Frisurer

15 Amazing Home Remedies For Hair Thinning

I dag lider folk af udtynding og forskellige andre hårproblemer som falmet farvning og andre. En person kan også være under forskellige problemer, som kan være indre på grund af manglende søvn og ukorrekt kost, der kan medføre forskellige problemer. En person bør altid forsøge at søge lægehjælp, hvis hjemmehjælpemidler ikke virker. Men hvis disse testes, skal en person også være opmærksom på, at disse kun giver resultater, når de regelmæssigt følges.

En person bør også være opmærksom på kosten. En diæt bør bestå af hele bladgrøntsager, nok af næringsstoffer fra frugt, frugtsaft og kød, lever. En person bør også forbruge egnede friske salater og andre mejeriprodukter og kyllingeprodukter, som kan være nyttige til bekæmpelse af de interne årsager. En del af dette er nok vand og ordentlig søvn også afgørende. Hvis det kræves, kan lægeundersøgelser og rådgivning udføres for at finde ud af de interne svagheder. Folk, der regelmæssigt går uden for huset, kan blive ramt af forurening. Det er ofte årsagerne, der kan føre til skaldethed.

Bedste Hjem Remedies For Tyndt Hår:

Nedenfor er en liste over fremragende og populære remedier, der kan udprøves for at behandle hårtynding.

1. Aloe Vera til hårfortynding:

Dette er et meget populært middel til kvinder, der lider af skæl og udtynding af hår. Disse kan købes fra markedet og kan påføres på rent hoved ved snitning. Dette kan opbevares i 20 minutter før vaskning. Dette har også andre egenskaber, som kan give re-vækst.

2. Kokosolie til tyndt hår:

Kokosolie indeholder forskellige typer fedtsyrer. Det er også rig på næringsstoffer, der kan anvendes i en varm massage, som kan hjælpe med at give god foryngelse. En person kan varme nok olie over indirekte varme og anvende det jævnligt for at bemærke en vis forbedring. Kokosolie kan løse dit tynde hårproblem.

3. Æg til tyndt hår:

Æg er et af de ideelle hjemmet retsmidler til hår udtynding. Der findes forskellige typer proteinblandinger, der kan fremstilles med æg. En person kan blande andre ingredienser som pastaer eller andre blade, uanset om de er gennemsyret eller disse bruges frisk, disse kan blandes for at give en sund blanding, der kan bruges efter sektionering ved hjælp af fingre i rækker. Disse bør ikke masseres. Disse kan opbevares i ca. 20 minutter, og en person kan bære en hætte. Dette kan derefter vaskes ved brug af normalt vand.

4. Grøn te:

Dette er et andet naturligt og meget effektivt hjemmehjælpemiddel til tyndt hår, som en person kan gøre. Disse blade er ikke kun sunde, når disse indgår i den daglige kost, men det er også vigtigt, når disse er lavet til en stejl løsning som en person normalt har disse. Disse kan afkøles og gøres til at vaske dette af. Dette kan lade sig sidde i en halv time og skylles derefter med rent vand. Dette vil gøre tråde mere håndterbare og give dem skinne.

5. Amla for tyndt hår:

Dette er en meget populær agent, der ofte bruges i forskellige typer af olier og produkter, som hjælper genopbygningsprocessen. Dette er også meget nyttigt for at reducere trådens falmede farve. Dette kan give naturlig sort tint. En person kan købe en pakke tørret amla pulver fra markedet. Ca. 6 tsk er nok til skulderlængde. Dette kan gennemblødes natten over i varmt vand. Dette kan anvendes i 20 minutter og vaskes derefter af.

6. Fenugreek Frø:

Disse indeholder mucilage, som kan bidrage til at give glathed. En håndfuld frø kan gennemblødes i vand natten over og derefter jordforbundet til en pasta, som kan være god, hvis den påføres i 20 minutter. Fenugreek er en af ​​de mest foretrukne hår udtynding middel.

Se mere: Hvordan man laver håret mere blødt

7. Avocado For Hair Thinning:

Dette er en meget nærende naturlig frugt, som kan bruges til de typer af teksturer og tyndt hår, der er tørt. Folk, der lider af brølhed og ekstremt tør tekstur, kan lave en blanding ved hjælp af en overmodet avocado. Dette kan slås i en mixerkværn, som tidligere er blevet rengjort og ikke indeholder spor af masalas eller krydderier. Dette kan derefter laves i en pasta ved hjælp af en smule mælk. Dette kan også anvendes på andre kropsdele, som er meget skællede. En person kan bære en kasket og sidde i 20 minutter, før den vaskes af.

8. Tag for tyndt hår:

Dette kan gøres til en pasta, om de købes fra butikker i tør form, eller de er friskjordede og anvendes. Dette er godt for enhver form for kløe, og det er anti-svampe. Neem er en anden form for naturlig hjemmehjælp til hårudtynding, hvilket også er meget nemt at anvende.

Se mere: Sådan scrunch dit hår

9. Almond Oil For Thinning Hair:

Dette bruges ofte i varme massagebehandlinger. Dette kan roe sindet, og det hjælper også med at gøre strengene stærkere med regelmæssig brug. De fleste af de eksperter, der bruger som hjemmehjælp til hårudtynding, som ikke har nogen bivirkninger også.

