Skønhed og mode

25 søde og lette runde Mehndi Designs med billeder

Mehandi designs har flere geometriske former og abstrakte mønstre. Mange sådanne designs har alle disse former arrangeret på en rund måde. Mens nogle designs gør brug af en særskilt cirkelformet udformning, vil andre bare mode blomster i en rund form eller arrangere andre mønstre på cirkulær måde. I sidste ende skiller et rundt billede sig ud, som måske eller måske ikke suppleres med en kant omkring den. Der findes forskellige typer mønstre, der kan oprettes ved hjælp af disse typer geometriske stilarter. Du kan også oprette flere typer glitrende kunstværker med disse. Du kan også gøre andre forskellige typer af mesh-lignende mønstre. Disse kan også gøres med nogle stencils.

Disse er lette at sporte og også gå begyndere, disse kan nemt oprettes. Du kan sammensætte disse med tunge kundan eller andre typer traditionelle armbånd. Disse kan også gøres med andre typer mønstre. Du kan bære disse med tunge zari arbejdsserier. Disse kan også gøres fra professionelle parlors med en session booket fra dem til disse typer af designs. Disse kan gøres fra parlamentsfolk, og hvis du vil have et tungt mønster til albuerne eller dækker fødderne, så bliver du nødt til at bruge ekstra penge til det. Disse er ret klodset, og disse er hovedsagelig gjort til traditionelle familiesammenkomster. Disse kan også gøres for andre funktioner som kitty partiet eller enhver anden familie funktion.

Det runde design kan sporte blomster, blade, figurer eller meningsløse men slående former og mønstre. Mange sådanne designs ser ud som komplicerede hjul eller gamle symboler. De giver et stort og kongeligt kig på din hånd. Forskellige typer af blomstermønstre ses almindeligvis i disse typer mønstre. Nogle trendy sorter kan prøves for college funktioner. Du kan gøre mango eller andre armbånd stilarter med disse.

Round Mehndi Designs for Hands:

Her er de top 25 bedste runde mehndi designs, som du kan prøve for alle parter.

1. Round Flower Mehandi Designs:

Blomster der begynder med en lille mørkere cirkel og fortsætter med at blive fyldt med flere kronblade giver en fremragende mehandi tatovering. Kanterne er prydet med brøndspidser, der kompletterer kronbladets udseende. Du kan bare lave en enkelt sådan blomst og holde designet enkelt, eller du kan lave tre eller flere i en linje, der gør designet større og mere dekorativ.

2. Traditionelle Round Mehendi Designs:

Traditionelle mehendi design har en blomst i en cirkel og flere blomster der grænser op til denne cirkel. Selvom designet ikke er en perfekt cirkel, ser det ud til at være ret cirkulært. Designet er stort nok til at dække det meste af din hånd og kræver ikke en ekstra grænse.

3. Stilfuld cirkulær Mehndi Mønster:

Disse typer af dekorative geometriske motiver er meget trendy i disse dage. Du kan bære disse til næsten enhver form for fester. Disse er også tegnet med glitter eller farvede kegler. Disse kan sammensættes med salwar dragter og lehengas. Disse er meget populære, og du kan bestille parcel sessioner for at få disse mønstre gjort til enhver form for fest. Du kan også bruge Rhin sten til at placere dem centralt på mønstrene. Det er en af ​​de bedste runde mehndi designs til piger.

4. Lejlighedsvis Floral Mehandi Mønster:

Disse typer motiv arbejder med blomsterprinter er også en nem ting, der kan prøves ud med geometriske former. Disse er også meget populære i disse dage. Disse kan gøres med klistermærke Rhine sten og kan også gøres med andre glitter og lim. Der er butikker i disse dage, som sælger disse typer af lim, som en person kan købe og bruge til at anvende glitter med disse. En person kan også holde forskellige typer af kegler til at skabe de forskellige typer farver.

5. Farvet Round Mehendi Design:

Ligesom andre runde mehandi designs kan de runde farver også farves. Rødfarvede designs ser bedst ud. De gør designet mere attraktivt og tiltrækkende for øjet. Blomstblad, der er farvet rødt med smukke sorte mønstre, der omgiver det, ser ud til at være fremragende.

6. Smukke cirkulære Mehndi Designs:

En smuk runde mehandi design ville være en med flere koncentriske cirkler, der har en række forskellige mønstre. Tykke prikker og spiral virker som supplerende elementer, der fuldender designet. En kant langs fingrene og håndleddet øger billedets skønhed.

