Skønhed og mode

25 seneste indiske smykker halskæde sæt design til damer

Pin
Send
Share
Send


Har du et kunstnerisk bøjet sind samt en passion for smykker? Én måde at du kan forkæle sig til smykker er at gå med de forskellige halskæde sæt design. Hvis du bruger et halskæde sæt med øreringe, er det ikke en moderne opdækning. For mere end et par år siden blev folk set iført de forskellige kategorier af halskæde sæt fremstillet af guld, diamant, rubin, sølv og platin, der pryder bærerne.

Der er en bred vifte af mode smykker halskæde sæt, som normalt vil være lavet af perler og guld. Der er også nogle enkle og elegante designs med solitaire vedhæng og indviklede mønstre det også med uendelige muligheder for særlige lejligheder. Bortset fra dette er design halskæde sæt af guld og sølv et raseri blandt alle de modebevidste kvinder i dag!

Enkle design af halskæde sæt til kvinder:

I dag med den hurtigere og nyeste udvikling af internettet kan du få mange designs og stilarter af halskæde sæt design, der kan være en perfekt gave til din kæreste eller familie. Her kan du få de 25 bedste designs af halskæde sæt som et perfekt tilbehør, der passer til enhver lejlighed. Disse deigns vil gøre bæreren til at se elegant og chic og dermed vise personlighedens kreativitet og personlighed. Desuden vil disse designs stærkt fremhæve skønheden hos personen i alle aldre og i enhver stil.

1. Terracotta Ganesha Halskæde Sæt med Jhumka:

Denne terracotta Ganesha halskæde med matchende Jhumka anses for at være et unikt og ekstraordinært kunstværk fra de berømte designs i templets smykker. Dette har et vedhæng med et Ganesha vedhæng, som vil blive tilbedt af de indiske gudstande. Håndskulptureret design med bagt ler til hårdheden af ​​smykkestykket, denne halskæde er også utrolig let og hypoallergen

2. Gudinde Lakshmi halskæde og øreringe:

Denne gudinde Lakshmi halskæde sæt vil være meget rart at bære, da dette vil være tillid til rigdom, formue og velstand. Dette var den meget unikke og inspirerede halskæde med gudinden Lakshmi vedhæng i et håndskulptureret mønster. Malet med ugiftige farver og patenteret akrylmaling gør halskæden mere holdbar.

3. Påfugl Design Halskæde Sæt:

Der er forskellige halskæde sæt design. De mest standard halskæde sæt design kommer i terracotta design med påfugl fjer design, der er lavet med attraktiv farve. Denne halskæde sæt glides med pyntende påfugl vedhæng vil give det bløde og delikate udseende. Denne halskæde sæt er et godt stykke til lejlighed og bryllup bærer. Der er en justerbar krog til rådighed; Dette giver et trendy og klassisk udseende.

4. Palm Beach Pearl og Crystal Gold Halskæde Sæt med Bangles:

Den gule guld halskæde, der er vist ovenfor, blev lavet smukt med de rige fyldte røde rubin sten, der kan udsmykkes med armbåndet. Dette smykke blev fremstillet af et klassisk 14 karat gult guldmateriale. Hvis du bruger denne halskæde, vil du tilføje skønhed til brugeren ved at tilføje en brist af strålende rød farve til din daglige garderobe. Hvis du er en modemisbruger, vælger dette det bedste valg til din garderobe.

5. Brude Sølv Halskæde Sæt med Øreringe:

Brude sølv halskæder til kvinder er nogle meget smukke udvalg af smykker, der altid spænder nogen. For det bedste valg af smykker til et specielt formål, sølv halskæde sæt kan være det perfekte valg. Denne brude sølv halskæde sæt er lavet i sterling sølv og dekoreret med fuld af friske hvide sten, som giver en attraktiv udsigt til hele dit udseende.

6. Fashion Diamond 3-Piece Halskæde Sæt:

Denne elegante charmeform Fashion Diamond 3-delers halskæde sæt blev præsenteret med et meget detaljeret designet blad og parret med matchende studs i dit valg af design. Dette giver et elegant og mere iøjnefaldende udseende, mens det er forbundet med en tynd kæde. Dette fås også i en række forskellige designs på sølvfyldkæde. Dette er et dejligt og bedste valg til brudepiger, og du kan bære denne halskæde sæt.

