Skønhed og mode

5 bedste ansigtspakker til anvendelse inden bryllup

Bryllupper handler om bruder. Det er derfor naturligt, at hver pige vil se bedst ud, da alle øjne er på hende på denne dag. En af de største bekymringer for de fleste bruder er at få den perfekte makeup og se på denne særlige dag. De fleste bruder bliver stresset om en lang række ting i de dage, der fører til den store dag, så der er en høj mulighed for problemer som acne, mørk cirkel og lignende hudflareups. En ansigtsbehandling er ikke kun en perfekt måde at behandle hudproblemer på inden brylluppet, men det er også den bedste afslapningsmetode. En brud kan ikke bare bosætte sig på andet end det bedste i en ansigtspakke, så der er top 5 ansigtspakker inden brylluppet.

Bedste Face Packs Før Wedding Application:

Lad os se de top 5 ansigtspakker til før bryllupssøgning.

1. Astaberry Bridal Aroma Facial Kit:

Dette ansigts kit er beriget med principperne om aromaterapi og er beriget med æterisk olie. Den indeholder ayurvediske urter og blomsternes essens til at slappe af sindet og nære huden. Sættet indeholder en rengøringsmiddel, creme, gelskrubbe og maske, som genopliver huden.

Pris: 1080 INR

2. Aroma Magic Bridal Glow Facial Kit:

Formuleret med naturlige ingredienser fjerner dette brudesæt urenheder, forsigtigt exfoliates, øger naturlig glød, genopliver og giver stråling. Det giver en kølefølelse og er velegnet til alle hudtyper. Dette kit indeholder et ansigtsrensemiddel, en eksfolierende gel, hudserum, nærende creme, ansigtspakke, hydrerende gel og solcreme.

Pris: 900 INR

Se mere: Bridal Face Makeups

3. Lotus Herbal Gold Radiance Cellular Glow Facial Kit:

Beriget med 24K guld blade, hest kastanje og papaya ekstrakt, det genopliver hudbetændelser, reducerer hududslæt og irritation. Dette ansigts kit giver jævn tone, holder elasticitet og øger celleproduktionen. Dette dyb celle aktiveringssæt indeholder eksfolierende rengøringsmiddel, aktivator, massage creme og guldmaske for at give en ungdommelig udseende hud.

Pris: 275 INR

4. Biotique Gold Radiance med Gold Bhasma Facial Kit:

Denne facial beriget med guld støv giver øjeblikkelig glød og giver guld som udstråling til ansigtet. Denne ansigtspakke lyser hudtonen, reducerer sløvhed og hydrater for at give et dugigt udseende til huden. Infunderet med 24K guld trænger det ind i hudlaget og forbedrer blodcirkulationen. Denne udstråling kit indeholder skrubbe, ansigtscreme, massage gel, afskalning maske og mørk plet korrektur.

Pris: 235 INR

Se mere: Bedste Bridal Facial Kits

5. O3 + Diamond Luxury System Facial Kit til Bridal Makeup:

Denne luksusbehandling fra O3 + er den mest foretrukne ansigts kit af bruderne. Den indeholder en diamantrensning, skrælskrubbe, creme, øjenreparationssystem og serum. Denne formel trænger dybt ind i huden og forbedrer skønheden, som er kravet til de fleste bruder. Sættet fjerner urenheder, snavs, exfolierer, renser, øger hudens glød og reducerer hudens blødhed. Brudeformlen indeholder renseskum, strålingsskal, serum, creme og øjencreme.

Pris: 9.200 INR

Bortset fra over diskprodukterne på markederne, kan du også lave en hjemmelavet ansigtspakke inden brylluppet. Forlad ikke hudpleje i sidste øjeblik. Begynd at lægge hud på huden, tag regelmæssige ansigtsbehandlinger i god tid, suppler med vitaminer, hvis det er nødvendigt, husk at hvile nok, hydrere, motionere og tage sig af din generelle helbred. Husk, ansigtsbehandlinger og eksterne behandlinger kan kun afspejle dit indre helbred og indre glød.

Se mere: Hjemmelavede Face Packs For Glødende Skin

Se videoen: SKIN WHITENING HOME REMEDIES FOR DARK SKIN 11 QUICK FIX FACE MASK (Januar 2020).

Загрузка...