7. Dekorative føddermotiver:

Disse er ret traditionelle. Disse kan gøres i et mønster, der er ret dekorativt. Disse kan bruges til forskellige typer lejligheder. Disse kan også bruges til fester. Hvis du har en kitty fest, så kan de også bruges til de tidspunkter. Disse er også gjort med Rhin sten til en mere glamourøs effekt. Disse sten kan placeres centraliseret. Du kan også bruge glitter med kropslime, der kan købes hos butikker, der sælger disse typer ting. Disse kan blandes med bladpastaen og derefter påføres. Et lille lag af glimmer er tilbage, når mønsteret tørrer og designet ser mere kunstnerisk ud.

8. Elegant Round Mehendi Designs:

En cirkulær blomst med trekantede kronblade langs dens kant ser elegant og sofistikeret ud. Du kan tilføje en snoet kæde rundt om den, der gør det til at ligne et udsøgt smykkestykke, der sidder anbragt på din hånd. Triangler langs yderkanterne gør designet ikke en komplet cirkel, men stadig rund i udseendet.

9. Simple farvede runde Mehndi Designs til hænder:

Et simpelt mehendi-design med en tyk cirkel i midten og kronblade, der omgiver det, ser godt ud. Det er ikke alt for kedeligt at gøre og giver din hud en mørkere farve, da den bruger mere tykke linjer. Du kan tilføje små figurer og linjer til dine fingre for at gøre designet til at se mere komplet. Disse designs bruges af kvinder under små religiøse begivenheder, hvor det er nødvendigt at bære mehndi, men ikke nødvendigt for designet at være ekstravagant.

10. Round Foot Mehndi Designs:

Runde mehndi designs til foden er meget ligner dem for hånden. En stor cirkulær form, der er prydet med indviklede detaljer og mønstre gør din fod ser vidunderligt udsmykket. Du kan tilføje et par andre former før og efter det store cirkulære design.

11. Traditionelt Mehndi-kunstværk med cirkler:

Dette er et andet trendy mønster, der kan prøves ganske let. En person kan også se designs og derefter gøre disse. Der er også klistermærker, der er tilgængelige i disse dage, og som kan anvendes med vand. Du kan også bruge flere andre mango motiver af andre mønstre, der kan sammenholdes med disse Rajasthani Mehandi mønstre. Dette er også meget klodset type geometrisk mønster. Du kan gøre disse med forskellige typer af kegler og skære tipsene som tykkelsen eller tyndheden af ​​linjerne i disse.

12. stilfulde lejlighedsvise cirkel henna design:

Blomsterarbejder med stilfulde motiver er ret trendy. Du kan bære disse typer mønstre til flere typer lejligheder og fester. Disse kan bæres selv af college piger. Disse kan gøres med glitter eller rhinesten.

13. Krumning Floral Mehandi Mønster:

Runde blomstermønstre er ret almindelige i disse dage. Du kan gøre ekstra mango motiv arbejder med dem, og du kan også bruge stencils til at gøre disse. Du kan også gøre disse med kegler af bladpastaen, der kan købes fra markeder og lokalbefolkningen sælger i disse dage endda i gadebutikkerne. Du kan nemt få disse og øve mønstre som dette. Du kan udvide disse mønstre til albuen. Disse kan sammensættes med andre armbånd eller kundan armbånd.

14. Runde Henna Med Håndled Motiver:

Disse er meget traditionelle, og du kan også oprette andre typer blomstermotiver med disse. Disse kan have mesh-mønstre, og disse kan også bruges til enhver form for traditionelle lejligheder. Disse er også lavet med andre centraliserede mønstre og kan gøres på toppen af ​​palmen. Du kan også rette centrale rhinestones og andre glitter og kropslim.

15. Traditionel cirkulær Mehendi Art:

Runde motiv arbejder er ganske populære i disse dage. Disse kan sammensættes med enhver form for salwar dragter eller anden ghagra cholis. Hvis du vil, kan disse typer stilarter tegnes med andre Rajasthani eller Gujrati mehandi mønstre. Disse er også ret klodset, og du kan også oprette mesh som mønstre på håndleddet.

