Skønhed og mode

15 Billeder af Rosie Huntington Whiteley uden makeup

Pin
Send
Share
Send


Rosie Alice Huntington-Whiteley er primært en britisk model og har også arbejdet i film. Hun er kendt for sin store præstation i den nyligt producerede film, Mad Max. Hun er en Victoria Secret-model, og denne position giver hende en uendelig berømmelse, men samtidig bringer det stresset i at være i din bedste form hele året. At være og opholde sig som en model er en hård procedure. Sammen med en tiltalende fysik skal du også have et rigtig flot ansigt, og for at makeup er afgørende. Men siden er disse modeller også mennesker, nogle gange bringer de også det virkelige ansigt foran deres fans og tilhængere, og det er sådan, de skubber haterne. Dette er nok din heldige dag, da vi vil diskutere nogle uden makeup billeder af Rosie, hvor hun sporter sit helt ægte ansigt. Billederne er som følger.

Rosie Huntington Whiteley uden makeup billeder:

1. Supermodel Look:

At være en supermodel, har Rosie helt sikkert at tilslutte sig nogle high-end mærker, og det tager meget ud af hende. De stjæler sin naturlige loo og sætter kun kunstige produkter på hendes ansigt. Ingen naturligt smuk kvinde ville foretrække det. Det er derfor, hvis du leder efter nogle uden billeder af Rosie, så vil det være det bedste, da det viser den ægte skønhed i denne kvinde og hvor fantastisk hun kan se selv uden at sporte nogen form for skønhedsprodukt på ansigtet.

2. Den oprindelige Allure:

Hvis du vil have en smag af ægte skønhed, så skal du kigge godt på dette forbløffende ansigt af supermodellen. Rosies ansigt skinner som en måne, det betyder, at det har en trøstende glød, som ikke gør ondt i øjnene, men forbliver i dit sind i lang tid.

3. Shockingly Gorgeous:

Supermodeller som at blive dolled op hele dagen som du aldrig ved, hvorfra paparazzi kan komme og tage nogle billeder af dig. Men Rosie har fået en god og permanent løsning på det. Hendes naturlige skønhed gør det muligt for hende at sport det fantastiske ansigt, selv når hun tager den sminke ud.

4. De forlængende handlinger:

At være en Victoria Secrets Model, ved Rosie, hvordan man rocker nogle hånd- og øjenbryn-handlinger. Hun havde gjort det på scenen og på fotograferingskampagnerne også. Disse smukke handlinger gør hende til at se mere tiltrækkende foran mennesker, og det er de små ting, der virkelig betyder noget, og som en kendsgerning lyser op hendes naturlige skønhed.

5. Det trimmet ansigt:

Rose har ikke en enkelt procentdel af kropsfedt på hendes ansigt. Det er som om hendes kranium kommer til at dukke op næste gang. Men hun er stadig yderst smuk. Denne kvinde kan se smuk ud som hun er, og siden hun er en model, skal hun opretholde et sådant udseende. De fleste af hendes skønhed kommer naturligt, og dette billede kan siges at være en af ​​de bedste Rosie Huntington-Whiteley uden sminke billeder af hele tiden.

6. overskrift et sted:

Rosie blev spottet på vej et sted med selvtillid med sportslige hende, ingen makeup lignede det meste af tiden. Denne kvindes tillid er virkelig et chok for en masse hadere derude. Med dette forbløffende billede viser Rosie, at hun ganske godt kan spille den del af at se godt ud uden sminke.

7. Det nej Makeup Blunt Svar:

Folk der snakker meget negativt og spørgsmål om denne kvindes naturlige skønhed, fortjener de dette billede i form af svar. Det viser den helt rigtige ansigt af denne kvinde.

8. Outing for Fun:

Dette er endnu et uden sminkebillede af Victoria Secret's model. Hun har nok en af ​​de smukkeste ansigter, der nogensinde kommer foran kameraet. Hun er en levende inspiration for en masse kvind og er en retfærdig motivation for de kvinder, der tænker på makeup inden man går et sted.

9. Den autentiske skønhed:

Hvis du vil se nogle Rosie Huntington-Whiteley ingen makeup billeder, så er dette en af ​​de bedste derude. Billedet blev klikket, mens Rosie var på vej ud af sin lejlighed for at gå en lille tur.

10. Making Headlines:

Rosie blev spottet og lavede nyheder med sin dreng ven Jason Statham. Denne minimalistiske sminkeflade skal være en inspiration for en masse kvinde derude.

Se mere: Sandra Bullock No Makeup

11. Lufthavnsscener:

Rosie blev igen set uden hendes makeup i lufthavnen. Hun var på vej til London på den natflyvning og viste stolthed sit helt autentiske ansigt. Dette er nok en af ​​de smukkeste Rosie Huntington-Whiteley uden make up billeder.

12. Den attraktive skønhed:

Dette billede vil være en grund til goosebumps. Hendes skønhed er sikkert noget, ikke? Hun ser fint ud i, hvad hun selv klæder sig på. Hun kan nok have det enkleste tøj og stadig se det bedste ud. Hendes virkelige skønhed kan ikke sammenlignes med skønhedsproduktets kunstige kraft, da disse produkter vil gå forgæves, når det kommer til at beautify Rosies ansigt.

Se mere: Rachel Mcadams uden makeup

13. En behandler for kæresterne:

Her er en godbid for dig at reducere hele din Rosie Huntington uden makeup cravings. Dette særlige billede blev klikket, mens Rosie viste sit helt ægte ansigt foran massemedierne med minimal makeup på hendes ansigt.

14. Fashion Vibe:

At være en model, løber Rosie aldrig ud af mode. Ligegyldigt hvad hun gør, eller hvor hun går, er der noget smag af mode i hende. Hendes naturlige ansigtstilstand tillader undertiden hende at spille den del af den mest kønne kvinde rundt og naturligvis får hun al opmærksomhed uden endog at prøve.

Se mere: Jenna Dewan Tatum Makeup

15. Skønhed i sort:

Rosie ser meget sød på dette særlige billede, hvor hun viser sin afslappede følelse af tøj. Hun er sportslig hendes naturlige ansigt og ser meget forlængende ud.

Rosie Huntington-Whiteley billeder har oversvømmet denne artikel, og dette er helt sikkert en godbid for alle Victoria Secret's model elsker derude.

Se videoen: Transformers 3: entrevista a Rosie Huntington-Whiteley (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send