Skønhed og mode

Hvordan at slippe af med akne på panden?

Bumser er irriterende acne, som danner hele ansigtet. Efter de lune kinder er det værste sted for pimples panden.

Pimples er grundlæggende dannet på grund af bakterier, overdreven sebum og hudceller, som ikke bliver eksfolieret rettidigt. Disse resulterer i tilstopning af porer og bakterier, som er fanget i tendens til flere sammen med talg.

Sådan fjerner du bumser på panden:

Her taler vi om de bedste hjemmemedicinske behandlinger for pimples på panden, som er meget nemme at anvende og giver effektive resultater og havde ingen bivirkninger. Nedenfor har vi 19 bedste behandlinger for acne på panden.

1. Rensning:

Hud er beskyttet med sur mantel, som mister sin surhedsgrad på grund af vask af ansigt med hårde sæber og vaskemidler. Hårde sæber har alkalisk indhold og gør huden akne tilbøjelige. Det bringer infektion i og forårsager hudskader. Derfor er det meget vigtigt at bruge rolige ansigtsrensere.

2. Exfoliate:

Exfoliating hud kan gøres manuelt af skrubber, kemikalier eller endda masker. Du kan simpelthen tage en fuld ske sukker og bland den med flydende rengøringsmiddel, som du vasker med, og massage det med en skrubbe eller en vaskeklud. Hvis din hud er lidt for følsom til skrubning, så kan du lide at bruge enzymmasker. Eksfoliering hjælper med at reducere olie og gør huden sundere med stigningen i produktionen af ​​nye celler.

Se mere: Tilbage Acne Behandling

3. Oxygenering:

Du er nødt til at lade dig pande puste. Tag en klud eller en bomuldspude og dab den med hydrogenperoxid. Det virker meget godt med acnes. De sælges er brune flasker og er stort set som almindeligt vand med et ekstra molekylært indhold. Denne ekstra ilt trænger ind i porerne og dræber bakterierne, der skaber bumserne.

4. Hårprodukter:

Du skal bruge blid shampoo og balsam til dit hår. Der er fedtede hårprodukter, der skal undgås, når der er akne på panden. Hvis disse kemiske produkter falder på bumserne, der trickler ned fra håret, vil de føre til hudirritation, og de kan også føre til ny bumsdannelse, fordi de tilstopper porer.

5. Kosmetik at bruge:

Det er godt at forlade huden uden makeup, når du har acnes. Undgå alle slags pulvere, rødme, olieagtige produkter, da de alle fører til blokering af porer. Der er oliefri makeup på markedet, prøv at få nogle af dem, hvis du overhovedet har brug for makeup. Kosmetik baseret på vand er det bedste. Skyl altid dit ansigt, med eller uden makeup om natten.

Se mere: Acne under graviditet

6. Absorption af overskydende olie:

Absorption af overskydende olie kan ske ved en klassisk lermaske kaldet Queen Helene's Mint Julep Mask. Det er ikke meget dyrt og kan fås fra ethvert apotek. Hvad der vil overraske dig er, at de små prikker olie, du finder over dit ansigt, bliver tørret op. Magnesia mælk er en maske, som også er god til at absorbere olie. Dette kunne være et godt hjem middel.

7. Toning:

Hvis du har renset dit ansigt godt, skal det have tabt en mængde pH fra huden. For at returnere pH skal man bruge toner. Brug det normale tonermærke, som du normalt bruger. Til hjemmelavet toner bland citron med vand og dab med bomuld, og vask derefter af.

8. Fugtgivende:

Det kan være et problem for acnes, men efter at du har gjort så meget, skal du faktisk opbygge sund hud. Fugtighedscreme hjælper med at løsne huden og dræne bakterier og døde celler. Brug ikke fugtighedscreme, der indeholder alkohol, de reagerer ret hårdt. Vandbaserede fugtighedscreme kan også være gode.

Se mere: Pimples On Chin

9. Lavendelolie:

Lavendelolie bruges sjældent til acneproblemer, men folk ved ikke, at de er ekstremt effektive. Gnid ikke dem uden at fortynde dem. Røret af lavendelolien på bums er nok til at helbrede dine bumser langsomt og støt og får dig tilbage til din smukke hud. Dette er den bedste behandling for bumser på panden.