7. guld blomstret halskæde sæt:

Guld blomstermønster halskæde sæt blev lavet i en blomst design vil blændende i udseende, når bæres af wearers ved alle lejligheder. Topaz blomsterformet vedhæng er en ekstra skønhed, der gør dette til et perfekt supplement til mange forskellige slags tøj ved at gøre bæreren meget mere forbedret i deres look og outlook.

8. Rhinestone Diamond Halskæde Sæt:

Diamant halskæde sæt blev lavet på en måde, der blot fuldender den elegance, som hver kvinde ønsker at udtrykke på deres specielle lejligheder. Diamant halskæde sæt vil passe til enhver form for kvinder, der ønsker at forbedre deres skønhed. Elegant og smuk diamant halskæde sæt blev lavet med diamant sten og giver den smukke fantastiske look til andre.

9. Traditionel mønt design halskæde Sæt i guld:

Simply Geometric afrundede halskæde sæt blev sammensat med to fem afrundede vedhæng og suspenderet på en guldfyldt kæde. Denne guldrundede halskæde er et simpelt og smukt stykke perfekt til at give til en speciel person eller som gave til kære. Denne halskæde sæt giver et simpelt og elegant udseende til din hals og passer til enhver form for lejlighed. Du kan også bruge denne kæde til delslitage.

10. åbne hjerte diamant halskæder sæt:

Diamantsmykker taler om solens varme og hjertets lidenskab. Denne 4-lags halskæde sæt design vil gøre dig stolt og folkerig design blandt andre halskæde sæt. Smukt og godt kvalitetslageret halskæde sæt giver det unikke udseende. De 4 lag guld halskæder består af diamantsten, der er pakket med en tynd kæde.

Se mere: Guld Designer Halskæde

11. Perle sæt halskæde med øre hængende:

Perle halskæde sæt er meget berømt for sin naturlige farve og deres kvalitet. Kvinder elsker at iført perlekæde sæt. Glamourøse brude perlekæde sæt er udstyret med ferskvandsperler kæde og dekoreret med sølv sten; Vedhænget af kæden indeholder perle med sten, der giver en elegant udsigt over brugerens hals.

12. turkis halskæde sæt:

Denne stilfulde turkis halskæde kobberforgyldt grøn farve halskæde sæt vil fremvise de pulserende grønne farveperler i et afrundet snit, der blev spændt sammen på en længere streng. Denne halskæde sæt var meget sikret med en 14 karat gul guld hummer klo lås. Dette kan bæres med alle de outfits fra casual salwar til et perfekt bryllup kostume, da dette blev smukt lavet i et elegant udseende.

13. Moderne Sølv Halskæde Sæt:

    

Sterling sølv halskæde sæt er alsidige stykker, der kan bæres til særlige lejligheder og daglig brug. De er udstyret med unikke personligheder og design. Denne sølv halskæde sæt blev udsmykket med de turkise sten, der giver et moderne og trendy udseende; dette kan være et perfekt tilbehør til enhver form for tøj.

14. Amber krystal halskæde sæt:

Unik Amber krystal halskæde indrettet med små rødfarvede sten og forbundet med tynde hvide sten på omridsområdet, som giver den enestående udsigt. Denne halskæde sæt kan laves med afrundet design; låsen er designet med sterling sølv. Du kan bære denne røde farve halskæde sæt til enhver bryllup ceremonier, som giver et unikt udseende end andre.

15. Gul guld sort og grå farve sæt halskæde:

Guld guld sort og grå farve sæt halskæde er designet med selektiv og matchende farve stud er faktisk en designer kunst. Disse unikke designet sorte halskæde sæt indeholder designet af sorte sten og hver sten er lavet fremhæve. Dette giver mere attraktivt og iøjnefaldende udseende end andre halskæde sæt design.

16. Party Wear Forgyldt Halskæde Sæt:

Dette er et af de perfekte festedrag halskæde sæt, der er designet med kundan sten og design. Dette kan være en håndlavet fest slid halskæde sæt, der kan dekoreres med en række glitter og sten. Denne halskæde sæt design kan være designet med forgyldt kæde og færdig med sorte perler, der giver et perfekt traditionelt udseende til wearers.

17. Enkelt og tiltalende halskæde sæt:

Denne enkle og fristende diamant halskæde sæt blev lavet med diamant sten og vedhænget dekoreret med unikke sten. Du kan også bære dette vedhæng med din normale kæde også. Denne diamant halskæde sæt er gjort meget smukt og det er stilfuldt sluttede. Denne diamant vedhæng er farve mindre, hvilket giver den bedste klarhed.

