Skønhed og mode

Hvor sikkert er ansigtsbehandling under graviditet?

Graviditet er smuk proces og en vidunderlig oplevelse i det mindste er det, jeg har hørt om! Du kan få masser af stress, mens du er gravid. Du kan måske gå glip af at fokusere på din hud i disse dage. Det mindste du kan få er ansigtsbehandling eller voksning og manicure og pedicure. Tale om ansigtsbehandlinger der er mange graviditets ansigtsbehandlinger, som du kan gøre.

Bedste Face Packs Under Graviditet:

Her er nogle DIY ansigt pakker, der kan gøres under graviditet,

1. Havre og yoghurt ansigtsmaske:

Metoder: Bland 1 spiseskefuld yoghurt og havre i en skål. Tilsæt nogle dråber honning til dette og bland godt sammen for at danne en pasta. Påfør dette på ansigt efter rengøring. Lad det stå i 10 minutter og vask det med varmt vand.

Fordele: honning fugter huden og tilføjer en glød til ansigtet. Under graviditeten kan du i det mindste få en ansigtsglød. Dette er super nemt at lave og kræver kun 15 minutter at lave og vaske.

Advarsel: Dette er en graviditetssikker ansigtsmaske og har ingen bivirkninger.

2. Mælk og honning ansigtsmaske:

Metode: Alt du behøver for graviditetsmaske ansigtsbehandling er noget mælk og honning. Bland dem i lige store mængder i en skål og masser forsigtigt dit ansigt med det. Lad masken stå i 30 minutter og skyll det derefter med vand.

Fordele: Mælk er meget hjælpsom til at slippe af med hudfarve og tilsætte en glød på den anden side honning føjer fugt til ansigt.

Advarsel: Dette er den bedste graviditetssikker ansigtsmaske.

Se mere: Sådan behandler du mørke cirkler under graviditeten

3. Agurk og tomat ansigtsmaske:

Metode: ekstrakt saftene af en tomat og en halv agurk og bland det i en skål. Påfør dette på dit ansigt og lad det tørre i 15 minutter. Skyl det med varmt vand.

Fordele: Tomat fungerer som en naturlig blegemiddel og fjerner garvningen fra ansigtet og agurk reducerer betændelsen på huden og bruges som kølevæske, der er godt under graviditeten.

Advarsel: Der er ingen bivirkninger af denne ansigtsmaske, det er en graviditetssikker ansigtsmaske at lave hjemme.

4. Almond and Banana Face Mask:

Metode: Alt du behøver er 1 hakket banan og 3 dråber mandelolie. Bland bananerne og bland det godt sammen med olien. Påfør dette på ansigtet og lad det stå i 15 minutter. Skyl det med varmt vand.

Fordele: Banan er god til at tilføje fugt til ansigtet under graviditeten, da man kan miste charmen. Vitaminerne i denne pakning hjælper med at forbedre kollagenproduktionen i huden. Dette kan være den bedste ansigtsmaske under graviditeten.

Advarsel: Det er en sikker og bedst ansigtsmaske, mens den er gravid for hud og sundhed.

Se mere: Hvordan at slippe af med akne, mens gravid

5. Honning og Papaya Face Mask:

Metode: Ting du har brug for til denne ansigtsmaske er ½ kop moset papaya og 2 spsk honning i en skål. Bland dem godt og anbring det på dit ansigt. Lad det stille i 30 minutter. Skyl det med varmt vand.

Fordele: Honning er god til at tilføje fugt til ansigt, og papaya er rig på antioxidanter. Med denne kombination kan du slippe af med mørke pletter.

Advarsel: Denne ansigtsmaske er en sikker graviditetsmaske. Det hjælper kun din hud med at forynge og har ingen bivirkninger.

Ovennævnte er nogle af ansigtsmærkerne, der er sikre for graviditet og kan gøres meget let, når du er gravid. Disse er lette at gøre og kræver mindre tid. Med humørsvingninger og stress kan du miste noget af skønheden, men her har vi disse fantastiske DIY hjemmelavede ansigtspakker under graviditet, der kan gøres uden rod og giver kun fordele.

Se mere: Er Acyclovir Safe Under Graviditet

Se videoen: Hvordan fungerer veer ved en fødsel? (Januar 2020).

Загрузка...