Skønhed og mode

15 mest populære kvinder designer håndtasker modeller i Indien

Pin
Send
Share
Send


Hvor damer går håndtasker følger dem !! Håndtasker, damer elskede tilbehør elementet og de er klar til at bruge mere på det end en ferie. Det er en af ​​de mest lustede og fashionable artikel for 99% af kvinderne. Udtalelsen om håndtaske af mennesker i gamle dage havde en negativ konnotation, da kvinder, der bar personlige træk i en lukket og synlig lomme kaldet håndtaskerne, var chokerende for mange mennesker.

Efter 20th century accept af håndtaske var enorm af den dominerende crowd og forbliver som et tilbehør, der bringer kvindernes skønhed ud. Indsamling af håndtasker er en af ​​de mest foretrukne hobbyer for kvinder, og det kan faktisk betragtes som en kunstform.

Designer inspirerede håndtasker til damer:

For at lære de forskellige håndtasker at kende og til hvilken lejlighed, hvilken slags håndtaske anbefales, og hvad er de forskellige typer af materialer, der bruges til at lave en håndtaske, er blevet peget her med top 15 designer håndtasker liste.

1. Klassisk dagpose i sort:

Sort er standardfarven til tøj, sko, og det samme gælder også poser. Det er en af ​​de mest solgte designer Håndtaske farver i enhver butik. På grund af dens enkle og elegante udsigter anbefales det at blive båret til enhver lejlighed. Enten for en afslappet outlook-stil eller for et professionelt slid, men størrelsen og længden af ​​posen afhænger af lejligheden. Lang længde med stålkæde er fra fest slid. Kort designer tasker kan bruges til professionel brug. Læder Sorte tasker er standard håndtaske, der bruges til professionelle såvel som til en afslappet outwear. Det bringer stil og elegance ud.

2. Designer Clutch Håndtasker:

Det er enkeltlås taske, som er bred i størrelse, som kan tage i alle kosmetiske og værdifulde ting i et rum. Udformet af forskellige typer materiale, enten fra læder, Syntetisk eller metalramme med skinnende finish. Den kommer i forskellige farver, og låsen af ​​denne slags håndtaske er mest attraktiv del på grund af dens designede lås og færdig med en rem på siderne, som er valgfri. Det bæres for det meste til en fest, der komplimenterer godt med kjolen på grund af dets design og størrelse.

3. Vævet skulder Designer Tote Bag:

Det er en smuk og rummelig taske med en magnet snap lukning mulighed, der reducerer posen til at åbne op bred. Remmen er lang, som hjælper med at bære den på skulderen. Det bæres hovedsagelig i sommertiden af ​​kvinder på grund af dets lyse farver og beachwear look. Blomsterindretning kan også gøres på siden af ​​posen for at give det mere en sommer look.

4. Designer læder taske med lange hængsler:

Det er en slank lædertaske, der har forskellige design omkring lædermaterialet. Enten laserskæringer eller mesh arbejde, som giver et meget dyrt udseende end virkelig er. Denne form for designer tasker er lang i længden, hvilket hjælper med at holde laptop også med med andre ting, som normalt kvinder har tendens til at bære sammen. Kvinder kan bære det let på grund af sin flade skulderstrop, som er fastgjort med designpinde. Denne slags taske bruges af berømtheder på grund af dets sofistikerede design.

5. Bucket Style Tote Handbag:

Tote betyder at bære og denne type taske passer perfekt til navnet. Det hjælper med at bære alle de personlige ting, der er nødvendige for kvinder at tage det sammen. Bucket stil tote åbner for bredt og det har lange stropper, der hjælper med at lukke posen eller en knap lås er placeret i midten af ​​posen, som danner en spand form, når den er lukket og det reducerer i størrelse, som hjælper med at bære mange ting og hånd det på skulderen nemt. Det har også indvendige lommer. Det kan også være en vintage slags håndtaske på grund af sin kreative stil med gamle fashion outlook.

Se mere: Baggit tasker til kvinder

6. Canvas Taske Håndtasker af Designer:

Denne type designer håndtasker er lavet af lærred materiale med design påtrykt det, der bringer en mode i sig selv. Der kan også laves brugerdefinerede trykte tasker til tegneseriefotografering, der fremmer kvinders kreativitet. Det er en unfastened taske med stropper fastgjort parallelt med hinanden, som hjælper med at hænge ind på skulderen. Det anbefales stærkt som et afslappet tilbehør.

7. Cross over Bag:

Det kaldes også som Messenger Bag. Den har en lang stroppe, der bæres over kroppen, og den holder på tværs ved hjælp af skulder og snoede rundt om brystet og hviler på undersiden af ​​kroppen. Denne slags taske er for det meste vandtæt og holdbar. Den bæres normalt af unge, da tasken er meget holdbar, og den kan bære meget vægt. I dag er crossover taske også brugt som et professionelt tøj, der er lavet af læder og det er ubesværet.

