Skønhed og mode

Top 9 Mænds Sølvsmykker

Historisk set har mænd og kvinder over hele verden båret halskæder, øreringe, armbånd, kæder, amuletter, vedhæng, ringe og mange flere. Men det blev anset for at være afskåret af mænd at bære smykker i det 19. og 20. århundrede. De begrænsede sig til manchetknapper, ure og stifter. Det 21. århundrede bragte dog en revolutionerende forandring, og mænd eksperimenterer med udsmykninger, der udelukkende blev betragtet som feminine.

Herre Sølv Smykker Designs:

Mænd foretrækker at bære guld og mænds sølvsmykker. Her er nogle sølvsmænds smykker.

1. Mænds Sølv Curb Halskæde Design:

Denne sølvkæde halskæde er ideel til mænd, der kan lide at holde det enkelt. Det kan også bæres på officiel uniform og har et almindeligt udseende. Den er letvægtet og kan bæres regelmæssigt. Dette er de mest almindelige sølvsmykker til mænd.

2. Phoenix stigende sølv ring til mænd:

Phoenix er en græsk mytologisk fugl, der antages at stige fra sin forgængers aske og derefter nedbryde sig til døden. Denne phoenix ring er lavet af sterling sølv og har et glasudseende. Det har et indviklet design på fuglen og ser flot ud. Mænd vil elske det, hvis de er bekendt med myten.

3. Simple Sølv Mansjettearmbånd til Herre:

Dette hammerede sølvarmbånd er tungt og har et simpelt udseende. Den kan bæres af mænd, der søger enkle sølvsmykker til mænd med minimal design. Det ser godt ud på hånden og giver dig et flot udseende.

4. Sølv Herre Smykker Øreringe:

Mange mænd kan lide at bære øreringe i disse dage. Hvis man kan bære det godt, det ser rigtig smart og elegant ud. Denne enkle sølvring øreringe er metallisk og giver et koldt tryk til ørerne. Det kan bæres af teenagere til.

Se mere: Smykker Sterling Sølv

5. Simple Men's Nose Ring i Sølv:

Næse ringe har et meget funky udseende, hvis det bæres godt. De bæres normalt af unge mænd eller teenagere. Denne enkle næse ring er ikke slidt på den ene side, men i midten. Det er simple sølv mænds smykker og kan bæres ved lejligheder.

6. Sølv Herre Smykker Manchetknapper:

Manchetknapper bæres af mænd på skjorter og de har et officielt udseende. De er de mest almindelige sølvsmykker mænds. Denne sølvmanchetknappe har et blankt udseende og er firkantet. Den har en hård følelse og ser elegant ud på skjorter. Manchetknappens farve matcher med en skjorte i en hvilken som helst farve.

Se mere: Sølvsmykker Indien

7. Religiøse Sølvsmykker til mænd:

Denne sølvhalskæde har et diamantbelagt swastika-symbol som et vedhæng. Swastika symbolet anses for hellig for hinduerne. Denne halskæde har et religiøst udseende og kan bæres regelmæssigt. Det er enkelt og charmerende og vil blive elsket af de mænd, der tror på det.

8. Herre Sølv Skull Ring:

Kraniet ringe har et trendy udseende og er elsket af den unge generation. Denne antikke kranietring har et boisteragtigt udseende med en pilotskalle. Det ser meget funky på fingrene og vil blive elsket af alle.

Se mere: Sterling Sølv Antikviteter

9. Antik Herre Sølv Armbånd:

Disse armbånd er forskellige fra de generelle armbånd til mænd, da det har et quirky udseende. De tynde antikke armbånd følges af et tungt bredt armbånd med turkis besat på den. Det har et overordnet godt udseende og vil gå godt med uformelt slid.

Sølvsmykker til mænd er blevet meget populære i de skiftende tider. Mange designs er tilgængelige for mænd at vælge imellem. Sølvsmykker mænd har et meget flot og rart udseende, der gør deres simple tøj til at se fabelagtige.