Skønhed og mode

25 bedste lette rejsetasker til bagage i Indien

Pin
Send
Share
Send


Rejsetasker er defineret som en lille taske som en valise, som generelt er lavet af læder eller en hård overflade, der har en form og kan bære tøj og andre nødvendigvis genstande til rejser. En rejsetaske skal være en, der er let at bære og vedligeholde. Det skal være perfekt designet og skulle have stort rum for de artikler, der skal opbevares under rejsen. Det skal være let i vægt og let skelnes fra andre poser efter farve eller design.

Forskellige typer rejsetasker til mænd og kvinder:

Nu har du mange forskellige slags rejsetaske, og du kan få fat i en i henhold til dine rejseplaner. Lad os kigge på top 25 Indiens smukkeste rejsetasker design i store og små størrelser.

1. Vintage Leather Travel Bag:

Som navnet antyder, er dette en vintage type læder rejsetaske, der anvendes af både mænd og kvinder. Det læder, der bruges i denne rejsetaske, er af høj kvalitet og har en god glans over hele posen. Denne type rejsetaske kan bruges til små overnatninger eller weekendture, da det er to skabe til opbevaring af artiklen med lynlås øverst. Den har en lang læderrem som kan bæres på skulderen.

2. Lille rejsetaske med hjul:

Denne type rejsetasker er meget bekvemt at bære og meget rummelig. Selv om det ser ud til at være lille, men det har flere frysere til opbevaring. Tasken har flere lommer og endda har en bagage tag betyder at have ingen bekymring for at miste posen under rejsen. Den har en vogn og hjul i bunden, hvilket gør det lettere at bære.

3. Hard Surface Travel Bag:

Disse typer af store rejsetasker er ideelle, hvis du rejser for en lang tur. Taskerne er temmelig holdbare, da de kan modstå vand, tåre og slidstyrke også i modsætning til de bløde materialer poser. Disse typer af tasker er meget lette at håndtere og bære, da det har en vogn og hjul i bunden. Posen har rigelig plads til at gemme artikler og ejendele, der kræves ved at rejse.

4. Farverige rejsetasker:

Nogle mennesker er glade for farve og ønsker at alt skal være farverigt og lyst, selv deres rejsetasker. Disse typer af farverige rejsetasker er ideelle, da det passer til deres smag og personlighed. Rejsetasken har hjul og kan medbringes komfortabelt hvor som helst du rejser. Posen er i størrelse og har lynlås for at beskytte tingene. Det er en perfekt rejsetaske, hvis du planlægger at rejse i længere tid.

5. Kompakte rejsetasker til mænd:

Mænd foretrækker at bære rejsetaske, som er kompakte i naturen, og alle deres nødvendigvis genstande holdes på ét sted. Så denne type rejsetaske er perfekt til dem, da den er kompakt i naturen. Disse typer af tasker ser meget stilfuldt ud og er lette at bære. Det har nok lommer til opbevaring af ting, og bælterne er bløde og må ikke skade dine hænder under transport.

6. Lilla små rejsetasker til kvinder:

Hvis du har planlagt at rejse i en dag eller to, er denne type små rejsetasker bekvem og nem at håndtere. Posen har høj kvalitet to lynlås på hvert rum. Posen har et behageligt håndtag til bærende formål og har et godt opbevaringsområde. Disse typer af små rejsetasker er perfekte til kvinder at bære under kortere varighed.

7. Små skulder rejse tasker til piger:

Her kommer en stilfuld og fashionabel rejsetaske til teenage gruppe. Denne type skulderkasse kan bæres af både piger og drenge. Denne lille rejsetaske er god, hvis du planlægger en dag ud med ven eller familie. Dens fås i bred vifte og forskellige farver, og du kan håndpikke den efter dit valg og persona.

8. Weekend rejsetaske til kvinder:

Nogle kvinder eller piger har brug for at rejse til en kort weekend tur til forretningsformål eller en fritidstur. Så er denne brede sorte farve lædertaske perfekt til dem. Posen har nok plads til opbevaring og har lille håndtag, hvis du ønsker at bære hånden. Det har endda en lang rem, der gør det muligt for dig at bære dem på skuldrene også, og endda har en bagage tag til sikkerhedsformål.

9. Cute hjulet rejsetasker til piger:

Dagens unge piger foretrækker at have en anden rejsetaske under rejsen. Disse typer rejsetasker er ideelle til dem, da det ser s attraktivt og meget tiltalende til øjnene. På tasken er sød sommerfugl præget og har en håndvogn og hjul til at bære posen. Tasken gas en ekstra funktion, der er ekspanderbar, dvs. posen kan udvides mere, du har brug for at gemme nogle ekstra ting under rejsen.

10. Sporty Travel Bag:

Nogle mennesker er sportselskere og elsker at bære deres sportsmaterialer og udstyr selv under rejsen. Så denne sports taske er perfekt til dem. Tasken er lavet af blødt materiale og har to store rum til opbevaring. Den er tilgængelig i forskellige former og størrelser, og du kan få fat i en efter dine behov.

Se mere: Moderigtige Sling Tasker

11. Canvas rejsetaske til mænd:

Nu er en dags lærreds taske meget efterspurgt og værdsat af mænd som dens meget lette vægt og kan let transporteres overalt, og det er meget nemt at vedligeholde også. Rejsetasken findes i mange størrelser fra stor til lille og har god intern plads og store yderlommer til rådighed til pakning.

12. Zip Army Green Travel Tasker til Drenge:

Nogle unge drenge elsker hæren ser så denne taske hærgrøn farve. Tasken har et hårdt og hårdt udseende og nok lommer og poser til opbevaring. Den har det brede justerbare bælte til hængende formål. Denne type taske er perfekt til kun at udføre korte udflugter.