8. Designer Minaudiere taske:

Det er en lille taske aflange i størrelse, som er metalbelagt og den ydre overflade er designet med ædelsten. Den materielle brug giver en stiv base med et blankt perspektiv. Det er et juvel stykke, som normalt erstattes til en aften taske. Det kan enten holdes i hånden eller det kan hænges rundt om håndleddet med hjælp af kæde. Til sin glødende og miniaturestørrelse frembringer denne slags taske et sexet udsigtsbillede.

9. Sadel Taske:

Det er en stor lille størrelse taske, der bringer en sadeltype ud med en bred flad bælte. Mange designer tasker er lavet af designet inspireret fra sadeltasker. De fleste typer sadeltasker er i læder med en snap lukning. Stroppene er justerbare som messenger tasken.

10. Berømte Muff Håndtasker:

Det kaldes også som vinterhåndtasker, da det består af uld eller fløjl, der har lynlås og en glidende åbning til at dække hænder under forkølelsen. Denne taske giver dobbelt funktionalitet, der er beregnet til at holde alle nødvendige elementer til at starte en dag og beskytte hænderne mod at blive fryset. Det er ret dyrt på grund af dets materiale men værd at købe.

Se mere: Fancy Håndtasker Brands

11. Designer Hobo Tasker:

Nogen på jagt efter en rummelig og en fashionabel taske? Så er hoboformede håndtasker den bedste løsning til det. Det har mange indvendige lagerkapaciteter. Det er en af ​​de berømte stil af håndtaske blandt kvinder, som typisk er stor i størrelse og har en halvmåne form outlook. Når den hænges rundt på skulderen enten ved en almindelig kæde eller kæde med cirkel designet eller et almindeligt klud materiale, udgør håndtaskerne et godt halvmåneformet design. Denne form for designer tasker er mest slidt som en afslappet slid eller fest slid. Materialerne i sækkene er hovedsagelig syntetiske med påtrykte mønstre på den, eller dyrtryk anvendes også.

12. Designer Envelope Clutch Bag:

Det bæres almindeligvis af kvinder til en forretningsmøde eller forretningsmøde. Det er en flad taske, som er firkantet eller rektangel i form. Håndtasken er dækket som en konvolut med hjælp af en trekantet flap, der dækker posen og sikrer den. De mest almindelige farver på kuvertposen er pink, beige, creme, sort eller hvid farve.

13. Bowling taske:

Som navnet antyder, er det en slags taske, som faktisk var brugt til at holde Bowling Ball. Designerne blev inspireret af posens form, som senere senere viste sig at være mode tilbehør til kvinder. Det ser lidt ovalt ud med parallelle holdere, som normalt er stærke og har samme farve som posen. Derudover er der også en lang kæde, der er aftagelig. Det anbefales til afslappet og festligt på grund af dets kompakte størrelse, som begrænser ved at transportere lange filer.

14. Håndleds håndtaske:

Denne slags håndtaske ligner meget på koblingsposer. I denne håndleds taske er der en fastgjort stroppe langs siden af ​​posen, som kan være en læderrem eller en kæde, der ser ud som et armbånd, når det bæres rundt om håndleddet. Dette hjælper kvinder med at hvile taske rundt om håndleddet og bevæge sig frit uden at overvåge posen altid, når det kommer til håndbæreposer. Den bæres til enhver form for lejlighed.

Se mere: Små Designer Håndtasker

15. Baguette håndtaske:

Det er en taskeformet taske, som er lang fra sider og bredden af ​​posen er mindre, hvilket giver et baguette-look. Posen er fastgjort til en rem, der hjælper med at bære den i hånden. Flappen bruges til at lukke forfølgelsen er lang med et spænde fastgjort i midten. Låsesystemet er normalt designet, hvilket skjuler spænde og giver et rigt udseende. Det anvendte materiale er generelt læder af syntetisk materiale. I de senere år er perlearbejde Baguette tasker i trend.

Designer håndtasker er det mest traditionelle tilbehør til kvinder, selvom man i slutningen af ​​det 18. århundrede prototype håndtasker blev troet af folk som en latterlig ting i stedet for reticule som er en dragende håndtaske bestående af net eller perle materiale. Enten en normal håndtaske eller en mærkevarer, der er dobbelte af den prissatte taske kvinder, bliver vanvittige for at indsamle dem, og det får dem til at føle sig på Cloud 9, ikke bare for at bære den sammen, men også gøre det som en stilerklæring i en skare. Ved nylige undersøgelser, der viste sig at mere end kvinder tøj, damer håndtasker salgshastighed er fordoblet, hvilket viser klog design af håndtasker og marketing strategier har definitivt boomed op enormt.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send