Skønhed og mode

9. måned af graviditet - symptomer og føtal udvikling

Sådan blev hele processen startet. De modige beslutninger om endelig at gøre det til virkelighed. Så forældrene som planlagt gik videre med undfangelsen og sikkert nok efter nogle få dage vækkede moren til kvalme følelse om morgenen. Næste morgen kom den samme følelse og endnu engang måtte hun tømme sig i badeværelset. Kommer tilbage hun klagede hun havde en hård nat i aftes forsøger at sove. Langsomt søvnløse nætter blev en ting med lejlighedsvis overløb af følelser. Sulten inde i dig pangs og bangs på i timevis, og det er så, at de sande følelser kommer til live.

De første måneder er altid det hårdeste med morgenkvaliteten og bosætter sig inden for det nye miljø af sikkerhedsforanstaltninger og næringsbaserede fødevarer. Selvom det er en magisk proces, er de enige om, at graviditeten kommer til at blive tung på dit humør. Den hyppige deprimerede tilstand bliver nu værre, når hun ikke kan være hendes sædvanlige selv. Langsomt er erkendelsen af ​​at være privilegeret nok til at bringe et menneske til denne jord, bosætter sig, og moderen tilmelder sig snart denne barselsorlov og fortsætter med at tage graviditetsklasser. Når moderen vokser, vokser babyen også.

Se mere: 6 måneders graviditets symptomer

Først, lige efter sammenlægningen, er barnet dannet i udtrykket kaldet en blastocyst. Denne blastocyst er et lille befrugtet æg, der leder efter et sted i livmodervæggene for at fastgøre sig selv. Blastocyst er betegnet til et fem dage gammelt befrugtet æg, som gennem implantationsmetode planter sig til modermælkens placenta, og processen vokser. Han bliver så til et embryo, men på dette tidspunkt er han stadig i sit akavede væsen uden en ordentlig menneskelig form. Det er først, når den anden måned ruller ind, danner han fosteret.

Hvad skal tænke over denne 9. måned af graviditet:

Med haste for at vælge det perfekte baby navn bliver mere og mere vigtigt, er behovet for faktisk at lade din lille se verdens lys nu vokse mere hektisk. Han er utålmodig, og du klarer dig selv. Da din krop efterlader subtile tegn og hints undervejs, vil den sidste måned af graviditeten sikkert være en mindeværdig for dig. Det er ikke altid de vanskelige tider, som en person husker, men de sødeste øjeblikke i partiet. Ligesom den tid, hvor barnet sparkede for første gang, bliver de ætset på hjertet mere end den tid, hun havde at håndtere den hyppige vandladning.

Fosterudvikling af barnet i 9. måned Graviditet:

I slutningen af ​​den niende måned har han placeret sig på hovedet for den kommende begivenhed. han kan nu høre din stemme, svare på dig og er klar til at græde, når han er ude. Her er de endelige ændringer, som ultralydet henter tidligere i denne måned.

Se mere: 7. måned af graviditet

Fostervandsændring:

Da det er næsten tiden kan man meget godt forestille sig, at barnet inde nu er alt klar og sat til at skubbe sig ud. Men før det er der visse ting, der skal tages hånd om, for eksempel perfektionering af barnets hud. Da han blev dannet, var han bare en fremmed form inden i en væskefyld pose inde i livmoderen. Denne væske kaldes fostervand, der er der for at beskytte huden. Med dannelsen af ​​huden, som nu er ny og ekstremt følsom, opstår der et behov for at adskille det fra væsken. Det er derfor, at når huden er dannet, dækker en ost som hvidt voksstof huden og dens omgivelser. Der er en pludselig nedsættelse af fostervæsken på en helhed.

Hud:

På det tidlige tidspunkt er huden blød og farveløs på grund af mangel på pigmenter. Nu i den sidste måned af det endelige halm, fjerner stoffet vernix caseosa i medicinsk form, og det er derfor, at den engang klare fostervæske nu er tyk og mælkagtig i hudfedt.