16. Trendy Circular Henna Art:

Dette er et andet trendy design. Disse kan sammensættes med enhver form for tøj. Du kan også bære kundan sæt med disse og disse kan også bæres af kundan bangles. Det er også ret nemt at oprette. Hvis du har en fest til at deltage, og du vil have disse gjort professionelt, så kan du bestille sessioner fra en salon, der giver disse typer af sessioner til lejligheder. Disse kan også gøres med glitter og Rhine stone klistermærker. Hvis du vil prøve disse ud, så kan du også købe kegler af disse blade og prøve dem selv. Du kan også se mønstre fra klistermærker og derefter lave disse sammen med andre Punjabi eller andre former for mønstre.

17. Runde kunstneriske Mehandi:

Dette er et andet kunstværk, der er blevet gjort med mørke kegler. Du kan også gøre lignende stilarter fra mønsterbøger. Disse kan også gøres med stencils, og du kan få disse typer stencils fra enhver butik, der er specielt butikker til salg af kegler og glitter.

18. Smukke Black Round Mehandi Designs:

Et rundt mehendi design med mange cirkler hver fyldt med en anden slags mønster giver et overordnet smukt udseende. I midten af ​​designet er der en blomst med cirkler, der går rundt om den. Yderkanten har spiraler, der tilføjer en slags kant til designet.

19. Geometrisk motivarbejde:

Hvis du vil have et cirkulært geometrisk mønster, kan disse let testes ud. Disse er også meget populære i disse dage og kan bæres af selv college piger.

20. Blomstermotiver med cirkler:

Dette er en type mønster, der kan være sport som pr din komfort evne. Disse kan også være sport til forskellige typer familie lejligheder. Du kan også bruge forskellige glitter på disse og disse kan gøres med andre farver, der er tilgængelige fra sælgere i disse dage. Disse kan bæres med salwars kameezes og andre sarees med zari.

21. Traditionelle runde Henna Arbejde:

Hvis blomstermotiver er, hvad en person vil, kan disse typer motiver nemt gøres. Disse er også meget kreative og nemme at sport til enhver form for familie lejligheder. Disse kan også bæres til kollegiet. Du kan også udvide disse til så meget, at du er komfortabel i sport. Disse er også ret forlænget indtil albuerne eller endda til de øverste hænder. Du kan gøre disse typer af abstrakte og wristlet mode designs til enhver form for fester. Disse kan let sammensættes med anarkali dragter og enhver slags sarees.

22. Trendy motiver med geometrisk mønster:

Disse er en trendy måde at gøre geometriske halv cirkulære mønstre. Hvis du vil så kan disse bæres til kollegiet eller for enhver form for fester. Det er også en slags nybegynderes kunstværk, som er let at skabe og derfor kan bæres af enhver form for lejlighedsvis slid. Disse kan også bruges med kurtis og andre traditionelle eller tunge dragter. Du kan også bære zari border sarees eller chiffon salwars med disse. Lysekrone øreringe og andre armbånd kan også være sammen med disse.

23. Elaborate Circle Mehandi Designs:

Runde mehendi design kan gøres kompliceret og uddybende ved at tilføje mange indviklede mønstre inden for den store cirkel. Tynd cirkulære linje med flere krøller og spiraler gør billedet ser ud som et gammelt symbol. Det ser meget udsmykket og meget smukt ud.

24. Dekorativ runde Henna Design:

Disse typer af designs er ret populære i disse dage. En person kan nemt bære disse til de traditionelle fester eller familiesammenkomster. En mørkfarvet bladpasta kan også bruges til disse. Hvis du vil så kan disse gøres på hænderne på indtil albuerne. Disse kan også gøres med andre Rajasthani eller Marwari kunstværker. Disse kan kombineres med enhver form for traditionelt slid som salwar eller lehengas til enhver form for familiefunktion.

25. Kreativ motiv arbejder med cirkler:

Dette er en meget smuk type henna arbejde. Dette er sket på en sådan måde, at det ser ret traditionelt ud og kan også bruges til andre lejligheder. Disse gøres også med andre typer motivværker. Disse kan sammensættes med enhver form for traditionelle salwars eller lehengas. Du kan også bære forskellige typer armbånd med disse. Disse kan også gøres på en trendy måde og kan bæres til kollegium til lejlighedsvise formål. En person kan også bruge glitter eller mørkfarvede glitter med disse. Disse er også i form af geometriske former og kan gøres til overarmene.