

3.Proenza Schoulers Satchel Girls Håndtaske:

Proenza Schouler satchel kommer med et ton rum; alle store til at holde dine ting forrang. Det alene har forberedt denne pung et stort hit. Det er en af ​​de bedste og perfekte håndtaske til college piger.

4.Handhelt håndtaske til piger:

Spring 2015-ruten demonstrerede opfindsomme tilgange til, hvordan man forstår de ting, du tager - fra håndleddet lader til at hænge stropper; disse er langt fra dine normale tværkroppe.

5.Phillip Lim's Pashli Girls Håndtasker:

Her er kun en designer håndtaske mærke du skal vide om! 3.1 Phillip Lim's Pashli har været et hit blandt mange stilfulde gals i friske år på grund af sin funktionelle fremstilling. De lodrette lynlås på kontrastsiden af ​​tasken kan tilpasses til at lade mere plads (altså godt for den arbejdende kvinde på farten). Det kan endvidere bæres som en tote ellers en cross-body.

Se mere: Laptop tasker til kvinder

6.YSL Monogram Shoulder Ladies håndtaske:

YSL monogram skuldertaske er et stort alternativ til en kobling på en nat ud. Det er fuld størrelse tilstrækkeligt til at holde et par lejligheder, din makeup plus telefon uden at være for clunky.

7.Chanel 2.55 Flap Bag til Girls:

Ohh! Chanel 2.55 er kejseren af ​​stilfulde håndtasker. Det er så fashionabelt, det er pustende. De er to gange så luksuriøse som Louis Vuitton Speedies plus de er også så værd den skøre pris. Disse smukke tasker kommer i forskellige farver plus i 3 størrelser - forlad størrelse / prisoversigt i bunden af ​​Chanel 2.55 - Pure Classic post.

8.Valentino's Rockstud Tote Håndtaske til kvinder:

Valentino hit må-have guld, mens de kom ud af et udvalg af tilbehør, der fremhævede studs. Som fra pumper til koblinger plus totes synes det hver modepige i kendskabet bare ønsket en af ​​designerens overdrevne varer. Dette er en af ​​de mest foretrukne tasker til piger og har også stor efterspørgsel.

Se mere: Bedste bærbare tasker

9.Hermes Shoulder Birkin JPG II Håndtaske:

Denne taske styrke ikke være en skal have taske til enhver person. Designet er tiltalende meget det samme som den unikke Birkin taske; men det jeg så i denne taske er meget eksklusiv. Det er temmelig kortere end den originale Birkin taske plus en lille smule berøring. Jeg elsker små tasker. Til at begynde med ejer man også en Hermes birkin ellers er en skulderbirkin JPG II også meget god.

10.Hermes Birkin Stilfuld hånd taske til piger:

Hermes Birkin taske plus Hermes Kelly er de to mest kendte poser. Begge starter fra $ 8.000. I samklang med Kelly er dette også en skal have taske til enhver forretter. Hermes Birkin er så meget stilfulde poser desuden god til daglig brug.

Mange piger elsker den røde farve. Sort plus hvid bliver til tider for ofte. Forsøg at skifte til andre farver, bortset fra kun når designen af ​​posen går med farven. Hvis du vælger denne taske i lilla, vil du senere end et stykke tid blive utilfreds og på ingen måde bære det en anden gang.

11.Dior Sort Quiltet Patent Lady Dior Taske:

Endnu et andet stilfuldt og tidløst klassisk design. Denne Dior taske ser slående ud, og den kan blive tattered af noget, der gør det til et utroligt valg til din stilfulde taskeopsamling. Det kommer også af guldhardware, så du ikke leder efter fantastiske dressier.

Til en værdi af $ 1800 modtager du en af ​​de mest fantastiske tasker derude. Endvidere kommer den smukke klassiske Lady Dior taske i lakket læder også til de varme sommerdage plus ferier.