10. Brug is til pimple i panden:

Bumser kan ske på ethvert sted. Desuden kan det også være smertefuldt. Brug is til acne på panden. Det er faktisk en stor lettelse. Det helbreder ikke kun bums, men fjerner også det mørke sted fra stedet. Bortset fra is forbedrer blodets omsætning af det berørte område. Processen er bestemt en meget hurtig måde at få relief på.

11. Citronsaft Bedste til at behandle Pimple:

Hjem retsmidler er altid frugtbare. Måske er de de bedste blandt alle. At helbrede din acne på panden citron er meget frugtbar. Citron er rig på vitamin c, og det tørrer så meget hurtigere. Men sørg for at du bruger frisk citron til formålet. Brug ikke konserverende citronsaft til fjernelse af bumser. Køb citron fra markedet og lav saft lige inden du anvender.

12. Brug rent vand:

Hold din hud ren så meget som muligt. Brug specielt ferskvand til at vaske dit ansigt. Ansigtsvasker er ikke også gode. Det har været set, at overdreven brug af forskellige ansigtsvask viste sig at være meget skadeligt. Det er fordi de bærer kemikalier. Lad dem derfor være og brug frisk vand hele dagen for at rengøre dit ansigt. Således kan du undgå bumser.

13. Cure din hud med korianderjuice:

I dag er pimple problem meget almindeligt. De fleste mennesker lider af dette problem. Men dette er meget irriterende. Tænk på, hvordan du kan slippe af med pimples på panden i stedet for at føle sig irriterende. Hvis du foretrækker hjemmelavede lægemidler, så kan du prøve korianderjuice til formålet. Bland det sammen med gurkemeje og brug over bumserne og hold det natten over. Du får en hurtig lindring ved hjælp af produktet. Thia er den fantastiske behandling for bumser på panden.

15. Hvede Grassaft:

En pimple på panden ser meget mærkeligt ud. Det gør folk meget forsigtige, medmindre det er helbredt. Så du kan tænke, hvordan du forhindrer acne på panden, hvad der passer til din hud. Et glas fyldt med hvede græsjuice er meget sundt og effektivt i dette problem. Det er meget populært som en pimplebehandling. Uanset om det er stærkt nok til at fjerne arene helt.

16. Hvidløg:

Du tror måske, at hvidløg kan brænde din hud som det er kendt som en krydret grøntsag. Men frisk hvidløg kan bruges til at fjerne bumser. Skær hvidløgene i skiver og læg det forsigtigt på overfladen. Det tager meget kort tid at fjerne stedet fra stedet. Selv du behøver ikke at holde det hele gennem natten. Det giver uden tvivl det bedste resultat på bumser.

17. Mælk som hjemmelavet middel:

Som du ved, at mælk som et dagbogsprodukt er meget sundt for huden. For et hurtigt hurtigt resultat blandes det med limejuice og bruger det flere gange om dagen. Måske er dette det bedste blandt alle hjemmet retsmidler for bumser på panden indtil nu. I stedet for at spilde penge på anti pimple produkter skal du bruge mælk så meget som du vil.

18. Orange pasta:

Af denne grund bruges frugt ofte. Brug orange pasta til din pande pimple. Friske appelsiner er for gode til formålet. Der er ikke noget der skal gøres meget. Skær appelsinerne laver pasta og brug den. Vær sikker på at de er friske. Prøv at undgå at bruge gamle. Hold pastaen i mere eller mindre fem minutter og vask derefter med vand. Gnid ikke dit ansigt under vask. Dette er en af ​​de mest effektive behandling for bumser eller acne på panden.

19. Tandpasta:

Produktet er altid tilgængeligt i hjemmet. Således uden besvær kan du bruge det før du går i seng. Det behandler bums meget hurtigt. Brug normal tandpasta i stedet for gelen. Der er mange nye farverige pastaer til rådighed på markedet. Strengt bruge hvid pasta snarere farve en.

Som vi sagde tidligere, at efter panden er din pande det mest foretrukne mål for acne, men med disse behandlinger for acne på panden, kan du nemt vide, hvordan du kan slippe af med pimples på panden.