Skønhed og mode

Top 9 Tea Tree Shampoos

En æterisk olie, som i vid udstrækning anvendes i lægemiddelindustrien, kosmetiske og hudvaske er kendt som Tea Tree Oil. Den anvendes i meget lave koncentrationer og tages fra blade af Melaleuca alternifolia. Det er velkendt for dets antiseptiske og antibakterielle egenskaber. Denne olie hjælper med at rydde acne og pletter. Det bruges til at håndtere hårproblemer som kløende hovedbund, skæl, lus og herpes osv. Disse shampoo er let tilgængelige kosmetiske udtag, og vi kan bestille gennem berømte kosmetiske hjemmesider.

Nogle af Tea Tree Shampoos er som følger:

1. Avalon Organic Tea Tree Shampoo:

Som vi ved, at tea tree shampoo virker som anti-lægemidler til alle hårproblemer kan denne tea tree shampoo siges som vinder. Fordi det løser problemet med hovedbund kløe, reducerer flager af hud og få rids af tung skæl. Da det indeholder tilstrækkelige mængder te-træolieekstrakter for at gøre det til en effektiv shampoo.

2. Avon Naturals Tea Tree And Mint Anti Flour Shampoo:

Avon lancerer en ny shampoo, der ikke er andet end Avon Naturals Tea Tree og Mint Anti Dandruff Shampoo. Ved hjælp af te-træolie fjerner den skæl, mens mintindholdet opdaterer hovedbunden og lindrer på kløende hovedbund.

3. Giovanni Shampoo Tea Tree Triple Treat:

Vi havde mange produkter af Giovanni som sulfatfri shampoo, det indeholder endda produkterne af tea tree olie. Dens nye produkt er Giovanni shampoo te tre triple treat som genopliver skæl. Det forhindrer endda tørring af hovedbund og flad hud. Det kan siges som det bedste produkt, der passer til alle hårtyper. Det er også sulfatfri shampoo. Vi har glæde af to måder.

4. Fabindia Tea Tree Flaske Kontrol Shampoo:

Fabindia tea tree skælschampoo er en effektiv shampoo, der rydder skæl og reducerer endda flagerende hud. Det er mild shampoo, det kan bruges regelmæssigt uden problemer som at tænke på, om det skader håret eller ej. Hårfald kan reduceres med denne shampoo.

5. Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo:

Paul Mitchell har vundet mange damer hjerter af deres produkter. At være en shampoo fra Paul Mitchell damer svømmer over det, fordi det løser skælproblemer. Det løser ikke kun skælproblemer, men håndterer også skadet hår godt og infunderer fugtigheden.

Se mere: Toni og Guy Shampoo Indien

6. Sundhedshjælp Tea Tree Shampoo:

Sundhedshjælp tea tree shampoo er kendt som effektiv cleanser, da den vigtigste ingrediens er tea tree olie. Det giver blødt og skinnende hår og slipper også af skæl. Så de personer, der lider af tørt hår, skæl problem kan flytte til sundhedstjeneste tea tree shampoo fordi to problemer kan løses af et problem.

7. aroma skat te træ shampoo:

Aroma skat tea tree shampoo har den afbalancerede formel, som renser hovedbunden og eliminerer de eksisterende skælpartikler. Det rengøringshandling er meget sart, der sikrer blødt voluminøst og skinnende hår.

Se mere: Er Vatika Shampoo godt til hår

8. Jason Natural Tea Tree Hovedbund Normalisering Shampoo:

Det er normaliserende shampoo, som bruges mild nok, kan bruges hver dag. Det minimerer tør, flaky hud, som fik opbygget på hovedbunden. Den indeholder grapefrugtekstrakt, renser og befæstner hårsækkene. Det genoplever ubehag for kløe. I denne shampoo er alle ingredienser naturlige og ingen kunstige.

9. Hobe Naturals Tea Tree Shampoo:

Hobe Naturals tea tree shampoo indeholder tea tree olie, Bio-Ferm urtekompleks, vitamin B5 og hvedeprotein. Det løser problemer som irriteret hovedbund, flad hud og beroliger tørt. Det er en parabenfri. Dette er et komplet naturprodukt og ingen kunstige farver er inkluderet. Det kan bruges af alle.

Se mere: Kerastase Shampoos

Se videoen: 10 Best Tea Tree Shampoos 2018 (Januar 2020).

Загрузка...