12.Juicy Couture Piger Håndtaske:

Juicy Couture er det velkendte håndtasemærke. Mottoet til dette mærke er udarbejdet i det forlængende USA. Dette mærke er kendt for glamourøse håndtasker. Juicy Couture håndtasker er mærket af mange berømtheder. Det blev fundet i 1997. På lidt tid har dette mærke fået beundringsværdige position. Den sidste vigtige ting Juicy Couture håndtasker er værdifulde.

13.Gucci's Monogram Taske:

Der er små andre logoer ekstra direkte identificerbare end Gucci-monogrammet. I virkeligheden mærker de så ivrig efter deres underskrift, som de tager Gæt til retten for ophavsretskrænkelse. Når du har brugt det, ved du også, hvor varmt denne pung er, og så ved jeg ikke, hvad jeg også skal fortælle dig!

14.Charlotte Olympia's Perspex Clutch Håndtaske:

Når det er på tide at ramme byen, vil en stor tote ikke gøre. På sin plads skal du vælge kølige koblinger. Mens Charlotte Olympia Perspex koblingen kan komme på tværs som fashionable for sin tilsyneladende natur, ved at tilføje i en sort pose til at dække dine varer. Fordi vi alle ved, er sort tidløs.

15. Hermès Kelly Moderne Håndtaske Til Damer:

Dette er en taske kompatibel til kvindernes mest feminine. Uanset hvad Hermès Kelly (og Birkin) foretrækker, er mærket fuldstændig dedikeret til glans i design. Hver pung er håndskåret plus syet derfor berettiger sit omfangsrige pris.

16.Givenchys Antigona Ny Håndtaske til Kvinder:

I modsætning til Pashli kan Givenchy Antigona godkendes på to måder: cross-body ellers tote. Den forudbestemte silhuet plus gedeskind gør dette til et must-have.

17.Alexander McQueen Skull Clutch Piger Håndtasker:

Det er svært at stadig nægte Alexander McQueens mastermind. Hovedmønsteret er en underskrift af mærket, såvel som her ses det iteration i en af ​​mærkeets mest kendte punge.

18.Coach håndtasker til piger:

Vi vil gerne tale om et andet mærke i listen over top 25 håndtasker mærker i 2015 er Coach. Små år tilbage var dette mærke kun producent af læder mode tilbehør. I dag er Coach givet læderhåndtasker. Priserne på Coach Handbags er ganske luksuriøse som sammenlignet med andre håndtasker mærker. Coach evigt gør høje excellence håndtasker. Det blev fundet i 1941. I dag har det mere end 700 forretninger i hele verden.

19.Color Block Tote Girly Hånd Taske:

Det pålægges at tørre rent med tør klud. Det anvendte materiale er Main: Faux Leather. De bruger høj kvalitet stof sammen med trendy farver for at sikre, at du ser vidunderlig ud. Der er så mange rangers og stilarter er tilgængelige så hurtigt skynd dig og få dem! Det er en af ​​de stilfulde og nye mode håndtasker til piger.

20. Michael Kors Hamilton - Heritage Blue Håndtaske:

Denne stilfulde Michael Kors tote er ekspertise i solid saffiano læder med guld-tone hardware. Et tegn lås accent foran, plus den attraktive øverste linje åbner til en foret, 5-pocket center. Det omfatter den vedhæftede fjederlås nøglering. Desuden den rullede håndtag plus kæde-trimmet skulderrem. Det anvendte materiale er saffiano læder sammen med magnetisk snap lukning også guld eller sølv ton hardware. Inkluderer dobbelt håndtag med 5 "drop, skulderrem med 14-1 / 2" drop. Størrelsen af ​​tasken er 14 "B x 13" H x 6-1 / 4 "D.