10. Henna blade til tyndt hår:

En person kan bruge disse friskjordede til en finpasta ved hjælp af en del sennepolie og derefter lov til at sidde i ca. en halv time. Mange kvinder køber emballerede tørpulver og derefter bruger varmt vand til at stejle disse. Disse kan gennemblødes, og en person kan bruge almindeligt vand til dette. Vandet skal være tilstrækkeligt i beholderen. Det anvendte fartøj er sædvanligvis jernbeholdere. Disse giver mere farve, hvis en person bruger disse til farve. I stedet for at bruge markedets farvestoffer er det helt naturligt og har heller ikke bivirkninger. Disse kan bruges med mellemrum på en måned eller kan bruges to gange om måneden. Blandingen skal være tilstrækkelig til at dække hele længden af ​​sektionerne.

Derfor skal en person tage den mængde pulver som kræves efter længden. Normalt kan en person tage omkring 5 spiseskefulde pulveriseret blanding og derefter stejle dette i vand. Blandingen skal være fuldt gennemblødt, og dette kan efterlades natten over. Vand skal være nok, eller det kan være ekstremt tørt at bruge. Når dette er blevet brugt på hovedet, kan en person sidde dækker den med en plastikkappe i ca. 20 til 30 minutter. Dette kan derefter vaskes ved brug af rent vand. Dette giver god glans, håndterbarhed og giver også rødlig farve, som er naturlig.

Se mere: Hvordan man har ret hår

11. Reetha:

Reetha også kendt som sæbe møtrik anses for at være en af ​​de bedste hjem retsmidler for tyndt hår. Denne saponinrige frugt af Sapindus mukorossi er blevet brugt af mennesker i den østlige og vestlige verden siden tusindvis af år ved at gøre sæbe. Så for alle de mennesker, der oplever fortynding af hår eller har hår svagere end en edderkoppes web, foreslås det at bruge Reetha, som er et af de bedste hårtyndende hjemmehjælpemidler. Den naturlige rensning udstødt ud af Reetha har både antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber, det nærer hovedbunden og gør den sund, og håret får tilstrækkelig næring fra rødderne, og de bliver stærkere, og udtyndingen reduceres. Dette er et af de rent naturlige hårfortyndende midler.

12. Shikakai For Hair Thinning:

Denne busk er indfødt i de varmere regioner i Asien og bruges som et af de herbal-hårfortyndende midler. Shikakai har længe været brugt af mennesker som urtehudrensning og forebyggende for hårtab. Det virker som en naturlig hårvækstfremmer og gør også rødderne stærke, mens du rydder op i huden, såsom skæl, som normalt er årsagen til hårtynding og hårfald . Folk, der lider af skælproblemer, bør bruge Shikakai, og resultaterne vil være synlige. Urten kan tørres op og tilsættes til vand eller olie og bør masseres i hovedbunden. Shikakai kan også kombineres med amla og reetha for at få gode og lovende resultater, som virker en fugtighedsgivende, nærende og naturlig rensemiddel. Shikakai kan betragtes som den bedste hjemme ret til at tynde hår.

13. Løg Juice Til Tyndere Hår:

Godt for de fleste betyder tanken om at anvende løgjuice på hovedet 'Eww', men tro mig, det er et af de bedste og ukonventionelle hjemreparationer til tyndt hår. Nå selvfølgelig lugten ville køre nogen skør og det ville bogstaveligt talt bringe tårer i øjnene. Nå nu for dem, der tænker på hvorfor at anvende løgjuice, er svaret, at løg indeholder svovl, og det for naturlige svovl, der vil give et spring, begynder at producere collagen i huden. Mangel på kollagen er en af ​​de mest fremtrædende årsager til hårtab, så hvis du tænker på at give op på et af de bedste hjemmemekanismer for tyndt hår, så tænk igen, fordi det virker (og hvis du skylder af lugten så er jeg sikker på at du kan tage et brusebad til duften er slidt)

14. Proteinrig diæt:

Folk over hele verden er klar over, at en sund kost er nødvendig for at leve et sundt liv. Sund kost kan forbedre dit helbred, og alligevel kræver folk, at man spiser fastfood i stedet for at indtage en rig kost (inklusiv mig på listen også). En sund kost virker også for hårstyrke og hårfaldkontrol. Dette er et af de bedste og nemmeste hjemmetoder til udtynding af hår. Medtag en proteinrig diæt i tavlen og se virkningerne i dit hår. Protein er den vigtigste forbindelse, der findes i hår, negle osv. Kosten kan omfatte proteinrige fødevarer som fjerkræ, fisk, æg, soja, yoghurtmøt og andre mad, der indeholder et højt proteintilskud. Dette er uden tvivl en af ​​de bedste hair thinning løsninger tilgængelige uden at skulle bruge meget.

15. Hørfrø til tyndt hår:

Hørfrø er meget kendt for sine kostbehov. Beriget med fedtsyrer og antioxidanter hørfrø viser sig at være et af de mest nyttige hjemmehjælpemidler til udtynding af hår. Hør hørfrøene, bland det i vand og konsum det regelmæssigt om morgenen. Du kan også anvende hørfrøolie; det nærer hovedbunden og styrker hårsækkene og hjælper dermed med at reducere hårets udtynding.

De bedste hjemmehjælpemidler til tyndt hår er nævnt ovenfor, hvis du er bange for at skulle have en paryk i fremtiden eller have edderkoppebårer, skal du følge op på disse hårtyndende hjemmemekanismer.

Se videoen: How to Stop Hair fall and grow hair faster- 3 Natural Hair remedies to try at home (Januar 2020).

Загрузка...