Skønhed og mode

10 Bedste Vizag Turiststeder at besøge

Vizag er en af ​​Indiens favorit turistmål. Stedet har at byde på smukke scenerier, strande og endda historiske monumenter og relikvier, som tager turisterne ind i landets kultur og kulturarv. Visakhapatnam er en del af Andhra Pradesh, og dens stigende antal turister har gjort regeringen til at bevare turistens pletter endnu mere fra før. Her er 10 Bedste Vizag Turiststeder, der er angivet nedenfor.

Vizag turist steder:

1. Kailasagiri:

Kailasagiri tilbyder en fantastisk udsigt med strandene og de tilstødende bakker. Det vigtigste her, der tiltrækker turisterne, er skulpturen af ​​Shiva og Parvati, som er enorm og ser smuk ud i hvid. Stedet er ved at udvikle sig med et dukke museum og et spisende led i nærheden.

2. Ramakrishna Beach:

Ramakrishna Beach er en af ​​de mest befolket turist strande i visakhapatnam. Folk elsker at komme ind i vandsport og strandaktiviteter. Denne strand er berømt for en fest kendt som Vishakha Utsav fejret her hvert år.

Se mere: Cambodjas turiststeder

3. Borra Caves:

Borra Caves er et vigtigt arkæologisk område, der ligger 1400 meter over havets overflade i Anantgiri nær Vizag. Det er kendt for dets formationer af stalaktit og stalagmit og er også religiøst. Lokalbefolkningen tilbeder Shivalinga her og har også et idol af hellige ko Kamadenu.

4. Delfins næse:

Dolphin's Nose er et klippefyldt hovedland, der er omkring 174 meter højt. Det ligner en delfins næse, og det er således blevet nævnt. Vi kan udforme formen fra billedet nedenfor. Panoramaudsigten over byen fra dette sted er smuk, og turisterne vil ikke gå glip af at se det berømte lyshus i nærheden.

Se mere: Daman Sightseeing Steder

5. Sankaram Caves:

Billedet af stupaen vi ser nedenfor er et af de vigtigste buddhistiske steder i Andhra Pradesh. Sarkaram Caves og stupas har været her siden 1. århundrede e.Kr. og er blevet dedikeret til Lord Buddha. Der var Satavahana mønter og tidlige keramik opdaget her fra dengang.

6. Bhavikonda:

Bhavikonda betyder "Hills of Wells" og som navnet hedder det virkelig en bakke, der akkumulerede regnvand i brønden. Det er en af ​​Asiens ældste steder og er virkelig taget af de mest hellige steder for buddhisterne, da ruinerne af deres civilisation blev fundet i dette er.

7. Krigsmindesmærke:

Krigsmonumentet også kendt som 'Victory at Sea' var blevet dedikeret til de modige soldater, der havde ofret deres liv for deres nation og for at beskytte resten af ​​folket mod fare. Det er beliggende til venstre for strandvejen og det vender mod ubådsmuseet. Det var blevet oprettet efter sejren i 1971 Indo Pak-krigen. Der er bomber, kampfly, tanke mv., Der holdes her.

Se mere: Turiststeder i nærheden af ​​Jharkhand

8. Yarada:

Yarada er en privat strand, som opretholdes af Agrigold Gruppen. Det ligger bag Dolphin's Nose og derfra får den også en smuk udsigt over stranden og byen Vizag.

9. Lawson's Bay Beach:

Lawsons strand er en rolig strand, som ikke er alt for overfyldt hele tiden. Par ville elske at have lidt stille tid ved stranden og nyde grøntområdet på det rene, gyldne sand. Havets vand er grundt oprindeligt og er ideelt til svømning og surfing.

Lawsons strand er en rolig strand, som ikke er alt for overfyldt hele tiden. Par ville elske at have lidt stille tid ved stranden og nyde grøntområdet på det rene, gyldne sand. Havets vand er grundt oprindeligt og er ideelt til svømning og surfing.

10. Simhachalam Temple:

Simhachalam Temple har sin betydning fra det gamle tempel Sri Varaha Lakhsminarasimha Temple, der blev grundlagt i det 11. århundrede. Turister og hengivne vokser hurtigt i antal, og det er også landets næstrigste tempel efter Tirupati. Guddommen, der tilbeder her, giver hellig udseende i sand form, kendt som 'Nijaroopa Darshan', i 12 timer om året. Resten af ​​tiden, idol er dækket med sandal træ pasta.

Vizag er den bedste turistattraktion i Indien. den har mange smukke strande og bakkede områder. Kan du lide disse vizag turist steder? vær venlig at dele din mening.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.