Skønhed og mode

Top 9 Indian Silver Temple Smykker Designs

Folk bliver vanvittige om de traditionelle, men stadig trendede templet designede smykker i dag. Templets smykker er designet af templet og er udformet med forskellige former, mønstre og strukturer. Sølvtemplets smykker er generelt foretrukne under bryllupperne og de festlige årstider.

Det supplerer perfekt de traditionelle lejligheder og ser således helt sød ud med de etniske indiske outfits.

Indiske Sølv Smykker Designs:

Her er nogle yderst fantastiske og beundringsværdige templets sølvsmykke design i Indien, der stjæler dit hjerte.

1. Bedøvelse Tempel Sølv Smykker Halskæde Og Øreringe:

Sølvtemplets smykkesæt med blomstermønstret design er ret attraktivt for et traditionelt syn. De matchende øreringe er givet et påfugl design med små jingles hængende nedenfor. Den stærke indbyggede halsdesign giver et perfekt udseende til nakken for et smukt udseende specielt på etniske sarees og chaniya cholis.

2. Tempel Sølv Smykker Vedhæng:

Tempelsmykkerne har stort set et billede af enhver Gud eller gudinde med det. Smykkerne giver en påfugldesign med en Natraj-stil, også kendt som Shiva. Designet omfatter også perle design, som også er en præget del af sølv. Det giver et overdådigt udseende for traditionelt slid og hovedsagelig for danse som Bharatnatyam.

3. Sølvtempel Smykker Halskæde:

Et langt halsdesign, som symboliserer kærlighed og evighed, er den med Radha Krishna design. De lange halssmykker har en tyk streng, der giver et bladdesign knyttet til hinanden. Det dejlige vedhæng viser den endeløse kærlighed. Det er den bedste gave til din elskede at bære på traditionelle tøj som sarees.

4. Sølv Talje Bælte Tempel Smykker:

Leder du efter noget andet og fantastisk til en særlig lejlighed eller festival! Prøv denne sølv talje bælte med gudinde symboler at se anderledes og smukt ud. Designet kan bæres med stolthed til festivaler som diwali, Lakshmi pujan osv på Kanjivaram sarees.

5. Sølv Tempel Halskæde Og Bangle Sæt:

Ikke kun til regelmæssig eller festivalen, sølvsmykker bruges nu også af bruderne til et fortryllende udseende på deres særlige dag. Sættet består af et mellemhals design med flere cirkulære charms, matchende øreringe, armbånd og en talje jingle. Alle disse giver et perfekt slid til bruderne. Du kan også vedhæfte en maang tikka med det for at fuldføre sættet.

6. Sølvtemplet Smykkehår med perler:

Hvis du elsker de lange og klassiske halskæder, der traditionelt kaldes hår, kan du prøve dette fantastiske design. Denne enkle og elegant beaded hår af tre lag ville få dig til at se helt smuk ud. Du kan også bære denne hår i de traditionelle og afslappede lejligheder og se helt stilfuldt og trendy. Disse dage er sådanne hårs givet popularitet uden øreringe.

7. Smukke sølv Tempelsmykker lang og kort Halskæde Sæt med Påfugl Design:

Traditionelt elsker folk at bære et sæt lange og korte halskæder. Hvis du også elsker at bære en smuk kombination af korte og lange halskæder, kan du prøve dette fantastiske sæt af beaded tempelsmykker. Dette kan bæres med traditionelle saris og andre etniske beklædningsgenstande.

8. Sølvhårpinde Design Tempelsmykker:

Hårnåle er ikke foretrukne af alle, men disse specielle templet designstifter er kærlighed hos de fleste kvinder. De er perfekte til bryllups lejligheder og er for det meste båret af klassiske dansere og brude. Templets smykker kan også håndlaves for at give det et anderledes og farverigt udseende.

9. Silver Circular Temple Smykker:

Elsker at bære lange designs til festivaler og specielle lejligheder! Her er du med en unik sølv tempel smykke design, der er givet flere cirkulære charms i sølv. Vedhænget har endelig lange jingle-tråde for at gøre det mere fancy. Den passer bedst med matchende sølvmønsterformede øreringe. Den bærer i vid udstrækning bomuldsserier.

Således er dette fantastiske sølv tempel smykker de nyeste trend settere, og du skal også få nogle fantastiske og attraktive templesmykker i din garderobe. Dette smykke ser helt stilfuldt ud og etnisk.

Se videoen: OLD Traditional indian jewellery collections (Januar 2020).

Загрузка...