Skønhed og mode

9 nye designs af Salwar Kameez nederdele til kvinder

Salwar kameez er traditionelt indisk tøj til kvinder i nord. Fra midten til den sydlige del af Indien skal du bære sari. Den unge generation gør blanding af begge disse stilarter. Denne nye trendy stil er salwar kameez nederdel. I denne stil er bunden nederdel. Denne stil er kendt for sin frie flowy look. Det er afslappet stil og kan bæres til sommerferier.

Seneste og stilfulde design af Salwar Kameez Nederdele til damer i trend:

Lad os se på de øverste 9 salwar kameez nederdele designs.

1. Bhagalpuri Salwar Kameez Nederdel:

Bhagalpuri er tussar silke. Det er en af ​​sine slags silke. Bhagalpuri Salwar Kameez Nederdele er lavet af denne silke. Det er blødt som bomuld. Men det skinner som silke. Det er en fascinerende stil i Salwar Kameez Skirt. Det kan bruges til familiefunktion.

2. Anarkali Type Salwar Kameez Nederdel:

Anarkali er navnet på den gamle danser. Hun plejede at bære A-line kjoler. Den er lang og flydende. Anarkali Salwar Kameez Nederdel har nederdel i stedet for chudidar. De er mere ekstravagante. Det er perfekt til bryllupper.

3. Netto Nederdel Type Salwar Kameez Nederdel:

Nederdel er beregnet til at være flydende som en kjole. Net er det bedste materiale til at lave nederdel. Ved navn har netkjole Salwar Kameez Skirt et nederdel lavet af net. Det er simpel stil men meget flot. Denne stil normal har tung top til at give en balance i glamour.

4. Frakke Style Salwar Kameez Nederdel:

Toppen af ​​Salwar Kameez Skirt er normalt som kameez. Der er ny stil med iført overtræk over Skirt. Denne kappestil Salwar Kameez Skirt har bunden i fronten. Det kan eller måske ikke have krave. Denne stil er meget flot og ser godt ud til fester.

Se mere: Salwar Kameez Leggings

5. Banarasi Silk Style Salwar Kameez Nederdel:

Det siges, at Banarasi er kendt for sine smukke mennesker, Ghats og silke. Banarasi silke er udsøgt skinnende silke. Banarasi silke Salwar Kameez Skirt har silke top og bund. Normalt er det han top, der er lavet af denne silke. De er meget klassiske og har et kongeligt udseende. Denne ene er perfekt til Diwali.

6. Three Cut Salwar Kameez Nederdel:

Ved sit navn har tre skåret Salwar Kameez Skirt top med tre snit. Det er simpelt, men klassisk stil. Det ser godt ud på pæreformet krop. Det giver al opmærksomhed på toppen for sin skæring. Det er normalt lavet af silke for at få det til at se tungt ud.

Se mere: Salwar Neck Designs

7. Fløjl Salwar Kameez Nederdel:

Velvet har været brugt af kongelige familier i årevis. Det er kendt for sin bløde og smukke tekstur. Også den ydmyge glans giver nok glamour med klassen. Velvet Salwar Kameez Skirt har top lavet af fløjl. Der er lidt arbejde på toppen. Den er ideel til at bære i aftenfunktioner som toppen vil gøre dig sved.

8. Pakistanske Salwar Kameez Nederdel:

Pakistanske Salwar Kameez med Nederdel har lang top. Toppen har normale to sideskæringer. Den er hovedsagelig lavet af græsplæne bomuld. Der er beregnet til at blive slidt dagligt. Bunden er også lavet længere end normalt. Der er lidt broderi på toppen. Det er perfekt til enkle funktioner eller familieudflugter.

Se mere: Salwar Top Designs

9. Salwar Kameez Short Skirt:

Kort nederdel type salwar har den øverste kort. Denne stil er den ægte fusion af sari og salwar kameez. Det er meget afslappet stil. Kjolen er også slidt til anklen. Den er hovedsagelig lavet af bomuld. Det er også elsket af alle, for det er meget behageligt.

Salwar Kameez Skirts er ny trend efter palazzos. Det er flydende og super-duper komfortable. Det ser godt ud til daglig brug og til funktioner også. Det har bragt tilbage den døende kunst af forskellige silke. Det passer til kvinder af alle størrelser. Salwar Kameez Skirt er simpel men klassisk trend i salwar kameez. Det er perfekt til dem, der ikke ønsker at bære sari. På grund af dets flydende look ser det godt ud på alle.

Se videoen: Punjabi suit Embroidery designs, Designer Salwar kameez, Patiala, Churidar, Dresses Cutting images 9 (Januar 2020).

Загрузка...