Skønhed og mode

13 Fantastiske fordele ved sennepolie til hud

Pin
Send
Share
Send


Ved du om sennepolie? Ønsker du at kende fordele af sennepolie til hud? Hvis ja, så er denne artikel til dig. Du er nødt til at vide, at sennepsolien er yderst hjælpsom til hud, så recirkuleres det ofte i aromaterapi. I dag er alle individer meget sundhedsbevidste og bruger derfor tusindvis af penge på forskellige produkter til deres hud. Sennepens æteriske olie har fordele for at genskabe bøjelighed, konstricerer din hud såvel som nedsætter mærkerne med aldring. Derfor diskuteres i dag i denne artikel om sennepolie til hud.

Sennepsolien tages ud af sennepskernerne. Denne olie bruges til mange medicinske lægemidler til at give flere bekymringer. Det er faktisk understøttende for din hud sundhed. De æteriske olier irriterer huden, og du skal derfor fortynde dem med anden olie, som også anerkendes som en bærerolie. På den anden side sørger det på forhånd for at smøre det lokalt for pletter et forsøg for at bekræfte, at det er allergisk for dig eller ej. Desuden skal koldpresset sennepolie måles til topisk applikation.

Se mere: Sennepolie til hårvækst

Fordele ved sennepolie til hud:

Der er flere fordele og fordele ved sennepolie til huden. Nogle af dem er som følger;

1. følsom hud:

Efter påsætning af sennepolie på følsom hud, usikkerhed du udvikler sår eller tetchiness på den tid gnide fra bomuld klud nedsænket i iskoldt vand i det øjeblik bare bryde ved hjælp af olien. Husk at sennepsolie ikke må genbruges direkte på huden, som huden er delikat plus olie er varm i naturen. Det eliminerer alt snavs fra din hud.

2. Brystmassage:

 • Bland 10 dråber af senneps æterisk olie ind i drueolie.
 • Massage forsigtigt med olie på brystet i stigende og sfæriske bevægelser lidt end gnid i den måde, hvor huden er hængende, da det hjælper med at stramme huden.
 • Skylle med håndklæde eller brug en varmepude i ca. 20 minutter.
 • Eliminer enhver resterende olie med en bomuldskugle gennemtrængt i en varm astringent.

3. Behandle bumserne:

 • Varm lidt sennepskerner i en liter kokosolie, leas det bliver køligt ned og dræn denne blanding.
 • Begynd også at smøre på ansigtet for at mindske hudens farve og få fri for pletter.

4. Body Massages Olie:

Denne olie genanvendes meget som kropsmassageolie. Sennepsolien tilbyder korrekt hudernæring plus mange mennesker som sin parfume som fint.

5. Glat Ansigtshud:

Gnid en blanding af kokosnød og sennepolie på dit ansigt, og til en vis grad massere delen i kuglerne, hold pause i 5 til 6 minutter ud over dengang mildt gnide dit ansigt med et fladt og fugtigt bomuldsmateriale for at få ansigtshuden glat.

6. Til mørke pletter:

 • Denne metode hjælper med at fjerne mørke pletter.
 • Bland grammel, citronsaft, yoghurt og sennepolie for at lave en pasta.
 • Ansøg om ansigt og nakke. Lad det i 20 minutter på det tidspunkt rengøre det med vand.

7. strålende hud:

 • Blend sennepolie i ostemasse, besan eller bengalsmel, plus sjældne dråber citronfluid.
 • Spredt over denne ansigtsmaske arrangerede ansigtet, og lad det stå i 10 til 15 minutter.
 • Vask med isigt vand. Sørg for dette to gange eller tre gange om ugen for at erhverve en strålende hud naturligt.

8. Cure Forstyrrelser og udslæt:

Sennepsolie er operativ til håndtering af rødme og hudforurening på grund af dets antibakterielle såvel som svampegenskaber. Derfor beskytter den din hud mod kløe, tørhed og monotoni. Hvis du vil forfriskende og skylle din hud, så skal du massere din krop ved hjælp af sennepolie for at øge blodbevægelsen. Det har også antiinflammatoriske egenskaber, og på grund af det nedsætter huden puffiness samt muliggør hurtig beroligende nedskæringer plus skader.

Se mere: Argan Oil For Skin

9. Suntan Lotion:

Som sennepolie involverer høje niveauer af vitamin E, C og tæt konsistens, hjælper det med at forsvare din hud sammen med de grusomme infrarøde stråler plus andre urenheder og dermed undgå hudsygdomme. E-vitamin hæmmer aldring såvel som rynker, der også fungerer som solbeskyttelse.

10. Opmuntrer svedkirtler:

Forbruget samt anvendelse af sennepolie inspirerer svedkirtlerne ud over at frigive stomierne i huden. Så der er ikke kun reduktion i kropstemperaturen, men også eliminering af uønskede salte, vand og toksiner, observeret.

Se mere: Castorolie til hudblødning

11. Fugtgivende læber:

Hvis du anbringer sennepolie på læberne, er det til gavn for at helbrede tyndte læber. Øv 1 eller 2 dråber af olien på din navle, før du går i seng, for at smide aftagne læber. Dette er et gammelt middel til at pleje dine læber.

12. Skin Lightening:

Kommando til at lave din ansigtshud fladt, smør en kombination af kokosolie og sennepolie på dit ansigt og massér derefter delen i cirkler rettet mod 5 til 6 minutter. Lad det sidde i femten minutter eller så vask det af. Smid gnide dit ansigt med et fladt og vådt bomuldsmateriale. Disse inspirerer kropsvæske eller blodgennemstrømning, hvilket reducerer din hud ud over at blive fri for bumser.

13. Forbedring af din hud:

Hvis du vil forskønne din hud, så brug sennepsolie til at gøre din hud skinnende. Sennepolien, og du kan tænke på sin fedtede tekstur, men sennepolie giver en delikat løft i hudens levetid.

Se mere: Er kokosolie god til hud

Se videoen: 8 Hour Deep Sleep Music, Peaceful Music, Relaxing, Meditation Music, Sleep Meditation Music, 3491 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send