Position i punkt:

Din lille har nu antaget sin kriger, som han vil bruge om et par dage til at skubbe sig ud af moderens livmoder. Denne position er nu selv påført ham vende på hovedet og kantede mere mod bækkenregionen rastløs til at forlade. Denne position omfatter ham at bøje knæene, der trækker dem tæt på brystet og armene på toppen klar til at bryde igennem.

Se mere: 8. måned af graviditet

Sove væk:

Nu har din baby produceret stille et andet mønster af sovende stilarter. Han har nu sin yndlings sovestil, hvor han endda kan snurre lidt. I en ultralyd kan du fange ham i hans yndlingsposition. Den gabende og hikrende som en reflekshandling er nu udviklet og afsluttet, hvorfor han nu selv kan overleve udenfor livmoderen.

Hudpleje:

Med den sidste måned, der ruller ind, har barnet nu mere af fedt under den enlige skeletstruktur. Han bliver mere og mere plump med hvert øjeblik, og de bløde languors i hans krop er nu blevet skygget. Håret i hovedbunden har nu også sine pigmenter. Den en gang saggy hud bliver nu opfyldt.

Legeme:

På dette tidspunkt er din lille kropp begyndt at udvikle antistoffer, som hjælper med at beskytte ham mod sine udsatte sygdomme. Vægtforøgelsen er nu bremset, og det er for det meste fordi hans krop er nu stærk nok. Armene og musklerne er nu stærke, og hans hoved begynder sin progression ned til din bækkenområde. Men da din livmoderhals ikke er dilateret nok tager denne proces tid til at udløse sammentrækninger. Knoglerne på dit barns krop er udviklet, selv om de ikke er stærke nok til at skade dine indre organer, når han kommer ud.

Symptomer på 9 måneders graviditet og hvordan man overvinder:

Moderen som sædvanlig går gennem nogle ændringer i 9. måned af graviditeten.

Hyppige sammentrækninger:

Kontraktionerne vokser nu i antal og hyppighed. Disse sammentrækninger hedder Braxton Hicks sammentrækninger, hvor sammentrækningerne mærkes som kroppens måde at fortælle dig om at være klar til. Disse er smertefri, men generer ledsaget af muskelspænding i det nedre abdominalområde. Normalt starter den i midten af ​​måneden, og sammentrekningen spænder fra 30 sekunder til omkring et minut. Nå, det er ikke grunden til at bekymre dig, fordi det kun er din krops mekanisme, der forbereder dig til den kommende næste situation. Hvis dog bortset fra sammentrækninger du føler dig meget smerte, så kontakt din læge straks og få checkup gjort for komplikationer.

colostrum:

Colostrums er steget i antal nu, som i, hvad der plejede at være en gang om måneden aftale sker nu i et regelmæssigt interval hvor denne måned de fleste af de dage, du vil finde dig selv vågner op til en våd du. Dette er en udskillelse fra din krop, fra dine bryster, som hans søde i smag og skal være babyens første mælk. Intet er at være bekymret for brysterne lækker, kun du skal tjekke din situation, at det ikke bliver pinligt ud. Polstret bras skal bæres for at undgå denne situation, inden de forlader hjemmet. Hvis du finder din bh blodtryk, så rapporter straks til lægen. Saggy bryst- og stregmærker er et problem i disse dage, og du kan overvinde det ved at bære en løst monteret bh og forsøge at massere maven med olivenolie og vitamin E-tilskud, når de er velkendte for at forhindre, at huden strækker sig og giver lang tid afhjælpe.

Træthed og søvnløse nætter:

Her er en underlig kombination, hvor du måske føler dig træt i løbet af dagen, men når du forsøger at sove om natten, føler du dig bombarderet med bekymringer. Som følge heraf oprettes denne underlige kombination. Uden at føle sig træt, vil du finde dig selv behøver hvile hver gang, og du får også mentalt træt på grund af dine følelser og hjerne. Disse problemer kan overvindes ved at passe godt på dit helbred og følge instruktionerne fra dine familiemedlemmer, der allerede har konfronteret disse situationer før dig. Du skal også slappe af når det er muligt.