18. Guld og hvid cirkel øreringe og halskæde sæt:

Den runde formede vedhæng halskæde sæt er lavet af amerikanske sten, i en mat hvid skyggelagte sten. Mønsteret er identisk på for og bag. Denne lækker halskæde sæt vil tilføje elegance til ethvert outfit. Du kan bære denne halskæde til din regelmæssige brug samt specielle lejligheder.

19. Brude Hvid Diamant Halskæde Sæt:

Diamant halskæde sæt er den unikke fra andre smykker samlinger. Der er sorter af stil og design er tilgængelige med amerikansk diamant halskæde sæt, der var designet med rød diamant og en perfekt finish. Denne diamant halskæde sæt er et perfekt tilbehør til fest og bryllup funktioner. Du kan gave denne halskæde til enhver brud, som er en perfekt gave til deres bryllup ceremoni.

20. guld og diamant halskæde sæt til bryllup:

Denne håndlavede halskæde sæt med to matchende øreringe en af ​​de populære stilarter er smuk nakkekæde. Du kan blive overrasket over at høre, at kæde halskæder har eksisteret i meget lang tid. Dette er en unik håndlavet genstand fra sølvbelagte materialer sammen med krystaller og diamantsten. Denne halskæde sæt har det komplekse design, og det kan bruges af kvinder til alle lejligheder fra bryllupper til fester.

Se mere: Platin halskæde design

21. Curb Link Halskæde Sæt:

At vælge det rigtige brude halskæde sæt er lige vigtigt, da du vælger den rigtige brudekjole, for det skildrer et komplet billede, et overordnet udseende. Der er forskellige typer af bryllup halskæde sæt for en brud at overveje. Denne helt Curb link halskæde sæt er meget populær blandt alle de halskæde sæt design. Dette kan være designet med et curbed mønster, der giver et elegant udseende.

22. Abbey Style Emerald Halskæde Sæt:

Abbey Style Emerald halskæde sæt blev lavet med sjældne New Zealand smaragder. Dette er et flerfarvet abbey stil halskæde sæt og forbundet med små friske smaragder og det kan være trådindpakket med kobber tynd afrundet kæde. Smaragden på halskanten giver et specielt udseende til sættet. Denne slags høj kvalitet halskæde sæt vil virkelig bringe nåde og elegance til bærerens.

23. Lilla farve halskæde sæt:

Denne ægte lilla farve perlekæde sæt blev lavet af mørke lilla sten og ender med den perfekte finish. Du kan vælge forskellige længder. Denne halskæde sæt er et perfekt match for mode kvinder i alle aldre.

24. Gold Leaf Motif Halskæde og Øreringe Set:

Denne halskæde sæt blev afsluttet med en poleret finish, som var den rigtige attraktive del af denne halskæde. Hvert blad er 100% unikt, hvilket gør det til en god gave til en ven eller brudepige! Denne blad halskæde sæt med øreringe er et perfekt tilbehør til din enhver form for tøj. Kæde halskæde sæt er udbredt for teen piger og alle aldre af kvinder. Varianter af halskæde sæt er tilgængelige på markedet, og der er lavet til det pulserende udseende for personerne.

Se mere: Herre halskæder

25. Deco kunst halskæde sæt:

Art deco halskæde sæt var meget velkendt fra begyndelsen af ​​1920'erne, som var forgyldt i magenta lilla farve vil virkelig give den sofistikerede udseende, når den bæres ved enhver lejlighed. Også dette var vedhæftet med det elskelige matchende magenta organza-bånd, som vil lade bæreren tilpasse iført, når det er nødvendigt. Du kan få mange farver med denne version af halskæde sæt.

Halskæde sæt er den rigtige måde at tiltrække andre mennesker. Med enorm konkurrence og modetrends er folk mere tiltrækkende med halskæde sæt design. Halskæde sæt er det perfekte valg til kvinder i alle aldre og til enhver lejlighed. Det angiver især din personlighed og dit humør. Det får dig til at se energisk og bedøvelse. Du kan vælge dine egne halskæde sæt design, der ikke kun viser din kreativitet, personlighed og dit humør; men ligger godt inden for dine kommercielle begrænsninger.

I denne artikel er forskellige halskæde sæt design tilmeldt. Der er nye og trendy halskæde sæt design er tilgængelige på markedet. Du kan foretage små justeringer af de tilgængelige i butikkerne, når det kommer til at vælge dit halskæde sæt, da der ikke er mangel på valg. Du kan vælge dit bedste halskæde sæt design og nyd din hver lejlighed med denne halskæde sæt.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Pin
Send
Share
Send