Skønhed og mode

10 bedste billeder af Megan Fox uden makeup

Pin
Send
Share
Send


Megan Fox er en tidligere model og amerikansk skuespillerinde, der startede sin skuespil karriere i 2001 og har lavet hende i mange tv- og filmroller, især den amerikanske sitcom komedieserie Hope and Faith og Two and a Half Men. Hun opnåede Hollywood status med hendes gennembrud præstationer i 2007 blok bluster film Transformers og dens efterfølger, der tjente hende en Teen Choice Award i 2009.

Megan Fox er ikke din kvintessige Hollywood-skuespillerinde, men en der passer ind i kategorien af ​​Hollywoods sexiest skuespillerinder. Med hendes lange brunette hår, piercing øjne, smukke udseende og en krop at dø for, betragtes hun som et moderne kønssymbol, der vises på omslaget af Rolling Stones magazine samt i magasiner som Maxim og FHM under Top 100 Sexiest Kvinder liste.

10 Usynlige Billeder af Megan Fox uden sminke:

Megan Fox uden sminke:

Megan Fox anses for at være en af ​​de smukkeste kvinder ikke brug for nogen makeup for at bevise det punkt. Set her køb kosmetik i en butik og komme ind i hendes bil, hun ser så smuk ud og er en af ​​de mest anerkendte ansigter selv uden hendes makeup på. Hun ville gøre det godt at købe minimal mængde makeup.

Læs også: Miley Cyrus uden makeup

Det blæsende udseende:

Et billede af Megan Fox fanget på kamera, der udmærker skønheden i sin komplette og naturlige forstand. Devoid af al makeup med sine tresses blæser i vinden, er hun et perfekt billede af tidløs skønhed.

Kig på uskyld:

Med naturlig skønhed som hendes gør man endda brug for makeup? Synes her kommer ud af en apotek butik med en simpel grå T-shirt og matchende hættetrøje med en marineblå grøn kasket, har Megan Fox det naturlige udseende af uskyld fremkaldt uden et strejf af makeup.

Læs også: Kristen Stewart uden makeup

Ud til frokost:

Megan Fox er kendt for hendes flotte udseende og porcelæn hud både på og udenfor skærmen. Hun er en af ​​de få skuespillerinder, der ikke behøver at gå ud med hendes ansigt fuld af makeup. Ofte set sportslige en baseball cap med hendes hår slidt løs omkring hendes skuldre, hun maler et smukt billede uden maling.

Megan Fox Sans Makeup:

For stjerner som Megan Fox er et naturligt udseende det bedste udseende. Megan faktisk når hun selv foretrækker at gå ud barefaced for at lade hendes hud hvile. Fotograferet med mand Brian Austin Green, hun er uden en søm af makeup, men hendes ansigt ser lige så smukt ud og hendes hud frisk og strålende som nogensinde.

Læs også: Hollywood Celebrities Without Makeup

En dag ved stranden:

I filmverdenen er stranden et sted, der viser filmstjerner på deres bedøvelse bedste, mens i den virkelige verden strækker stranden stjerner af al deres kunstige skønhed. For nogle ville det tjene dem godt til at krumme rundt på stranden i en film, mens for andre som Megan Fox er deres naturlige skønhed bedøvet på en dejlig sommerdag på stranden.

Spektret udseende:

Selvom det ikke er et af hendes bedste udendørs udseende, klarer Megan Fox endnu at se godt ud uden sminke i en almindelig stripet bluse og tykke rimmede briller, som hun alene ved, hvordan man skal bære.

Se mere: Celebs Without Makeup

Har briller på:

Megan Fox er en stjerne, der ved, hvordan man bærer et Plain-Jane look til perfektion. Med intet undtagen et par briller på hendes ansigt, som hun ofte fotograferes i, ser hun både smuk og smart ud med lige så lidt raffinement.

Den nøgne sandhed:

Hvis Megan Fox skulle handle i en film uden makeup, ville hendes fans absolut ikke blive skuffet. Hun har et sjældent sæt funktioner, der ikke kræver anvendelse af makeup for at forbedre hendes skønhed. Hendes fejlfri hud fremhæver hendes gode udseende, der gør hendes helt naturlige egenskaber skiller sig ud.

Læs: Taylor Swift Uden Makeup Photos

Hot uden makeup:

Megan Fox er en af ​​Hollywoods hotteste skuespillerinder og med god grund. Hun har bevist, at hun er dampende, selv uden sminke. Hun er et klassisk eksempel på naturlig skønhed. Måske er et af højdepunkterne i denne medfødte skønhed hendes unikke skygge af øjne, der fremhæver sine fantastiske funktioner.

Se videoen: American VS Korean Makeup Tutorial (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send