Skønhed og mode

30 seneste Kurta Pajama Designs med jakke

Pin
Send
Share
Send


Disse kurta Pajama designs med jakke er traditionelt etnisk slid til mænd, der aldrig er gået ud af mode og i dag i mode mode er det mest anvendte klud i form af mode af mænd. I dag i det 21. århundrede er der ikke kun mænd, der ønsker at se fantastisk ud, men også kvinder og børn også. Alle mennesker er hovedsagelig afhængige af at spise, leve og bære godt nok til at udstikke en standard for at vise andre. Så, kurta pajama havde vist sig at være et af de bedste etniske slid for mænd. Kurta pajama havde altid ændret mænds livsstil. Deres enorme udseende havde fascineret alle andre. Kurta pyjama giver dig ikke kun et traditionelt udseende, men også et etnisk udseende, der støder på en ægte mand ud af dig, hvad hvis du bruger kurta pajama med koti.

Bedste Kurta Pajama Designs Med Jakke:

Der er en liste over fascinerende slid til mænd, få disse top 15 kurta pyjama designs med jakke. Disse giver traditionelle og iøjnefaldende udseende til andre.

1. Party Wear Kurta Pajama:

Mændene i dag er involveret i fester og bryllup i dag. Så de vil se mere populære ved at give en mere fin touch til kurta pajama. Du kan give mere fin touch ved at bære kurta pajama med jakke til bryllup.

2. Punjabi Style Kurta Pajama:

Et sexieret udseende ville bestå af kurta pajama med jakke Punjabi stil. Det ville være mere at finde ud af et billede af en ægte mand, der giver dem et desi udseende. Denne vil være et godt valg i farvekombination med jakke mønster, prøv dette med røde sko til din eventuel ceremoni eller funktioner.

3. Stilfuld Jacquard Jacket Med Kurta:

Her kommer en ny slags jakke til at give et mere stort udseende. Gå på billedet og se på, hvordan en stilfuld mænds kurta pajama med jakke sikkert ville give dig et vidunderligt udseende til bryllupper og fester.

4. Kurta Med Nehru Jakke:

Kurta pajama med Nehru jakke er en påmindelse om vores elskede Shri Jawaharlal Nehru, hvis stil med iført jakke er kendt indtil nu. Du kan bære hvid kurta pajama med en Nehru jakke, der giver dig et traditionelt udseende.

5. Bright Red Kurta:

Den røde og sorte farve havde altid været populær for at bære kurta pajama, men hvis disse lyse farver bæres af en jakke, ville det virkelig give et kig, der ikke behøver at blive rømt af nogen. Prøv dette tøj til at fange opmærksomheden midt i mængden.

6. Pathani Styled Kurta:

Pathani er den mest trætte Kurta pajama sammen med en jakke. Den patani længes ned giver mænd et mere attraktivt udseende, og hvis du går online ville du finde pathani's topping listen, men jeg vil sige slid pathani kurta pajama og jakke.

7. Grøn broderet Kurta:

De broderede kurtas er den der kan bruges til enhver festival festligheder. Den grønne etniske passer mere med hensyn til kurta med et broderet ønske om Chikan. Du kan endda bære det jakke, hvilket giver det det stilfulde look at markere på.

8. En traditionel Kurta med jakke:

Her kommer igen listen over traditionelle kurtas til at give et attraktivt udseende til dine mennesker. Det er et bedre valg ville være en traditionel og med broderet kurta længes indtil knæ og bar med en jakke, der passer til kurtafarven. Du kan se de relevante billeder, der leveres.

9. Bright Light Orange Kurta:

Disse er nogle af de bedste kurta pajama med nogle af de mest attraktive og fascinerende farver, der anvendes i dag. Disse farver tilføjer endda til lysstyrken i dit ansigt og får mændene til at se lysere og lykkeligere ud.

10. Hvid Stripet Kurta Med Jakke:

Nu har vi et andet kurta pyjama design for mænd at være sexier, uanset om du er i fester, bryllupper eller et andet sted. Dit udseende i dag er også vigtigere for karrieren. Den hvide stripede jakke med den sorte jakke ville virkelig give dig, ville sikkert blive beundret af andre. Så hvid kurta pajama med jakke kan du gøre dig mere komfortabel.

11. Etnisk Beige Kurta:

Disse kurta pyjama designs forbliver almindelige i en enkelt lys farve, der gør linjen 'Simply the best' true. Beige design kan bæres i funktioner i hjemmet eller på steder, hvor du simpelthen bedst kan. En jakke ville tilføje et finere blik på dette design.

