Skønhed og mode

Hvordan man bruger gær ansigtsmaske til acne-tilbøjelig hud?

Alle har forskellig hudtype, der har forskellige hudproblemer. De bruger ofte kemiske produkter til deres hudproblemer, men det er ikke den komplette løsning. En af de bedste og permanente løsninger til hudproblemer bruger enkle køkkenprodukter. En blandt dem er gær. Gær virker effektivt på ansigtet, da det indeholder essentielle vitaminer og mineraler, som er vigtigt for normal funktion af huden. Lad os se nogle interessante gær ansigtsmasker liste på ansigtsbehandling.

Bedste Yeas Face Masks For Acne-Prone Skin Treatment:

Her er top 3 hjemmelavede gærmasker,

1. Rengøringsgærmaske:

Denne enkle gærmaske er mere effektiv til rensning af pimples ansigt og sorte hoveder, som er de mest trendende hudproblemer for teenagere.

Ingredienser:

  • Gær (tør eller frisk)
  • Varmt vand

Metode / Anvendelse / Hvor ofte skal det bruges:

Tag en skål tilsætter lidt gær og fortynd den med varmt vand for at gøre en tyk pasta. Påfør denne gær på dit ansigt og vent indtil det bliver tørt. Vask derefter dit ansigt med køligt vand og tør forsigtigt af med en blød klud. Denne ansigtspakke kan bruges 1-2 gange om ugen.

Hvorfor denne gær ansigt maske til acne:

Mineraler indeholdt i denne gær nærer huden og er resistente over for ydre mikrober, som deponerer på vores hud.

Fordele ved gær til ansigt:

Dette skaber et mirakel ved at rydde alle acne på ansigt og sorte hoveder i et meget kort spænd.

Se mere: Sådan bruges hvedekim ansigtsmaske

2. Yoghurtgærmask:

Folk, der har fedtet hud, er mere bekymrede over deres ansigt på grund af overskydende olieudskillelse. Og her gær og yoghurt ansigtsmaske, som er et perfekt middel til det. Lad os se gær og yoghurt ansigtsmasker fordele for ansigt.

Ingrediens:

  • Yoghurt
  • Gær-20gms

Metode / Anvendelse / Hvor ofte skal det bruges:

Bland yoghurt og gær i en skål og lav en tyk pasta. Påfør denne yoghurt og gærmaske på dit rensede ansigt og lad det stå i 20 minutter, indtil det bliver helt tørt. Vask dit ansigt med Luke varmt vand og tør det med en blød klud. Det kan bruges to gange om ugen for det bedste resultat.

Hvorfor dette virker:

Gær i denne ansigtspakke bliver aktiveret og reducerer overskydende olieudskillelse.

Fordel:

Der er ingen gær ansigtsmaske fordele for huden. Der er ingen bivirkning i denne hjemmelavede gærfasepakke.

Se mere: Hjemmelavede ansigtsmasker

3. Whitening Yeast Mask:

Alle ønsker en god hudfleksion, og her er et simpelt hjemlig middel til dig. Dette forbedrer ikke kun din hudtone, men det er også næringsstof.

Ingredienser:

  • Gær
  • Citronsaft eller tranebærsaft eller druesaftjuice

Metode / Anvendelse / Hvor ofte skal det bruges:

Bland disse to ingredienser i en skål. Tag en anden stor skål med varmt vand og læg skålen med blandingen på varmt vandskålen i 2-3 minutter. Anvend så denne maske på dit ansigt og hals. Lad det tørre i 20 minutter. Vask derefter dit ansigt med varmt vand og tør med en ren, blød klud. Brug denne maske 1-2 gange om ugen for godt resultat.

Hvorfor dette virker:

Vitamin b i gær nærer og toner huden.

Fordel:

Det whitens og nærer huden, der giver et skinnende lys til dit ansigt.

Forholdsregler for gærmaske:

Hvis du vil sørge for, at gær ikke har skadelige virkninger på din hud, skal du bare tage nogle gær bland det med varmt vand og anvende det på din hud, skyll efter 10 minutter. Hvis det ikke skader så kan du prøve disse ansigtsmasker uden nogen frygt.

Alt, hvad vi kommer fra naturen, har særlige fordele på vores hud, når de tages internt og eksternt. Brug af naturlige hjemmelavede midler giver dig permanent løsning, og der er ingen bivirkninger. Gær er en magisk ingrediens, der har kur mod forskellige hudproblemer som betændelser, svarte hoveder, acne og etc. En enkelt ingrediens har sådan en magisk egenskab, så teenagere, sprænger udbrud.

Se mere: Bedste ler ansigtsmasker