Eye Makeup

Top 10 Billeder af Bar Refaeli Without Makeup

Pin
Send
Share
Send


Israel har doneret mange smukke modeller som Nina Brosh, Michaela Bercu til Amerika og nu Bar Refaeli. Hun er en af ​​de mest anerkendte ansigter i mode og skønhedens verden. Denne tv-vært og skuespillerinde er en af ​​de berømte ansigter i Hollywood. Hun er 30 år gammel nu og ser stadig ud som om hun rocker hendes 20'ere. Det er oplagt for mange mennesker at have en misforståelse med hensyn til hendes skønhed. Godt, nogle mennesker krydser grænsen nogle gange ved at sige, at uanset hvad hun er på grund af makeup. For nu kan man sige til dem at være opmærksomme på de følgende billeder.

1. Disse øjne:

Bar har forbløffende øjne, og hendes naturlige skønhed vil overtale dig til at tænke igen, før du sætter spørgsmålstegn ved hendes naturlige kærlighed. Dette billede skildrer skønheden i hendes ansigt, som hun fik ved fødslen. Således kan dette billede siges at være en af ​​de bedste Bar Refeli uden makeup billeder, som du vil komme igennem.

2. Det sande ansigt:

At se hendes bedste selv har altid været den eneste hensigt med denne israelske model. Hendes naturligt forlængende ansigt er sandsynligvis hendes bedste følgesvend, og hun kan træde ud i scenen uden at sætte på high-end mascara.

3. Sandsynlige blemisher:

Pletter. Alle får dem, og Bar Refaeli er ikke en undtagelse i dette tilfælde. Selv hendes guddommelige ansigt kan ikke siges at være fejlfri. Nogle gange bryder hun også sammen med smerten ved de alvorlige fejl i hendes hud. Men hendes indre kærlighed giver stadig hende tillid til at være stærk og udgøre den bedst mulige måde.

Se mere: Katherine Heigl uden makeup

4. Den Alluring Selfie:

Hvis du laver ind for at se på nogle Bar Refaeli uden makeup billeder, så er dette nok en af ​​de bedste derude. Dette billede afslører hendes rigtige ansigt og viser, at hun ikke handler om makeup. Der er en naturligt smuk side af hendes ansigt, som de fleste hatere har tendens til at ignorere.

5. Før Skønhedsjobbet:

Denne selfie blev klikket af diva'en selv, inden han satte på makeup. Hun prøvede at vise hendes indre skønhed afbildet gennem hendes ansigt i dette selfie pic.

6. Musik til sjov:

Denne forretningskvinde finder tid fra hendes super travle tidsplan for at have noget skørt sjovt, da alle disse modeller også er menneskelige og undertiden er musik en af ​​de bedste mentale helbreder at komme over hovederne. Det er en af ​​de bedste Bar Refaeli uden makeup billeder af hele tiden.

Se mere:Jessica Biel ingen makeup

7. Caught Strolling:

Dette billede viser aftenritualerne i denne supermodel. Ligesom de fleste kvinder elsker hun også at tage aftenstier og tage en pause fra sit super travle liv.

8. Blanding i mængden:

Berømmelse kan undertiden være en blodsukker og tilsyneladende, for Bar Refaeli bliver det svært at tackle naysayerne og bevæge sig fremad. Det er derfor, nogle gange kan hun lide at forkæle sig livet hos en normal person og nyde sit liv på den måde. Igen er skønhedsprodukter ikke et middel for hende. Hun ignorerer dem så meget som muligt.

9. Den blonde udseende:

Barens blonde hår gør hende til at se endnu smukkere ud. Det er som om hendes hår supplerer hendes udseende og giver hende mulighed for at stille uden sportslig makeup på hendes ansigt.

Se mere: Ellen Pompeo uden sminke

10. Shopping Peber:

Bar Refaeli blev spottet shopping på en lokal tøjbutik. Som de fleste gange forsøgte hun at blive blandet i mængden af ​​normale mennesker og leve et liv som dem. Det er disse øjeblikke, der tillader hende nogle gange at leve et sådant liv uden mange besværlige beslutningstagere som paparazzi.

Se videoen: Guest Host Jennifer Lawrence Interviews Kim Kardashian West (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send