21.Alessia74 Kvinders Håndtaske (Blå) (PBG291E):

Alessia74 er i midten af ​​de øverste indiske mode ornament mærker formodede for sine kvinders poser plus tegnebøger. Alessia-navnet opdager fra Italien plus er resultatet af 'Alessia' plus 'Alexandra'. Alessia74 produktfilosofi er moderne stilarter, fashionable farver, kvalitet plus forbløffende værdi. Det har en bred vifte af håndtasker, skuldertasker, totes, udsendingsposer, bærbare tasker, rygsæk, tegnebog plus koblinger i rupees 499-4999. Størstedelen af ​​stilarterne er hovedsageligt i faux læder, ellers har læderet tilføjet nogle læder plus polyester stilarter på grund af kundens trækkraftbehov. Alessia74-producenten lagrer ellers sine kernefarvede stoffer og sikrer således gentagen udskiftning af sin fineste sælger.

Styles farver gennem året, Alessia74 livsfilosofi er "Hvis du kan se det, kan du nå det, hvis du kan se det, kan du omdanne det".

22.Regalovalle Elegance Girls Style Ladies Håndtasker:

Denne flotte taske blev lavet til de unge og fashionable piger og kvinder i nutidige dage. Man kan nemt tiltrækkes af denne smukke damerpose. Udsmykningen af ​​blomster på siderne af tasken er let iøjnefaldende. Lagene af taske i begge sider som ryg og foran tilføjer skønhed til håndtasken, og som er nyttige til at holde alle de fashionable makeupværktøjer i taske til kvinder og piger. Hvis du tæller lommen i lædertaske, sagde det at 5 og lagene er 14x11x4, hvilket svarer til volumen af ​​posen også.

23.Kovi Jasmine Kvinders Håndtaske (Rød) (KV0028):

Kovi bringe dig øverste kvalitet håndtasker, totes og stropper plus koblinger, som du vil elske at udstille. Dette er ideelt til alle lejligheder plus fås i forskellige stilarter plus farver, der passer til din smag. Nyttigt og behageligt plus fremstillet af de bedste materialer, din Kovi vil være mere end nu et mode tilbehør. Det vil være en ven, du vil elske at have ved din side, for evigt!

Rød håndtaske af høj kvalitet i læder. Størrelse: 33cm x 25cm x 10cm. Zip lukning med 3 lommer. Dette er din ideelle følgesvend for alle Casual begivenheder.

24.MERCI Kvinders Håndtaske (Rød) (123LRD01):

Se på mode uden problemer ved at bære denne taske. Nem at bære på grund af håndtagene med dobbeltgreb, er denne håndtaske et valg. Fremstillet af PU (polyurethan), denne skuldertaske er høj på sejhed. Den imponerende design plus-finish gør denne håndtaske mere af en modeopgave end din normale gennemsnitstaske. Den merci-kvinders håndtaske er designet godt med høj bidragskvalitet, som også er moderigtigt, materialet er læder og lanceres med en lille pris, der kommer til middelklasse familie budget.Vi er en samling af frivillige af et job at konstruere Indiens første sociale mærke har lov til at omfordele 100% af provenuet til HEAL dvs sundhed, miljø, uddannelse, dyrevelfærd og; levende. Hvor lang tid du køber dette produkt, vil du have en uidentificeret sjæl velsigne dig for dit omhyggelige valg.

25.Anges Sakura Fuchsia skulder håndtasker til piger:

Dette er Casual og miljøvenlig jute håndtaske. Denne dobbelt håndtag skulderrem på 24 cm med lynlåsclosure. Produktsinstruktionen med hånden vasker i køligt vand med mild flydende sæbe. Anges Tasker har et bredt udvalg af udelukkende designet håndtasker. Mens det slående design giver ekstra kompleksitet til denne håndtaske; jute-stoffet skaber det holdbart. Denne miljøvenlige taske har tilstrækkelig plads til at bære det daglige grundlæggende i en sikker tilstand. Ekstremt populær omgivet af college piger med sin miljøvenlige natur og let, men stilfuldt design. Denne rummelige taske kan også bruges som din indkøbskurv. Det ydre Materiale er Jute, og det indre Materiale har Polyesterforing. Husk at håndvask i køligt vand med mild flydende sæbe.

Jeg håber du kan lide denne artikel og finder det nyttigt for dig at vælge det bedste for dig. Bliv stilfuld altid!

Pin
Send
Share
Send