Skønhed og mode

10 Bedste Kristen Stewart Uden Makeup Pictures

Pin
Send
Share
Send


Kristen Stewart lavede hende som skuespillerinde, da hun bagede rollen som Bella Swan i Twilight Saga. Som barn havde hun set sin familie arbejder bag kameraet, så selv hun voksede hendes interesser til at skrive eller styre. Men hendes skæbne førte hende til at være skuespillerinde. Hun er grå øjet dame med et smukt smil.

Kristen Stewart uden sminke:

Spottet udenfor en Cafe:

Kristen smiler og bølger på kameraet, mens det tager et billede af hende. Hun har en grå top, der er dækket med en sort shrug og derefter en gul og sort jakke over skulderen også. Hendes ben er dækket af marineblå jeans, og hun har et sort par retro solbriller. Hun har et brunt armbåndsur på venstre hånd og et par ringe kan ses på hendes fingre.

Enkel og anstændig:

Skuespillerinden ser enkel og anstændig ud på billedet nedenfor. Hun er i en afslappet blå t-shirt med grønne udskrifter på den, og i bunden har hun lignende farvede blå jeans slidt. Hun har et stort rundformet geekbriller, og hendes hår holdes åbent.

Læs også: Selena Gomez No Makeup

Ser tilbage på folket:

Kristen ser tilbage til folket, mens hun gik op ad trappen, og det er præcis, når billedet blev klikket. Vi ser hende iført en sort top og et lys sort par jeans. Hun har et par katteøjne solbriller, der også er i sort og hendes hår er adskilt fra den ene side og er faldet ned fra venstre for hendes skulder.

Et tæt skud:

Vi kan se hendes smukke grå øjne og hendes søde smil, der gør hende naturligt smukt. Hun har en grøn kjole og hendes hår holdes åbent. Hendes negle er malet i sort og hun bærer et tin sølv armbånd på hendes venstre hånd.

Clicked Efter at komme ud fra en bil:

Skuespilleren udgør enten et mistænkeligt udseende eller et seriøst kig på kameraet. Solstrålerne falder på hendes ansigt fra venstre side gør hendes skønne hud glød. Hun har en afslappet grå og hendes hår er åbent og falder ned fra venstre på skulderen.

Læs også: Emma Watson uden at lave billeder

Bølger i kameraet:

Et andet billede af skuespilleren, vinker hos folket eller bare kameraet, når det klikker hende udendørs. Hun er i en grå farve top under en jakke. Hun har et par blå jeans og for kontrast er hendes sko grå.

Udendørs om aftenen:

Kristen synes at være udendørs om aftenen eller på en begivenhed, da dette billede blev taget. Hun har en marineblå top og en jakke over det. Vi kan bemærke, at hendes hårklip er klippet til jakken. På bunden havde hun et par blå denim. Der er tre sølvringe på højre hånd.

Se mere: Billeder af skuespillerinde uden makeup

Tom-Boy Looks:

Dette billede indfanger et tom-kig udseende af Kristen, som for det meste skyldes maroon kasket på hendes hoved. Billedet er skudt fra bagsiden, og vi kan se, at hun er i en blålig jakke med prints af pink på den.

I en stilfuld hvid kjole:

Billedet knuses, når Kristen sidder på en sofa. Hun er i en meget smuk kjole. Det er en hvid kjole syet med skinnende klud tilbehør, der ligner små perler og er til stede for at gøre kjole stilfuld.

Læs også: Miley Cyrus No Makeup

I lufthavnen:

Klikket på en lufthavn, hvor hun bærer en taske på højre skulder. Hun har en hvid t-kort annonce et par blå jeans, der er pakket med en klud og bundet med en knude på forsiden af ​​hendes jeans. Hun har et trendy par solbriller og en hue.

Se videoen: Top 10 Best Kristen Stewart Movies (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send