Skønhed og mode

Top 9 Bryllup Bluse Designs til Silke Sarees

Silke sarees er, hvad alle foretrækker iført under bryllupperne. De er lidt for meget i de tropiske årstider, men de beskriver mode og klasse. Der er mange smukke tunge silke sarees tilgængelige hele tiden, der kunne bæres i brudesæsonen, og de fleste af dem har ikke de ideelle bluse stykker. Denne artikel vil give dig nogle af de bedste bluse design, der passer til brude silke sarees af næsten alle farver, da de fleste af de bluse stykker, der diskuteres her, vil være velegnet til de saree farver, der hovedsageligt bæres af kvinder.

1. Den sydlige indiske silkebluse Saree Designs:

Hvis du går til silke dette bryllupsår, så er dette en af ​​de fineste vedhæftede filer, der kommer med saree. Det sporter et fantastisk bluse design sammen med tunge farver. Det vil stjæle udseendet og lægge al opmærksomhed på dig. Hvis du vil se unik blandt mængden af ​​bryllupsfolk, så er dette en fantastisk, og derfor er det det bedste bryllupbluse design til silke sarees. Det vil være egnet til gulfarvede sarees, som generelt bæres af de fleste kvinder i et bryllup.

2. The Kundan Blouse For The Silk Sarees:

Disse bluser kommer ikke rigtig i ligningen, når du har en silke saree. Men se på den lyse side. Det kommer med fantastisk tekstur og det er nok en af ​​de fineste bluse designs, du nogensinde vil finde. Det sport en lilla farve sammen med mousserende vedhæftede filer. Bagsiden er åben og denne bluse vil være velegnet til de kvinder, der har en slank fysik, da det vil afsløre den øverste del af ryggen, og en fjollet vil ikke være for lokkende.

3. Marathi Bridal Blouse Designs:

Leder du efter Bridal Saree blouse designs? Dette er en temmelig cool en. Den leveres med søde mønstre i hele blusen. Hvis du har noget lyst på, så vil det være den bedste følgesvend at lette sareen endnu mere. Blusens ærmer viser et andet design og ser virkelig cool ud.

4. Den grønne bluse brude design til silke sarees:

Denne særlige bluse design til bryllup silke sarees sport farven på naturen. Sammen med en behagelig grøn base er der mange små og intrikate mønstre i denne bluse, hvilket gør det til at se helt unikt ud. Blusen kan bæres med noget lidt lettere end denne. På dette billede ser kvinden så smuk ud med denne bluse på. Hvis du går til silke i den særlige dag, så bliver det den bedste styling følgesvend.

Se mere: Bridal Blouse Back Neck Designs

5. Den autentiske silke saree bluse design:

Denne bryllupsår, tillid silke. Denne bluse er nok en af ​​de fineste ting en brud kan sport på hendes krop. Den kommer med lokkende små materialer udført på blusen. Det ser så sødt ud og forhåbentlig vil folk føle sig på samme måde og fortsætte med at stirre på det.

6. Den stærke sydlige indiske bryllups silke saree bluse design:

Sidst men ikke mindst, det er noget der holder øjnene optaget. Den leveres med en blå farvebase med små indviklede mønstre udført på den. Blusen vil være et godt valg for at imponere folk. Selv om dette er for bruden, vil kvinder, der går på græs, kunne dyrke det. Kombinationen af ​​bluse og saree er perfekt til bruden. De nederste dele af ærmerne har en anden farve samme som sareen og designet er også unikt.

Se mere: Bryllupbluse Designs

7. The Colorful Blouse Design for Silke Saree Wedding:

Hvis du skal bære en silke saree, så hvorfor ikke sport det med en designer bluse. Denne særlige designer element er muligvis en af ​​de bedste til silke sarees.

8. Den svarte designerbluse til silke:

Silke sarees kan gøres mere tiltalende ved at dyrke dem med en så smuk sort bluse.

9. Den bedste designerbluse til grøn silke sarees:

Den mørkegrønne farve kan gøres mere attraktiv ved at blande den med nogle sorte. Disse særlige billeder viser, hvor fantastisk denne kvinde ser ud med den grønne saree, der er sportet med den sorte designerbluse.

Se mere: Bryllup Bluse Broderi Designs

Se videoen: Statens vegvesen - Barnekontrolløren (Januar 2020).

Загрузка...