Skønhed og mode

Top 9 Enamor Bra Types And Wearing Tips

Pin
Send
Share
Send


Enamor er et dameundertøj, der byder på forskellige bras, trusser, nighties, sportstøj og andet intimt slid. Det er et veletableret undertøjsmærke, der blev lanceret i 2003 i Indien og er kommet langt siden da. Enamor tilbyder internationale standardstile og design. Lad os tage et kig på toppen 9 Enamor bras har at tilbyde os.

Seneste Enamor BH typer og slid Tips:

1. Enamor Dailies AB 94 BH:

Dette er en polstret og ikke-kablet bh ved dagblade spænder fra enamor. Koperne er sømløse, polstret med blødt skum og er ikke kablet til den ultimative komfort. De polstrede kopper giver mellemdækning med en krævet elevator og ekstra støtte. BHen har en kærlig hals med krog og øje lukning bagpå. Stroppene er strækbare med glidere til justering af dem. Den fås i to farver og varierede størrelser.

2. Enamor Dailies FB 17 BH:

Dette er den perfekte enamor bh til monterede t-shirts og klæbrig kjoler. Koperne er sømløse, polstret, kablet og er helt skjulte. Det giver jævn komfort og den nødvendige dækning. Stropperne er brede med glidere til justering af dem. Vingerne er lagdelt, hvilket giver stor støtte og komfort. Det har krog og øje lukning bagud og en kærlig hals. Den fås i tre grundlæggende farver og varierede størrelser.

3. Enamor Girlies AB 77 BH:

Denne smukke, lyse og trendy enamor bh fra enamor girlies rækkevidde er designet med kontrasterende stropper på begge sider, så det ser chic ud. Remmen har glidere til justeringer. Koperne er sømløse, polstret og kablet til den ultimative løft og glat komfort. Polstring i kopperne giver mellemdækning. Lavet af bomuld og elastan, det gør brystet behageligt. Den har en søde hals og krogen og øjet lukning bagpå. Den fås i to smukke udskrifter og forskellige størrelsesmuligheder.

4. Girlies FO 63 Enamor Bra:

Denne smukke trykte enamor bh med luksuriøse snørebånd er fra girlies rækkevidde. Det er ikke polstret og kablet til det glatte udseende med ekstra komfort. Koperne er dobbeltlagede og støbte for at give det krævede løft til din buste, der smetter dine kurver. Det giver medium dækning til din bust og stropperne er strækbare med skydere til justeringer. Det har krog og øje lukning bagud med fem muligheder med fantastiske udskrifter og farver. Den fås i forskellige størrelser.

5. Trendier En 006 Enamor Bra:

Denne franske inspirerede allure og chic bh fra et trendy udvalg er hver eneste feminine og har den oomph-faktor. Koperne er støbt, sømløse og polstret til den smukke løft og brystforstørrelse. Koperne er kablet, hvilket giver jævn komfort og er designet smukt med magenta og sorte striber med en bue i midten. Den er pyntet med blonder i bunden af ​​kopperne. Den har et elastisk underbånd, der giver fasthed og støtte. Det leveres med aftagelige stropper, så du kan bære det også stropløs. Det har forskellige størrelsesindstillinger.

6. Enamor Trendies AB 96 BH:

Dette er en enamor ren bomuldsbH med formede, sømløse og polstret kopper. Koperne er trekantede med en innovativ åben front. Den har en stødende hals, som er ideel til bluse med lavt blødt og toppe. BH'en leveres med en solid farvestof med kontrastfuld tropisk print. Båndene kan afmonteres med glidere til justeringer. Det har lukning af øjet og øjet bagtil. Dette er en god bh til somre og er tilgængelig i forskellige størrelsesindstillinger.

Se mere: Cotton Bras

7. Glitzies FO 20 Enamor Bra:

Hvis du er en brud-til-være, vil du helt sikkert lide denne enamor bra af enamour glitizies rækkevidde. Den har smuk blonder på kopperne og strækmasken på bagsiden vinger for ekstra støtte. Koperne er polstret med niveau 1 push-up og er ledningsfri, hvilket giver en god form til brystet. Det giver mellemdækning og har aftagelige justerbare stropper. Det giver også gennemsigtige stropper med pakken. Lavet af nylon og spandex, det har krog og øje lukning bagpå. Det har forskellige størrelsesindstillinger.

8. Enamor Glitzies FO 40 BH:

Denne sensuelle kinesiske røde bh med enamor glitrende rækkevidde er lavet med stretch satinstof med kontrastbroderet blonder og trykt mesh. Koperne er støbt, sømløse og polstret til den nødvendige løft og forbedring af din buste. Koperne er ledet til den ultimative støtte. Remme er designet med glidere til justeringer. Det har kroge og øje lukning på bagsiden med dejlige buer på peplum. Det giver lav dækning og fås i forskellige størrelser.

Se mere: Silikone BH I Indien

9. Dailies AB 62 Enamor BH:

Dette er en medium dækning enamor bh fra dailies rækkevidde. Koperne er ikke polstret og dobbeltlagret for at forhindre nogen show gennem. Den er lavet af ren bomuld. Det er ikke-kablet til den ultimative komfortable oplevelse. Stropperne er aftagelige og kan bæres som en flervejs bh, hvilket betyder at du kan bære den i kryds og tværs, bortset fra den konventionelle stil. Remmen har glidere til justeringer. Det har lukning med øje og øje bagud og har flere farveindstillinger. Forskellige størrelsesindstillinger er også tilgængelige.

Enamor Bra Wearing Tips:

Ligesom vi må knap vores skjorter korrekt, er der en rigtig god måde at bære bras også. Ellers kan det lade dig føle sig ubehageligt og usikkert. Den måde du bærer din bh på, bør sikre korrekt dækning, sikkerhed og komfort. Lad os følge tipsene nedenfor for at vide, hvordan du skal bære en bh.

Clasping The Two Ends of Bra:

Placer dine arme gennem remmen af ​​bh og læg dem på dine skuldre. Når du er færdig, tag dine hænder på bagsiden og luk de to ender af bhsten sikkert. Sørg for at indsætte krogen på højre løkker.

Justering af stropperne:

Derefter skal du sørge for, at stropperne ikke hænger løs på dine skuldre eller føler for stramme og stikker din hud. Remme vil have glidere på dem, som du nemt kan justere ved at trække dem op eller ned, indtil du føler dig komfortabel og sikker.

Bøjning ned for at justere positionen af ​​kopperne:

Du vil have din bh-kopper til at passe perfekt på dine bryster, så der ikke opdages nogen pinligt spild. Bøj ned ryggen og juster placeringen af ​​kopperne, mens du kontrollerer bevægelsen af ​​dine bryster.

Se mere: Stropløs Bras

Se videoen: Bra talk? GIVEAWAY! CLOSED. Aashna Shroff (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send