Skønhed og mode

Cystisk Acne - Hvordan behandles?

Hvad er cystisk acne:

Cystisk acne er på nogle måder værre end de sædvanlige bumser, du skal bære. Cystisk acne påvirker hudvæv, der er længere nede end normalt akne. Dette gør det sværere at behandle. Cystisk acne har også større chancer for at efterlade ar. Behandling af cystisk acne kræver professionel hjælp. Narkotika og cremer gør det mere tåleligt og lettere at kontrollere, men det kan ikke slippe af med det helt. Det hjælper bare dig med at klare den smerte og irritation, det forårsager.

Cystisk Acne Behandlinger:

Her er en 15 bedste behandlinger og måder, hvorpå du kan behandle cystisk acne hjemme nemt og naturligt.

Se mere: Berømtheder med acne

1. Pas på din hygiejne:

Udvikle en daglig rutine for at vaske dit ansigt grundigt. Mens du skal være grundig, er det også vigtigt, at du er forsigtig. Fugt derefter korrekt. Brug ikke-komedogene fugtighedscreme til dette. Mens din hud har brug for sin fugt lidt, skal du prøve at bruge lette fugtighedscreme. Exfoliere dit ansigt mindst en gang om ugen. Men den vigtigste instruktion af alle er, at du under ingen omstændigheder må bryde eller plukke ved dine cyster. Du kan besøge din læge og bede hende / ham om at udarbejde en rutine for dig.

2. møde dermatologen:

At møde dermatologen er det ultimative trin, du tager. Hvis du er en, der stærkt tror på lægemidlers evne til at løse alt, så gå til din læge ved de første tegn på cystisk acne. Din læge vil ordinere de nødvendige lægemidler og tonics, der vil hjælpe dig med at slippe af med dit problem. Acne selv, er cystisk acne nogle gange hovedsageligt forårsaget af hormonelle disbalancer. Lægemidler ordineret af din læge beder dette aspekt af dit problem. Du kan også bede din læge om at fortælle dig om procedurer eller operationer, som du kan gennemgå for at slippe af med de meget vedholdende ar, der nægter at forsvinde.

Se mere: Cure for acne rosacea

3. Livsstilsændringer:

Livsstilsændringer går langt i at forhindre akne i at genoptage. Det første skridt du skal gøre er at forbedre din kost. Skær ned på mejeriprodukter og start en ny lavglykæmisk kost. Forbruge flere af fuldkorn, bønner og grøntsager og mindre junkfoodvarer som burgere og pizzaer. Du kan prøve at rense din krop ved at gennemgå en detox-proces. Hvis du er meget seriøs om at løse dette problem, så skære ned på dit alkoholindtag og rygning også. Næste er ved at ændre dine sovende vaner. Utilstrækkelige søvnperioder øger mængden af ​​stress, du er under, og hæmmer den balance, som din krop opretholder. Så sørg for, at du regelmæssigt får en god nats søvn. Regelmæssig træning holder dig også i orden, og din krops processer er velafbalancerede. Prøv at øge dine ekstra-curricular aktiviteter og rekreationstider.

4. Laser Behandlinger For Cystisk Acne:

Hvis antibiotika, antiseptiske cremer osv ikke hjælper dig med at slippe af med acne ar, så kan du tale med din læge om at få en laserbehandling. Disse hjælper med at fjerne mærkerne fra overfladen af ​​din hud. Laseren brænder eller fjerner epidermis eller ydersiden af ​​huden. Dette gør det muligt for din hud at helbrede ved at danne et lag, hvor dine ar har været engang. Nogle gange er en enkelt procedure ikke nok, og du skal fortsætte med at gå tilbage.

5. Urte behandlinger for cystisk acne:

Urte behandlinger som ansigtsmasker lavet af forskellige ingredienser lige hjemme, hjælper også med at kontrollere cystisk acne. De kan ikke vise sig at være langsigtede løsninger, men de hjælper med at reducere ardannelse og betændelse.

6. Kokosolie:

Lider du af cystisk acne? Som folk tænker på, men det er ikke meget skadeligt. Der er en ordentlig behandling for hver enkelt sygdom. Kokosolie er en god behandling, da den er antibakteriel. Frisk olie er meget god til at hydrere. Med bomuld påfør olien og lad den stå over natten. Brug det dagligt, medmindre det forsvinder.

