Skønhed og mode

9 Amazing Dragon Craft Ideer til børn og børnehave

Dragon håndværk er simpelthen nogle håndværk type ideer til børn, der vil hjælpe dem med at forblive engageret og glad i timer. Dette er dragefartøj. Hvis man ikke har ideen om hvordan man holder deres børn optaget hele tiden, så er dette en meget god ide. Børn elsker at lege med dragon håndværk.

Bedste Dragon Crafts og ideer til børn:

Her er nogle top 9 drage håndværk design,

1. Chinese Dragon Craft:

Her er noget godt for børn at være involveret i kinesisk år og drage håndværk. Dette er dragefartøjet til børn. Til denne har man brug for disse sæt ting som papirplade, maling, lim, tissuepapir og dekorativt papir og kort. Mal på bagsiden af ​​pladen, slå et hul på hver side og binde gennem en elastiklængde. Skær forsigtigt to øjehuller, skær strimler af tissuepapir og lim dem. Skær horn, en næse og pigge fra dekorativt kort og indsæt dem på din maske, og her er de kinesiske dragehåndværk til småbørn klar.

2. Stick Dragon Craft:

Stick dragon er meget ligesom børn legetøj for børn, og de er også gode til at videregive tid til dem. For dette ville man have brug for pap, rød kunstpapir, lim, farveblyanter, Popsicle-stick. Skær pap i form af dragehoved og hale. Mal det med farveblyanter og pasteller og bånd stængerne i nærheden af ​​hoved og hale, og så er din stangdrage klar til at blive spillet.

3. Hand Shape Paper Dragon:

Dette er en uimodståelig papercraft drage, og alt hvad du behøver er farverige papir håndform, men bare tilføj et hoved og en hale og din hånd form papir drage klar. Man kan gøre det mere fantasifulde ved at tilføje ben til det.

4. Dragon Bubble Wrap Print:

Dette er håndværksdesign til førskolebørnene, og det viser børn, at de kan genbruge bobleplader og bruge det som trykmedium i håndværk. Til dette skal du bruge drage skabelon, boble wrap, byggepapir, pensel og grøn maling.

5. Dragon Bookmark Craft:

Denne drage bogmærke håndværk gør en spektakulær gave i det kinesiske år eller til den person, der er født i det kinesiske nytår. Til dette skal man bruge skum, bånd, stoflim og dekorative stykker.

6. Kinesisk Dragon Marionet:

Denne smukke kinesiske drage håndværk preschool er lavet op med gyldne bånd for at give det en skællende effekt sammen med pink, gule og røde håndværk skum. Det ser spektakulært ud.

Se mere: Craft Making Ideas for Kids

7. Dragon Mask:

Fejre det kinesiske nytår ved hjælp af denne drage maske. Udtryk dragen på hvidt kort, farve dragen og skære masken ud. Stans et hul på hver side af masken, og bind den derefter tilbage med tråd. Din kinesiske nytårs drage håndværk maske er klar.

8. Dragon Collage:

Dette er en dragon collage håndværk ide for børn. Dette er de sjove dragehåndværk til børn, og alt du behøver er et papir, kort, lim og nogle dekorative stykker. Tegn dragen figuren og skære den ud og lim papirdragen på kortet og hold fast på det vinklede øje. Dekorer dragen alligevel du kan lide.

Se mere: Animal Craft Aktiviteter og Idéer

9. Cup and Ball Chinese Dragon:

En simpel papirkop og håndbold kan gøre en fantastisk kop og bold kinesisk drage. Alt hvad du behøver er papir, kop, bold, maling, lim, håndværkskum og bånd.

Dragon er symbolet på kinesisk tradition og laver håndværk ved hjælp af dette væsenbillede med din ide, så det vil også være sjovt for dine børn. Disse var nogle dragon håndværk aktiviteter, som skolelærere hjælper deres elever til at lave sådanne slags drage masker eller håndværk.

Se mere: Teddy Bear Craft For Toddlers