Skønhed og mode

Top 10 Caitlyn Jenner uden makeup

En olympisk guldmedalje og en berømt tv-personlighed er Caitlyn Jenner en af ​​de mest anerkendte kvinder i Amerika. Hun er 66 år og har mange børn. Hun er en af ​​de smukkeste kvinder i sin alder og berømt for sit store bidrag fra sportsmand i Decathlon. Hun har deltaget i mange tv-arrangementer og har også spillet i mange film også. I denne artikel vil vi diskutere nogle uden makeup billeder af Caitlyn Jenner, hvor hun sporter sit helt ægte udseende uden tøven. De er som følger.

Caitlyn Jenner uden sminke:

1. Aging Beauty:

Dette er det ægte ansigt af den en gang smukke Caitlyn Jenner. Hun er stadig ret tiltrækkende i forhold til sin alder. Hendes skønhed er helt unik og skiller sig ud. En ting kan helt sikkert siges, at hun er en af ​​de bedste kvinder i sin alder, og derfor kan dette billede siges at være en af ​​de bedste Caitlyn Jenner no makeup billeder, som man nogensinde kommer igennem.

2. Det grove ansigt:

Baseret på hendes alder er hun lidt tiltrækkende. I hvert fald er hun selvsikker nok til at vise sit naturlige ansigt, selv om hun er en berømt berømthed. Makeup er ikke mulighed for denne kvinde selv i denne alder. Hun kan lide at vise hendes egentlige selv.

3. Altid men stadig attraktiv:

Caitlyn ser stadig meget smuk ud, og hun er en af ​​de smukkeste kvinder i sin alder. Hun har et forlængende ansigt, og selv om hun er gammel, vil mange instruktører stadig foretrække at kaste hende som deres ledende tv-sæbeoperategn.

Se mere:Jessie J Ingen makeup

4. Det afslørende interview:

Hvis du leder efter nogle Caitlyn Jenner ingen makeup billeder, så er dette en temmelig god en, som du vil komme igennem. Sammen med at bringe sandheden til lyset, blev der indført en ting i lyset bag bag gardinet, det var Caitlyn's rigtige ansigt.

5. Den sande amerikanske:

Caitlyn er en ægte amerikaner og respekterer sit land, og derfor deltog hun i anti-mobningskampagnen organiseret af staten, som omfatter high-end celebs som Caitlyn og mange andre. Hun blev set og viste sit rigtige ansigt sammen med et behageligt kig på hendes ansigt.

6. Walking ritualer:

Caitlyn fotograferes ofte og tager fat på sin kaffe, mens man går en tur. På denne særlige regnfulde morgen blev hun spottet sportslig hendes rigtige ansigt sammen med en afslappet outfit. Hun sportsede hendes helt autentiske ansigt og så temmelig behageligt ud, selvom paparazzi var på vej.

Se mere: Cindy Crawford Uden Makeup

7. Minimal Makeup:

Caitlyns store arbejde førte hende til forsiden af ​​Vanity Fair-magasinet. Dette billede afslører igen sit rigtige ansigt sammen med minimal makeup på den. Hun ser fint ud med den lille mængde mascara, der sjældent forskønnede hendes ansigt. Årsagen bag hendes kærlighed i dette billede er hendes naturlige skønhed.

8. Leopardjakke:

Caitlyn blev spottet i en leopard hud design jakke. Hun så på makeup-fri. Selv hvis der var makeup på hendes ansigt, så ville det være den minimale makeup en kvinde kan bære.

9. Gone Golfing:

Caitlyn ser ret godt ud i den rosa polo skjorte, som supplerede hendes udseende og fik hende til at se smukke ud end nogensinde. Hun ser helt fint ud, selv uden noget skønhedsprodukt på hendes ansigt.

Se mere: Lady Gaga uden makeup

10. Makeup-Free Cover Photo:

Caitlyn var en stor del af Vanity Fair magazine. De fleste artikler udstillede hendes liv som en berømthed og hvor meget af et simpelt liv hun leder. Dette særlige coverbillede er også en makeup-fri.

Se videoen: All Kardashians without Makeup (Februar 2020).

Загрузка...