Frisurer

10 bedste fødevarer med næringsstoffer til hårvækst

Hvad er næringsstoffer til hjælp til hårvækst. Der er seks vigtige næringsstoffer, som fremmer hårvækst og styrer håret sikkert. Næringsstoffer er kulhydrater, mineraler, vitaminer, proteiner, fedt og vand.

Hårvækst er subjektivt for dine måltider og den slags næringsstoffer, du spiser. Denne artikel viser de ti bedste fødevarer til at medtage i din kost for de væsentlige næringsstoffer til hårvækst og forhindre hårfald og skaldethed:

Bedste næringsstoffer til hårvækst:

Her har vi givet en liste over 10 bedste fødevarer med fuld af næringsstoffer til hårvækst, der kan kontrollere håret falder sikkert.

1. Laks-Vitamin D., Protein Og Omega 3 Fedtsyrer:

Laks er rig på vitamin D og protein. Det indeholder også omega-3 fedtsyrer. Disse syrer kan ikke produceres naturligt af kroppen - og de er afgørende for hårets vækst. Disse fedtsyrer er afgørende og udgør ca. 3% af den faktiske hårstang. Disse Omega-3 syrer er nyttige til at skabe de naturlige olier, der er nødvendige for at holde hårbunden hydreret. De lurer i hovedbundens cellemembraner. Disse essentielle fedtsyrer kan også komme ud af andre fisk som ørred, sardiner, sild og makrel. De findes også i valnødder, græskarfrø og avocado. Dette er et af de bedste næringsstoffer til hårvækst.

Se mere: Bedste shampoo til hurtig hårvækst

2. Valnødder-Biotin, Vitamin E, Kobber og Omega 3 fedtsyrer:

Valnødder er rige på biotin og omega 3 fedtsyrer. De er også rige på vitamin E. E-vitamin hjælper med at beskytte kroppens celler mod DNA-beskadigelse. Da vores hår ikke får meget skygge fra solen, vil solstrålerne fjerne håret væk, og det forhindrer det. Mangel på biotin i kostvaner kan forårsage hårtab. Valnødder har også kobber, der hjælper dig med at holde hårfarven rig. Dette er et af de bedste næringsstoffer til hårvækst.

3. Østers-Zink Og Protein:

Dette er den fremragende protein mad til hårvækst. Østers er meget rige på zink. Mangel på zink giver dig en tør og flaky hovedbund. Dette fører igen til hårtab. Tre ounces zink, når de indtages, indeholder 493% af den daglige værdi, der er nødvendig i din kost. Zinkindholdet er højt i beriget korn og fuldkornsbrød. Østers indeholder dog også et højt proteinindhold. Østers har 97% protein. Protein er nødvendig af kroppen for at erstatte hårene, som naturligt kaste af kroppen hver dag. Mangel på protein gør håret svagt og tørt og skørt. Nødder, æg og oksekød er også rige på zink.

Se mere: Godt hårolie til hårvækst

4. Søde kartofler-Vitamin A (Betakaroten):

Antioxidant beta caroten er højt i søde kartofler. Disse er forvandlet af kroppen til vitamin A. Vitamin A hjælper med at producere og beskytte de essentielle naturlige olier, der hydrerer hovedbunden. Hvis din krop er lav på A-vitamin, vil det medføre kløende irriterende skæl. Dette er en af ​​de bedste fødevarer til hårvækst.

5. Æg - Protein, Zink, Jern, Svovl Og Selen:

Æg er fyldt med næringsstoffer, som hjælper med at øge hårvæksten. Og æg er også en rig kilde til protein. De er også fyldt med de fire grundlæggende og nøgle mineraler, der er nødvendige af kroppen: jern, zink, selen og svovl. Disse bedste essentielle mineraler og proteiner til hårvækst. Der er brug for jern for at beskytte hårsækkene og hjælpe håret med at vokse sundt.

6. Spinatfolie, jern, C-vitamin og betakaroten:

Spinat er rig på beta caroten, jern, C-vitamin og folat, som hjælper med at holde hårsækkene sunde og hjælper med at cirkulere de væsentlige hovedbundsolier. Spinat er den bedste mad, der er fuld af mineraler og vitaminer, der er gode for hårvækst og stopper håret falder.

7. Linser-Biotin, Zink, Jern Og Protein:

Linse er en anden en stor næringsmiddel mad til vækst af hår. Linser er små i størrelse men rig på næringsstoffer. De er rige på biotin, zink, jern og protein. Derfor gør de et godt hæfteklammer til måltidet.

8. Græsk Yoghurt-Vitamin B5, Protein Og Vitamin D:

Græsk yoghurt er rig på protein og vitamin B5. Dette er den bedste vitamin B mad til hårvækst. Det indeholder også D-vitamin. De hjælper med follikelvækst i hår. Yoghurt er en anden fantastisk mad med fuld af næringsstoffer som fedt, vitaminer og kulhydrater, som også understøtter hårvæksten.

9. Blåbær-Vitamin C:

Blåbær er en super mad. De indeholder det højeste indhold af C-vitamin, som er næringsstoffet mest nødvendige for væksten af ​​dit hår. vitamin c er også meget vigtigt næringsstof for hårets stærke anden det kan føre til hårdt hår falder. Dette er en af ​​de bedste næringsstoffer til hårvækst.

Se mere: Hair Regrowth Products

10. Fjerkræ-Zink, Protein, Jern, Vitamin B:

Fjerkræ er yderst rig på zink. Mangel på zink giver dig en tør og flaky hovedbund. Dette fører igen til hårtab. Zinkindholdet er højt i beriget korn og fuldkornsbrød. Tre ounces zink, når de indtages, indeholder 493% af den daglige værdi, der er nødvendig i din kost. Fjerkræ indeholder naturligt et højt proteinindhold.

Du bør tilføje disse fremragende fødevarer, der er rige på næringsstoffer, der er afgørende for hårvækst. du kan dele andre næringsstoffer fødevarer vækst her i kommentarfeltet, vi accepterer dig.