7. honning til cystisk acne

For sådan acne er honning virker som et antiseptisk middel. Du kan nyde en ren og glødende hud ved hjælp af dette produkt. Mange mennesker gør ikke hvad der er cystisk acne, og så går de ofte under forkert behandling. Derfor vil hjemmeprodukter som honning give relief. Lav en maske af det og brug det i det berørte område. Fjernelse af de døde celler gør huden meget blød.

8. Spis sund mad:

Sund mad er meget nødvendig for at undgå sådan hudsygdom. Grønne grøntsager bærer høj mængde protein og vitamin, hvilket er vigtigt. Som cystisk acnebehandling kan intet være frugtbart end dette. Sammen med grøntsager skal du prøve at spise frugt hver dag. Undgå gade og krydret mad, hvis du går gennem denne sygdom. At være krydret er de meget ansvarlige for sådanne infektioner.

9. Brug ikke kosmetik:

Kosmetik er kemisk produkt. Selvom de giver en umiddelbar retfærdighed, men beskadiger huden hårdt. Så for cystisk acne kur er det bedre at undgå. For sygdommen brug hjemmelavede pakker. Der vil ikke være nogen udslæt eller infektioner ved hjælp af naturlige produkter. Du kan nyde ren hud uden noget sted. Strengt undgå at bruge kosmetik, mens du har problemet.

10. Tea Tree Oil:

Det er populært kendt som urteprodukt. Olien har kraftige komponenter til at dræbe bakterier og virus forårsager acne. Hvad angår din hud, skal du ikke tage muligheder, som du ikke ved. Bortset fra salverne er sådanne urteprodukter tillidelige. Uden tøven kan du bruge den direkte på overfladen. Det vil holde din hud fri for enhver form for hudsygdomme, der ofte sker.

Se mere: Ayurvedisk behandling for acne og bumser

11. Neem:

Neem er en af ​​de mest magtfulde ingredienser, der kan nævnes til formålet. Det er meget effektivt for acne er i ansigt eller et andet sted. Da det er en urteprodukt, er der intet område at bekymre sig om. Uden at give en anden tanke kan du anvende den på den del. Der er mange neem produkter tilgængelige, men prøv at bruge natural neem blade tilgængelige på markedet.

12. Varmt vand damp:

Damp af varmt vand hjælper med at helbrede udslæt i ansigtet. Det åbner porerne, så snavs er korrekt drenket og efterlader en frisk hud. Måske er dette den nemmeste metode til behandling af cystisk acne hjemme hidtil. I en skål med varmt vanddække skal du et blødt håndklæde og vaske forsigtigt stedet. Gentag den samme proces to eller tre gange om dagen, medmindre du får en klar hud.

13. Mango til cystisk acne:

Bortset fra at have frugter kan du bruge den som pakke. Frugt på nogen måde er sund for hududslæt. Knus mango, bland det med vand og anvend derefter over hele udslætsområdet. Efter opbevaring af pakningen i fem minutter vaskes den med vand. Denne pakke kan bruges regelmæssigt, indtil du er fri for sygdommen. Så for forfriskende hud prøv denne nye metode.

14. Calendula:

Urteproduktet kan bruges til cystisk acne. Det er en antiseptisk og så perfekt til formålet. Det reducerer rødmen og hærder bumsen inden for et kort tidsrum. Pas forsigtigt på det over acne, så du får en hurtig lindring. Det rydder de bakterier, der gør huden ru og uren.

15. Tømning af cysten:

Cystisk acne opstår fra cyster, der er til stede under din hud. Så simpelthen at springe eller pive pimple vil ikke være til nogen hjælp. Popping normal pimple medfører faren for at sprede infektionen, men selv da popping kan være en effektiv metode i tilfælde af whiteheads eller blackheads. Dette er ikke tilfældet for cystisk acne. Dræning af cysten eller lanceringen kan dog være meget effektiv. Men dette er en medicinsk procedure og må ikke prøves hjemme alene.

Slap af med acne og ar også med nogle let tilgængelige hjemme retsmidler. Disse cystic acne hjemmebehandlinger vil forlade dig med sund og klar hud, som du vil værne om i de kommende år.

Se mere: Hvor mange typer bumser

Se videoen: MIN KAMP MOD ACNE AR (Januar 2020).

Загрузка...