Skønhed og mode

Top 9 Casual Red Jeans til mænd og kvinder

Jeans er et almindeligt tøj i både mænds og kvinders skabe, men kvinders jeans tilbyder et større udvalg af udseende end mænds. Det er den eneste klud, der aldrig vil gå ud af mode selv efter år. Mænds og jeans jeans har en række forskellige passer, stilarter og farver, men røde jeans er de sjældnere blandt dem.

Kvinders og herremode Red Jeans Typer:

Her er listen over top 9 Røde jeans til både mænd og kvinder, der kan bæres som fritidstøj eller til en temafest.

1. Mænds Ricky Jeans i Rød:

Disse fantastiske slående slanke fit fra True Religion vil tilføje nogle moderne appel til dit udseende. Den er lavet i bomuldsstof med en knapflyvning og lynlås. Den har 5 lommer, der tilføjer en stil til mænds røde jeans. Disse røde farve jeans er maskinvaskbare og er lavet i USA.

2. Kvinders røde borgere af menneskeheden Jeans:

Menneskeborgere fremstiller jeans af alle typer, men har mere kapital på den skinny jeans trend. Firmaet stramme stretch jeans kommer i et udvalg af nuancer som rød, grøn, sort og meget mere. Det tilbyder forskellige stilarter af pasform som mid-rise, low rise etc. for kvinder med forskellige former og figurer.

3. Denim & Forsyning af Ralph Lauren:

Mens Denim og Supply af Ralph Lauren tilbyder basale blå jeans som en hæfteklamme for dens samling, har forskellige farver jeans som røde jeans til både mænd og kvinder, sølv denim, sten kreativt farve denim osv. Jeans, der kommer i løs pasform og skinny stretch stil gør op denne denim design linje af jeans meget populære.

4. H & M Herre Røde Jeans:

H & M skaber trendy stil jeans til både mænd og kvinder, der er på et budget og ønsker ikke at ofre stil. Det skaber varierede skyggefulde jeans som kvindelige røde jeans, mænds røde jeans med rhinestones, lynlåsede ankler, webbed patches på knæene og tårer ned langs siderne.

5. Maison Scotch Ladies Red Jeans:

Maison Scotch beskriver jeans i to stilarter, dvs. grundlæggende og trendy. Det tilbyder også grundlæggende blå jeans med en boot cut stil og manipuleret ben jeans med forskellige pastel og stonewashed farver.

6. AG 'Protege' Røde Herre Jeans:

Spotless, rød denim afspiller tilpasningsevnen af ​​lette jeans skåret smalt gennem sædet og lårene. Forskellige topsting med baglommebroderi gør designet mere populært. Disse jeans er ikke 100% bomuld, men den lige stil og pasform gør det til et valg blandt andre røde jeans.

7. Oasis Cherry Red Jeans:

Oasis jeans kommer i klassiske stilarter som lav stigning, mellemstigning, høj stigning, boot cut og koniske ben, der fungerer godt til alle lejligheder, når de er parret med en sweater, en knap ned bluse eller endda en tank top. Forskellige nuancer af blå sammen med rød, sort og grå farver går ind for at gøre dette jean-mærke til en populær.

8. Paige Denim Red Jean for Women:

Paige Denim, kombineret med en klassisk pasform, tilbyder en underlig stil. Udskrifter med striber, polka dots osv. Giver disse jeans en usædvanlig flair at bære dag og nat. Capri og ætsende vaskede stilarter tilføjer en ekstra popularitet til dette mærke.

9. Stella Mccartney Rødfarvede Jeans:

Stella Mc Cartney kommer fra forskellige farver som rød, blå, hvid osv. Det tilbyder også en samling af basale blå jeans med formtilpasningstilstande som mellemstigning, startskæring, højstigning og meget mere.

Alle røde jeans mærker giver de bedste kvalitet jeans med forskellige stilarter, størrelse og farve til både mænd og kvinder. De kan sammensætte det med enten hvid eller blå farvet top eller skjorte. Disse jeans er måske ikke foretrukne slid til arbejde, men de er bedst til fester og ferie. Så opgrader dig garderobe med denne romantiske farve.