Åreknuder:

På dette stadium er der en stigning i blodvolumenet, og hormonniveauerne hæves også. Dette kan ofte føre til hævelse af venerne, hvilket gør deres blålig rød farve mere fremtrædende. Dette er en generisk definition af åreknuder. De er normalt ikke smertefulde og mest genetiske. Åreknuder varer lang tid, og det bliver værre efter hver graviditet. Spider vener og åreknuder må ikke forveksles, på trods af deres lignende symptomer. Der er ingen permanent løsning til at overvinde åreknuder, men at undgå en lang siddestilling i samme stilling eller stå op for lange timer, det skal hjælpe meget. Lys øvelse bør også være vejen at gå. Kompressionsstumper og koldtasker er nogle andre løsninger, der giver midlertidig lindring. Den bedste måde at undgå dannelsen af ​​disse vener er at sove sidelæns, når det er muligt, og lad blodstrømmen forblive normal. Du skal konsultere din læge, hvis ingen af ​​ovenstående løsninger virker effektive.

Vandbrud:

Dette er den vigtigste risiko, du står overfor på dette stadium, og dit vand bryder midt i ingenting eller endda værre på et offentligt sted. De fleste kvinder har normalt timing for deres vandbrud, og det sker ofte for at blive besluttet af lægen for kunstigt at blive gjort. Næsten 15% af kvinderne bryder deres vand før begyndelsen af ​​sammentrækninger. For at overvinde denne situation, ophold hjemme og undgå anstrengende aktiviteter. Undgå bøjning og positioner, der sætter graviditeten i fare.

9 måneders graviditetsaktiviteter:

De fleste af denne niende måned af graviditet første halvdel vil blive brugt venter på din baby at ankomme. Den anden halvdel vil blive brugt til at skynde sig i læge klinikker og forberede sig på fødslen. Du kan selvfølgelig være tidligt eller sent, men på en måde kan du forvente besvær og bekymring. Og smerte-godt meget af det.

Kost og motion for den 9. måned af graviditet:

Nedenfor er kost og øvelser i løbet af 9 måneder graviditet.

Kost:

1. Vitamin A:

Fødevarer som spinat, gulerødder og søde kartofler bør tilsættes i din kost, da de holder øje med dig. I god tid hjælper grøntsagerne med udviklingen af ​​dit barns nethinden og hornhinden.

2. Folat-Rich Foods:

Da jern er et must og sikkert, skal din læge have givet dig sine kosttilskud, men du kan stadig ændre din kost uden at bekymre dig. Folatrige fødevarer undgår enhver mangel på babyen indtil ni måneder, så du kan tilføje appelsiner, broccoli, æg, bønner og kartofler i din kost.

3. C-vitamin:

For den niende måned bør du give dig selv hver frugt og grøntsag, som din krop har brug for at forblive sund. Et vigtigt næringsstof, der skal tilføjes til det samme på listen, er frugter som appelsiner, citron og grøntsager som broccoli.

4. Kalsium:

Calcium er et afgørende produkt til dit barns udvikling. Det er en rig kilde til udvikling af knogler. Derfor er det en mega-mad, der er ordineret af læger siden dengang du besøgte dem. Produkter som yoghurt, ost og fløde er rige på calcium og bør kun bruges to gange om ugen og ikke mere end. Andre grøntsager som sesamfrø, havregryn skal tages oftere.

5. Kød:

De fleste magert kød er sikkert at blive konsumeret under graviditeten, selvom hvidt kød som kylling skal hengives i mere. Babysundhed har førsteprioritet end din smag, så undgå fisk og svin, da de kan være fatale for barnet. Kød holder din barns vægt sund og forhindrer undervægtig fødsel.

Dyrke motion:

Øvelsesordningen for 9. måned skal være den samme som den første måned. Det meste af det skal være grundlæggende, og du bør ikke bevæge eller bøje for meget.

1. Sove:

Ved 9 måneder vil du finde problemer med at sove og finde den rette position til hvile. Kaste og dreje i sengen vil holde dig engageret og svedig.

