Skønhed og mode

Top 9 stilfulde chokers til mænd i trend

Forskellige mænds chokers er tilgængelige i markedet, det kommer i forskellige men unikke i stil. En choker slidt rundt om halsen og det er stramt halsbånd type halskæde. Faktisk bruger mænd til mode, og det hjælper dem med at tiltrække opmærksomhed fra deres vennekreds. Det kan forbedres på en række måder, herunder vedhæng eller pinde. Efter ønske er der valg i plastik, læder eller metal type chokers til mænd.

Seneste og fashionable Chokers til mænd Designs med billeder:

Lad os se på de bedste designs af chokers til mænd.

1. rustfrit stål sølv guld choker:

Det passer til alle mænd og drenge; den er lavet af italiensk rustfrit stål. Du vil finde over gennemsnittet kvalitet. Bredden kommer i 2,5 millimeter og længden er 21,50 tommer. Det er sikkert og sikkert for din hud.

2. læder titanium stål vedhæng choker:

Den ene er rundformet og rebkædet typet choker til mænd. Materiale, der anvendes i alt læder og metaltype, er rustfrit stål. Halskæde type af denne choker er bedst til mænd. Pendent størrelse passer godt til denne choker. Hvis du vil have opmærksomhed fra din kære eller venner, så prøv med denne trendy stil af choker.

3. Casual Wear Mænds Choker:

Denne choker er nyttig til regelmæssig slitage til mænd, skal du være sikker på at montere denne choker. Ikke mere over toppen, vil du få komfortabel montering. Du finder let bånd til din nakke let på markedet for dit uformelle slid.

4. Hjertependent Choker for Mænds:

Hvis du planlægger lang tid choker så vil denne choker være velegnet til dig, efter at du har brugt 6 måneder, vil du stadig få et godt udseende. Hjertependent i denne choker har givet kølig berøring, legeringstype metal har brugt til denne choker. Denne choker er lille stor, lang nakke mænd vil få god glans af denne choker.

Se mere: Choker halskæde til piger

5. mænds krave choker:

Hvis du har planlagt til designer choker, så prøv din noget outfit med denne choker. Dette er egnet mode choker til mænd. Midt i denne choker får du hjerte danglende hængende, det charmerer denne choker. Prøv denne justerbare montering og fashionable outlook choker til dit outfit.

6. Håndlavede mænds choker:

Fuldt håndlavet choker designet til mænd. Det har gjort omhyggeligt håndlavet ved brug af ren lædersnort. Flerfarvede ædelstene bruges til denne choker. Tilpasning af chokerlængde er 18 tommer. Kvinder kan også bruge denne choker.

Se mere: Choker halskæde

7. Short Chokers for Men:

Denne type chokers er specielt designet til mænd og kvinder. Dette er afrikansk stil choker. Plastmateriale har brugt til denne choker. Dette er miljøvenligt og godt for gave, der giver lejligheder. Prøv enhver farve efter eget valg med regelmæssige tøj.

8. Heavy Flat Silver Choker:

Kobber og sølvbelagt materiale, der anvendes til denne choker. Du kan bære denne vestlige stil choker på din enhver casual outfit. Link type kæde mønster ser catchier. For det meste kvinder kan lide at deltage i fester, så mænd kan give dem denne type choker gave til deres udgående. Denne choker er god til enhver årsdagen, fest eller bryllup lejligheder.

Se mere: Choker Smykker

9. Spike Mænds Choker:

I bred samling af håndlavede chokere finder du Spike Choker er kendt for mænd. I spike choker er ledningen sort bomuld og justerbar. Den har 2 cm lang spike. Det passer perfekt, så det ser godt ud på mænds.

Chokers er specielt brugt til mode. Det hjælper med at skinne midt i mængden. Du kan købe gode valg af chokere i dit budget. Regelmæssig til høj budget chokere finder du let på markedet. Efter din højde såvel som din halsstørrelse får du en god samling chokere i forskellige farver og materialer. Hvis du vil imponere dine venner, så gå med godt valg af chokere.