Skønhed og mode

10 Bedste Kajol Devgan Uden Makeup Pictures

Pin
Send
Share
Send


De fleste indianere mener, at bengalsk har smukke øjne; De henviser til Kajol, når de gør en sådan erklæring. Kajol, den ældre datter af Tanuja og regissør Shomu Mukherjee debuterede med film 'Bekhudi' i Bollywood, mens hendes skolegang. Hendes første succesfulde film var 'Baazigar' efterfulgt af forskellige familiefilm, som fik sine vurderinger af kritikerne. Hun har en oversigt over at vinde 6 'Filmfares for Best Actress' og blev også tildelt 'Padma Shri' i 2011.

Kajol uden sminke:

Bong Avatar:

Spottet på en begivenhed så skuespilleren helt Bong i en cremefarve 'saree' med gylden kant og udskriver på den. Hun har en halskæde, der er så lang at den når ved maven. Hun har en stor rød 'bindi' på panden og hendes hår er stylet som en bolle på bagsiden.

Stadig skudt fra en film:

Et snap shot fra hendes film 'My Name is Khan' fanger et bredt grin på billedet, vi ser nedenfor. Hun har en sort kjole dækket med en lysere skyggefuld sort jakke og har en lyddæmper rundt om halsen. Hendes hår er pænt bundet på bagsiden som en pony.

Læs også: Karishma Kapoor uden makeup

Klikket på en begivenhed:

Kajols sideflade klikker på en begivenhed, hvor hun ser på nogen og smiler. Hun har en ærveløs sort og hvid stripet top. Hun har et par sølvkæde øreringe og har lagt sine rektangulære oransje briller på hendes hoved.

Et evigt smil:

Besidder et sødt smil, der slår alle slags sminke, blev skuespillerinden klikket på et begivenhed udenfor skærmen. Hun har sort tøj og har en orange lyddæmper rundt om halsen. Hendes hår holdes åbent og virker ujævnt børstet.

Læs: Uden Makeup Shilpa Shetty

Kajol med hendes søn Yug:

Den unge mor blev opdaget med sin søn Yug udendørs. Hun er i hendes casualer, iført en rød ærmerøs top og et par blå jeans. De tynde indrammede rektangulære briller dækker øjnene og håret bundet som en bolle på bagsiden.

På arrangementerne:

Vi ser skuespilleren i en stilfuld marineblå og brun skjorte med hvide firkantede trykker på den sammen med et par blå denims til bunden. Hendes negle er malet i guld og hun har et gyldent ur på hendes håndled. En lang gylden kæde over halsen og et par brune solbriller gør hendes look trendy.

I Hendes Casuals:

Skuespilleren blev klikket i hendes casuals på billedet nedenfor. Hun har en grå t-shirt, der dækker begge hendes arme helt og et par jeans. Hun bærer en hvid taske på hendes venstre skulder og ser mod kameraet gennem sine orange rektangulære briller.

Læs også: Sridevi uden makeup fotos

På Yash Chopras bønsmøde:

Billedet klikket på Yash Chopras bønsmøde, hvor hun er i en hvid 'salwar-kjole' og har en hvid beaded halskæde. Hun har et par maroon solbriller, der er indrammet i guld og holder solbrillerne på hendes venstre hånd sammen med sin mobiltelefon.

I Udendørs Mumbai:

Kajol var sammen med sin mand, Ajay Devgan udendørs i Mumbai, da hun ikke forventede pludselige blinker, der skabte et billede, hvor hun fik øjnene til at slukke for et øjeblik for at undgå kameraets lys. Hun blev klikket iført en hvid top der dækker hendes hals og en sort og hvid stripet stjal der omkring. Hun har det samme par solbriller set i billederne ovenfor, der bærer en gul taske.

Se mere: Celebrity Without Makeup

På en lufthavn:

Et billede blev klikket, mens Kajol talte over telefonen i Jaipur lufthavn. Hun havde en løs sandfarvesyntetisk skjorte, gemt i et par blå jeans. Hun har et hårbånd, der dækker hendes hår og et par sorte solbriller. Hendes venstre hånd var besat med en rød taske.

Se videoen: Top 10 Pictures Of Kajol Without Makeup (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send