12. Flamboyant Dori Kurta:

Den broderede flamboyante Dori kurta bæres primært af stjernerne i Bollywood. Det er ret dyrt, men har det klassiske udseende i forhold til andre designs. En sort kurta pyjama med jakke i flamboyant Dori look ville være det bedste valg til denne stil.

13. Udsøgt Broderet Jakke Med Kurta:

Et udsøgt udseende er traditionelt det bedste med hensyn til kurta pajama med en broderet jakke, der bar et elegant udseende. Disse er hovedsagelig kurta pajama til et bryllup og kunne endda bæres i små funktioner for at være mere etniske og cool.

14. Silke Nehru Jakke Med Kurta:

Dette er et stykke kurta pyjama fra sæt af Nehru jakke med silkejakke, der giver et attraktivt look af silke over kurta. En creme bund, guld kurta og gul silkejakke ville være det bedste valg til denne samling. Så for enhver samling skal du altid vælge det bedste valg, der passer dig mest.

15. Kinesisk krave Nehru jakke:

Den kinesiske krave refererer til kraven, der dækker din hals. Nehru jakke i kinesisk krave look synes at være mere patetisk med kurta pyjama i dag. Der er mange designs til kurta pajama, og dette er en af ​​dem. Du kan bære kurta pajama med en Nehru jakke til et bryllup for et mere overraskende udseende til arrangementet.

16. Fersken Anarkali Kurta med Sort Broderet Koti:

Dette er en slående kombination en fersken Anarkali Kurta med en lang sort broderet koti. Koti er smukt håndbroderet med gylden tråd. Den har en rund hals, der kurver ind i en firkant, da den når spanden. Knappen er knap halvvejs ned med dejlige store runde gyldne knapper.

17. Grøn og Lilla med flerfarvet Koti:

Denne Kurta - Pyjama med Koti er en smuk og en vidunderlig dagligt college-tøjklæde. Det giver et sødt og sjovt udseende til brugeren. Kurta er grøn med 3/4 ærmer og A-line silhuet. Nakken er enkel og rund. Hæklinen er omkranset med en dobbelt satin bånd grænse og ærmerne en satin ribbon grænse. Koti er kort og er udsmykket med broderi ved hjælp af flerfarvet silketråd.

18. Mørkeblå Kurti med Banglori Koti:

Her er en udsøgt lang kurti af georgette materiale af mørkeblå farve og har en temmelig bred gylden blonder ved siden af ​​hæftet. Koti er en gyldenfarvet Banglori-stil og åbner med høj hals. Vidunderlige håndbroderede blomsterdekorationer af blå farve og gyldne blade beautify koti. Koti har lange ærmer med mørkeblå rør i enderne. Bær det og dit udseende skal være den mest fængslende i mængden.

19. Blå Silke Kurta & Pajama Med Trykt Koti:

Dette er en udsøgt kurta med koti design til mænd. Kurta og pyjama er lavet af dupion silke skræddersyet med en Punjabi touch. Kurta er langærmet med jakken materiale syet på manchetterne. Kurta er smukt stilet med en Nehru-krave og en dejlig lomme med den blå dupion silketørklæde til showet. Det kan ledsages af dejlige mojarier for at give et kongeligt udseende.

20. Grå Blå Koti Style Kurta:

En vidunderlig og grasiøs grå lang kurta med en blå koti er helt sikkert den perfekte til at bære til fester. Denne kjole har et fængslende udseende på grund af det dejlige broderiarbejde på jakkesætet. Koti er pyntet med broderi tråd booti arbejde. Hele sættet er lavet af materialer som - for toppen er faux georgette-stoffet, for det indre og bunden anvendes santongmaterialet, og dupatta er af nazmin stof.

21. Golden Kurta med Blue Koti:

Dette er en betagende kurta, pyjama med koti til mænd. Den gyldne farvede kurti med pyjama er dækket af en smuk blå koti med gylden print. Det anvendte materiale er silke, og det kan kun rengøres. Dette ligner et perfekt tøj til at bære til ceremonier som sangeet.