2. Walking:

Walking er den bedste øvelse for alle måneder af graviditeten, kan du være helt pålidelig over det. Bliv aktiv ved at gå i dit hjem, som vil være til gavn for dig.

3. Kegel øvelser:

Ja, du kan nærme din leveringsdato, men også ved at gøre disse øvelser gennem månederne og i denne måned vil du hjælpe med at holde din bækken muskler udspændt og bedre i form i løbet af den tid, dine sammentrækninger ringer en klokke.

4. Prænatal Yoga:

Yoga er den bedste øvelse for alle, men under graviditet er det stadig sikkert at gøre, da det forbedrer din krops elasticitet og udholdenhed Styrke, hvilket giver dig et bedre sind og fysisk styrke i løbet af din leveringstid.

5. Svømning:

Du kan nemt vælge svømning som dit vægttab regime og opretholde en jævn vægtforøgelse. Svømning er en let øvelse og sørger for, at dine led ikke bliver testet på grund af dit allerede svage helbred.

Sex under graviditet i 9. måned af graviditet:

Hvis du har lyst til at være klar til at levere din baby, kan sex være din ridder i skinnende rustning, da det ofte kan udløse sammentrækninger som det er kendt. Imidlertid bør stramme stillinger undgås, da det kan være svært. En lille intimitet er god, så længe du kender og forstår risikoen for sammentrækning og levering. Du er ikke bekymret for dit barn, hans sække er der, der vil holde ham sikker.

Tips til at overvinde stress under 9. måned Graviditet:

 1. Hold din hospitalspose pakket, da det kan være når som helst nu, hvor babyklokkerne begynder at ringe. Dette vil være så stor hjælp til at undslippe sidste øjebliks bekymringer.
 2. Din følelsesmæssige tur vil blive skørere. Den rigtige ide at holde din stress væk er en positiv tankegang om alt omkring dig.
 3. Varmt bad og let musik tager din søvn sessioner langt, og intet reducerer stress mere end søvn.
 4. Lad ikke dit første barn føle sig forladt gennem det hele, da hans tristhed kan være en grund til din stress senere.
 5. Din krop vil ændre sig meget i denne fase for at holde din graviditet gå glat, holde dine dokumenter og checkup poster rundt, så du ikke stresser om det senere.

Medicinske behandlinger og checkup:

De medicinske checkups vil have perfekt rutine, og du skal have gjort dem siden de sidste seks måneder nu, og du ville have været vant til procedurerne. Nu er der kun nogle kontrolbeslag, der kan gøres for at bestemme barnets stilling eller deformiteter. De fleste af dine symptomer vil forsvinde alene uden behandling, men nogle af de mest almindelige har brug for lægemidler, der ikke interagerer med din graviditet eller skade på din baby. Nogle af disse lægemidler er:

 1. Feber-Paracetamol eller Acyclovir. Rådgivning din læge ville være et smart træk.
 2. Halsbrand-antacida.
 3. Forstoppelse - Undgå laksemidler og mineralolie. Du kan tage stoffer som Metamucil.
 4. Hoste-Dextromethorphan.

Tips og forholdsregler:

 1. Pludselig at sidde eller stå eller ændre din position på dette stadium kan føre til en nedgang i blodtrykket og afbryde blodforsyningen. Prøv at rejse sig eller sidde langsomt.
 2. Drik mere vand og sove mere end normalt for at give din krop resten, det har brug for, for snart nok går tingene sydpå.
 3. Husk at afskære den usunde mad ud af din diætplan. Det omfatter også vin og kulhydrater.
 4. Dit vand kan bryde. Så hold din telefon og en desinficeret klud hele tiden.
 5. Lægemidler skal tages med omhu, da det ellers kan føre til skadelige interaktioner, nu hvor din baby er næsten på vej.

Graviditet gør nu slutrundene for dig, og du nyder denne fase. Du kan selvfølgelig ikke vente med at se din lille, og det kommer næsten snart. Bare hold på disse tips og forholdsregler et stykke tid længere.