13. 3-lags rejsetaske:

Disse typer rejsetaske er meget bekvemme, når du rejser, mens du justerer dem efter situationer. Posen kan foldes og kan gøres mindre, hvis du har en lille mængde bagage og kan åbnes i fuld størrelse for ekstra plads også. Rejsetasken har hjul i bunden, hvilket gør det lettere at bære. Denne taske er ideel til trekking eller til picnic med venner og familie.

14. Cool rejse tasker til unge drenge:

Her kommer en smart rejsetaske til unge drenge, da det får dem til at se cool og stilfuldt ud. Tasken er designet med blødt materiale og hjørnet med læder giver posen et klassisk og fashionabelt udseende. Posen har to rum med høj kvalitet lynlås rundt og et polstringhåndtag, der udlåner et godt og beroligende greb til at holde posen. Over alt er det en cool rejsetaske til unge.

15. Kids Travel Bags:

Sød lille rejsetaske til små børn. Denne taske er specielt fremstillet af termisk materiale og ekstremt let at bære. Posen har et godt indre rum, hvor børn kan pakke deres artikel til rejser. For at tilføje det har glatte hjul og en justerbar pind, der gør det nemt at bære og på toppen børnens favorit tegneserie karakterbillede er lamineret, hvilket gør det til at se mere lukrativt og stilfuldt ud.

Se mere: Lille Trolley Taske

16. Denim Rejsetasker til kvinder:

Her kommer en smart rejsetaske til kvinder eller unge piger lavet af denim klud og giver dem et minimalistisk udseende. Disse rejsetasker ser meget stilfulde ud og giver en pige et eksklusivt udseende blandt publikum. Posen har en god mængde internt rum til at holde tingene og det bløde polstret bælte, der kan hænges på skuldrene. Det har små poser internt for at holde værdigenstande.

17. Rejse Skuldertaske til mænd:

Her kommer en stilfuld og fashionabel en skulderbrun farvepose til mænd eller unge drenge. Den ser meget stilfuld og smart ud, når den bæres på en skulder. Posen har fin læder finish og har flere lommer til opbevaring med lynlås øverst til beskyttelse. Det har en mobiltelefon lomme, hvor i mobilen kan opbevares sikkert. Posen er slank og ser fantastisk ud, når den bæres.

18. Big Size Traveling Bag med to hjul:

Nogle gange planlægger du en rejse i længere tid, så er denne type rejsesække af stor størrelse passende på det tidspunkt. Tasken er udformet med bløde materialer og har dybe lommer foran og sider. Posen har den stående vogn og to hjul i bunden, hvilket gør det nemt at bære. Det åbner fra forsiden og har stort indre rum til at holde artiklen påkrævet under rejsen.

19. Hello Kitty Travel Tasker til unge piger:

Unge piger elsker at bære rejsetasken, som afspejler billedet af deres yndlings legetøj, det er hej kitty. Disse rejsetasker er designet med let materiale og har kompressionstropper i hovedrummet til sikkerhed. Det har hjul og en vogn gør det lettere og glattere.

20. Casual Black Backpack Bags til Travel:

Den sorte rejsetaske ser godt ud, når den bæres og giver en pige et minimalistisk udseende. Det giver et afslappet udseende og har flere poser til opbevaring. På forsiden en lille telefon sag designet det hvor i dig kan holde din mobiltelefon og har dybt inde opbevaring plads.

Se mere: Trykte Poly Bags

21. Stilfuld læder rejse taske til kvinder:

Tasken er designet med fint læder og giver posen en meget pæn og glat finish i hvert hjørne. Tasken er udført i rød farve, men den er tilgængelig i bred vifte, design og farve, og du kan vælge den efter din valg og stil. For at øge komforten har den brede skulderbælter for at fordele vægten lige i hvert hjørne. Det ser meget stilfuldt på kvinder og giver fantastisk en tiltalende persona.

22. Branded rejse tasker til kvinder:

Så mange kvinder elsker og sætter pris på at bære kun mærket rejsetaske. Nu designer mange store mærker rejsetasker, og det ser endog klassisk ud, når de transporteres. Posen har en pæn og glat finish og har bagage tag selv. Den har høj kvalitet lynlås øverst og et dybt indvendigt rum til opbevaring. Den mærkede taske giver en kvinde et minimalistisk udseende.

23. Stilfuld Sling Travel Bag:

Nyligt sling poser bliver populære i både drenge og piger, da det ser meget fashionabelt og stilfuldt når de bæres. Det er lille i størrelse og perfekt til at bære af dig planlægger korte trips. Posen har et bredt skulderrem, der gør det behageligt at bære.

24. Lette vægtede store rejsetaske:

Denne taske er lavet af meget let materiale og betegnes som lette vægtede rejsetasker. Posen har plads nok til at opbevare og har kompressionstropper til at holde tingene intakte. Det har en klapvogn og hjul, der gør det lettere at bære posen fra et sted til et andet.

25. World Map Designer Travel Bag:

Nu designere har også lavet rejsetaske se trendy og smart. Posen har portræt af verdens kort designet over hele posen, hvilket gør det til at se eksklusivt og fantastisk. Det har høj kvalitet lynlås øverst for at beskytte tingene og har polstring håndtag til at transportere posen.

Planlægning for en tur, så tag en rejsetaske i henhold til din rejse, så du ikke får det besvær, mens du rejser. Rejsetaske skal være en som passer til din rejse og kan nemt transporteres hvor som helst du ønsker uden frygt for at noget går galt. Rejsetasker er tilgængelige i bred vifte og sorter, og du skal hånd vælge den, der passer til dine fornødenheder, holdbar og har alle de funktioner, du har brug for i din rejsetaske.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Se videoen: Dansk Karate Union (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send