22. Creme Silke Kurta Pajama og Koti til Wedding Cream Designer Gardin:

Dette er en helt magisk silke kurta og pyjama med koti til mænd. Koti er af trykt cremefarvet nuance silke. Den er ærmerøs med en kinesisk krave. Knappen er helt knap. Et simpelt, men vidunderligt sæt, der er glamourøst til bryllupper. Pajamaen er Patiala stylet for at give det et rigt udseende. Du kan bære brunfarvet almindelig mojaris eller lædersnitsko til det perfekte udseende.

23. Sennep Kurta Sæt Med Koti Og Drape:

Her er en fantabulous designer Sennepfarvet kurta sæt med et trykt koti og en drapering. Kurta er af knust chanderi materiale med en høj krave og front knapper. Det er parret med elfenben farvede pyjamas, der er slanke fit. Koti er af rå silke og har blomstret folie print. Spotlighten på kjole er sennepsfarvet draperi, der fremhæver kjole.

24. Hvid Kurta Pajama Sæt med Broderet Koti:

Her er en hvid kurta pajama med Koti. Den hvide farve indikerer at du er en fredsbevarende person. Pajamaen er pathani stil. Koti er hofte-længde med indviklet broderi arbejde. Den har en Nehru krave og er ærmerøs. Koti har kun en knap fastgørelse og åbner i en opadgående V-form. For et komplet look, brug mojaris. Koti afslører en modig stil.

25. Pink Kurta Pajama med Blue Koti:

En subtile udseende Pink Kurta og Pajama med Blue Koti er et godt ensemble til et bryllup, der matcher den glamourøse outfit af din bedre halvdel. Den blå koti har et Nehru jakke look med lomme. Kurta er af wrap stil for lidt moderne touch. Brug en simpel pink pajama til at matche og mojaris på dine fødder for at feje din brud ud af fødderne.

26. Pink Kurti Pajama Set With Grey Long Koti:

Denne er en dejlig lyserød Kurti med en pajama af georgette materiale. Den har temmelig selvfarvet broderi rundt den søde snedrede hals. Kurta, såvel som de lange koti, er lange ærmer. Den grå lange koti er broderet med dejlige lyserøde roser med silketråd. Den åbne koti er også grænset langs forsiden såvel som ærmer ender med gyldne blonder og pink satinbånd blonder.

27. Hvid Kurta Pajama med Koti:

Dette er en helt trendy hvid kurta pajama med koti til mænd. Det er et dejligt festklæde ensemble. Kurta og pyjama er lavet af rå silke materiale. Den pink koti er af Nehru stil. Den pulserende pink koti har pink knapper og en firkantet lomme. Pyjamaen er af Patiala-stil, mens kurta har lange ærmer, som kan skubbes til albuerne og giver et macho-look.

28. Dobbeltbroderet blonde gardin:

Hvorfor skal kun voksne prøve mode? Her er et klassisk stykke til din søn, hvis outfit får andre mødre til at føle sig jaloux over dig. En kongeblå pyjama af dhoti stil med en dejlig kant og en beige rå silke vil give et prinses charmerende udseende til din søn. På toppen af ​​det er en blåfarvet koti med guld og blå zigzag mønstre prydet med gyldne knapper og på fødderne guldfarvede mojaris.

29. Black Kurta Pajama og Koti Set:

En fantastisk sort lige snit kurti af knælængde og palazzo stil pyjamas lavet specielt til alle de sorte elskere. Kurti har en almindelig rund hals med halv ærmer. Denne outfit er kombineret med en ærmerøs kort koti med fjer broderet hele med sølvfarvet guldtråd.

30. Pink Kurta Pajama og Koti Sæt:

Dette er baby pink kurta, pyjama og koti sæt, som er sikker på at være ligesom af kvinder i alle aldre. Kurta er almindelig og kjole stylet med rund hals og korte ærmer. Imidlertid er koti trykt med gyldne farvede skaller og omkranset med en gyldenfarvet fik en med gyldne kulører. Denne koti tilføjer skinne til kjole. Kurta og pyjama samt koti kan være af chiffon eller silke materiale, så det svømmer, mens du bevæger dig.

Kurta pajama som alle ved, havde altid været det bedste. Det indhyller mange designs i det, om det er broderet eller noget andet. Der er top 15 designs nævnt, du kan vælge i overensstemmelse hermed det bedste design og valg, der passer til din personlighed. Få denne stil i et mønster af bred sorter samling med jakke; du vil helt sikkert få gode kommentarer til dit outfit valg.

Se videoen: Top 30 New Neck Designs For KurtaKameezKurti. Neck Design. (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send