Eye Makeup

13 bedste billeder af Lakshmi Rai uden makeup

Pin
Send
Share
Send


Lakshmi Rai er en berømt sydindisk skuespillerinde, der har spillet i sin retfærdige andel af Telegu, Tamil, Malayalam og Kannada-film, der efterhånden kommer frem som et af de mest populære sider af sydbiografen. Lakshmi Rai, der for nylig ændrede sit navn til Rai Lakshmi i 2014, havde startet sin karriere som en nyfødt model med hovedrolle i mange reklamer som Bru Coffee og Fair og Lovely.

Hun er kendt for sin fejlfri, mælkhvid hud og ses ofte uden makeup. I dagens artikel skal vi imidlertid sætte denne berømthed i gang, hvor vi skal afgøre, om hendes gode udseende kun er baseret på de professionelle studiekunstnere, eller hvis hun faktisk er en født skønhed. Tjek nogle af de bedste billeder af Lakshmi Rai uden makeup.

1. Post Workout Look:

Dette billede af Lakshmi Rai sveder ud i hendes spor og toppen er sikker på at gøre vejret varmt. Hun har klart fejlfri hud og hendes flade abs er et resultat af intensiv træning. Hun sportede en stram pony med et par ørepropper. Hun ser ud til at hun er klar til rampen, i stedet for gymnastiksalen!

2. Desi-Bhabhi Look:

Dette billede kan komme som et shocker for mange, i betragtning af Lakshmis berømmelse for moderne outfits. Hun ser simpel og elegant ud i denne saree. Glasarmbånd med en pæn fletning og en rund bindhi kan gøre dig forelsket i denne skønhed.

3. College Girl Look:

Forestil dig, om du har en klassekammerat så smuk som hende! Alle øjne ville være på denne skønhed end på tavlen. Spottet her er en Lakshmi rai iført en simpel t-shirt med et leopard trykt tørklæde. Hun har ingen øreringe eller makeup og er et perfekt eksempel på en naturlig skønhed.

4. Mirror Selfie:

Vi elsker denne smukke selfie af Rai Lakshmi sportslige ingen makeup, undtagen hendes gorgefarvede tresses. Hun har en simpel sequin outfit og en kæde. Denne skønhed behøver ingen ekstra makeup, og det eneste tilbehør, hun bærer, er hendes fængslende smil. Vi er helt forelsket i denne skønhed!

5. Furry Love:

Åbning af listen til hende ingen makeup-billeder, den første på listen vil få dig til at smelte, da Raai Lakshmi udgør en pout, mens han holder fast på sin kære hund, der også udgør billedet med hende, både klar overfor og læsset med cuteness

6. Sultry Wet Look:

Der er absolut ingen tvivl om, at Raai Lakshmi er en født skønhed. På dette billede her, Lakshmi sport en strålende og varm glødende ingen makeup ansigt tydeligt viser, hvordan hendes skønhed ikke kan indeholde i form af makeup og professionelle hår gør.

7. Rocking Sporty Look:

Geared og klar til CCL, Celebrity Cricket League, Raai donned på en blå og neon green game jersey, da hun valgte et nej makeup look. Hendes hår i sin naturlige tilstand faldt over skuldrene, da hun forfulgte sig i spænding, hendes rene ansigt skinnede i dagslyset.

8. Denim-on-Denim Look:

En simpel stadig af Raai Lakshmi viste os, hvor godt hun kan bære blå skjorter uden problemer. Ser den lyse og skinnende ud som en ny øre, skiftede denne skuespiller skuespillerinde bredt fra den ene kind til den anden, da hun så sit smukke selv som altid.

9. Sødt Pet Lover Look:

Der er altid tid til et lille kæledyr selv. Forglemmelse med sine to søde venner syntes Lakshmi Rai at være uden spor af sminke og alligevel så strålende. De to hunde, der også står med hende på dette billede, fik os til at forvirre hvem der er kortere end den anden.

Se mere: Amala Paul uden makeup

10. As-Hot-As-Coffee Look:

Nyd en kaffepause væk fra hendes scripts, dialoger og makeup, her blev Raai Lakshmi klikket på skærmen på hendes sæt, sandsynligvis lige efter at hun havde afsluttet et af hendes skud. Selvom den bedre del af hendes ansigt, snarere hendes smukke peepers var dækket af hendes store nuancer, syntes hun at være i sin sande hud, så fabelagtig og smuttede kaffe.

11. Killer ser selvie:

Et sødt blik med nyligt stylet hår, Raai Lakshmi er altid så primært og korrekt, at det gør ondt. Denne absolutte skønhed kollede hendes hoved ind i et sidebillede med en snoet mund, der smirkede væk, da hun så smuk som altid. Uden sminke så hun godt ud.

Se mere: Tamil Skuespillerinde Anjali Uden Makeup

12. Gazing Into Tomt Look:

Her har vi en ærgrelse af Lakshmi, frisk ansigt og klare hud peering i en anden retning. Billedet bemærker udelukkende, at Lakshmi her er uden sminke, men hudens flawlessness har fået vores ærefrygt slået og dumbfounded.

13. Kaskadehår:

Det sidste og sidste hit for den ingen makeup liste over Lakshmi Raai inkluderer denne ligefrem smukke, smukke selvie. Afskår hendes hår uforsigtigt til den ene side, hun stillede til et one-eye selfie-billede, der kigger frisk og klar overfor som altid. Hendes løst monterede hvide bluse fremhævede hendes tidlige morgen friskhed, mens hendes brunbrune man kiggede voguish og trendy.

Se mere: Lakshmi Menon uden sminke

Rai Lakshmi er en af ​​de populære stjerner fulgt på Instagram. Hendes billeder er meget ærlige og hun er ofte spottet poserer med sine dejlige kæledyr. Hun er for det meste uden makeup, og selv når hun gør det, er det ret subtilt og aldrig over toppen. Rai Lakshmi er en af ​​de skuespillerinder, der er velsignet med naturligt god fysik og strålende hud. Et smil på hendes ansigt med disse killer ser ud, Rai Lakshmi er helt sikkert en hjertebryder!

Se videoen: LOVE MANTRA ATTRACT LOVE Extremely Powerful Mantra ॐ Love meditation Love music ॐ 2019 PM (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send