Skønhed og mode

Top 9 bryllupsrejse på en privat strand

Pin
Send
Share
Send


Mens du overvejer at lave din bryllupsrejse planer, kan du begynde på forhånd og planlægge det godt for at gøre det så mindeværdigt som muligt. At lave din bryllupsrejse kan være en oplevelse. Hvad der kan gøre det meget bedre, er at vælge et sted, der har sin egen private strand, som ville forlade dig med mindre at bekymre sig om. Nogle steder du måske er interesseret i er anført nedenfor.

Smukke Honeymoons på en privat strande:

1. Havelock Resort, Andaman & Nicobar Islands:

Barefoot på Havelock Resort vil lade dig lede efter ord til at beskrive det. At have dykning som en facilitet, vil Barefoot gøre dine knæ skælve. Dette sted kan bare være det for dig og din partner at rave op.

2. Radisson Blu Temple Bay Beach Resort, Mahabalipuram:

Dette sted kan prale om sine fyrre plus hektar jord mod bugten i Bengalhavet. Også at have et blik af palmer på baggrund af en blå lagune er et syn, der vil forlade dig åndedræt. Du er sikker på at klamre på hinanden så længe du er her.

3. Paradise Isle Beach Resort, Udipi, Karnataka:

Feriestedet tilbyder den bedste udsigt over sand og hav på Maple-stranden. De dage, hvor vandet brænder og nætterne, der ligner et maleri af en fransk kunstner, er noget, du ikke vil gå glip af.

4. Hotel Sea Face, Kovalam, Kerala:

Et privat møde i de bløde vinde, der vender mod Arabiskehavet, er noget, der kan få dig til at forkæle dig og bo i noget og alt og være en bedre eller reformeret person. Dette er en sådan ting, som du begge gerne vil bruge.

5. Mayfair Palm Beach Resort, Ganjam, Orissa:

Himlen er en udsigt tilbydes af havet vender værelser tilbydes af denne udvej. Med deres egne solopgangs- og solnedgangspunkter får du se dagens start og slutningen af ​​det sammen.

6. Vivanta ved Taj Fisherman's Cove, Chennai:

Det kan være det nærmeste, du kan få med Bengalbugten. Placeringen og de tilstedeværende faciliteter sørger for, at de to af jer er drømmende og hyggelige nok på din bryllupsrejse.

7. LeelaKempinski, Kovalam:

At være Kerala største beach side resort, The Leela er det sted, du skal være ved at se solnedgangen med din elskede i dine arme og med en drink for at forsegle øjeblikket.

8. Ramada Caravela Beach Resort, Goa:

Du har måske aldrig set solen, sand og vand som synet i Ramada, hvor som helst i Indien. Slap af, hold hånden og nyd drikkevarer sammen, mens du ser solen komme og gå.

9. Taj Exotica, Goa:

Spredt over 50 hektar, Taj Exotica er en luksus strand resort hvor du begge kan bare slappe af og hengive sig bedst på din bryllupsrejse. De private indstillinger på dette feriested er uovervindelige, og det er et af de mest attraktive steder for et par at tilbringe deres bryllupsrejse på.

Nu hvor du har en liste over disse fantastiske steder med privat strand på dem, vil du måske gerne få fat i det. Bruge en bryllupsrejse på et af disse steder giver dig det privatliv, du har brug for sammen med den romantiske touch med et glimt af subtilitet. Mens bryllupsrejse er noget af en gang i et ægteskabs livstid, ville det kun være rimeligt at få mest muligt ud af det og ikke holde noget tilbage. Det ville ikke være rigtigt at gå på kompromis med nogen af ​​de drømme og ønsker du måtte have med hensyn til din bryllupsrejse. Gå nu og opfyld dine ønsker.

Pin
Send
Share
Send