Skønhed og mode

9 Nature's Finest Peony Tattoo Designs

Peony er den traditionelle blomster i Kina. Det er en slags blomsterkonstruktion og det viste sig også at være den tolvte årsdag blomst. Det er også staten blomst af Indiana. Blomsten er symboliseret som en blomst af rigdom og ære. Det betragtes også som en lykke for et godt ægteskab. Denne tatovering er meget smuk og dækker hele ryggen eller ærmerne i kroppen af ​​en person.

Folk elsker at legemliggøre pony tatoveringen på deres krop med det formål at sprede kærlighed og lykke.

Bedste og stilfulde Peony Tatoveringer:

Lad os finde her med ovennævnte top 9 pony tatovering designs, som vil give dig et usædvanligt udseende.

1. Peony Flower Tattoo på skulderhals:

En pony tatovering på forsiden af ​​skulderhalsen vil se nådig ud, når kvinder med smukke kropsfunktioner har det på. Den glamourøse del af peonies tatoveringer er, at den ser perfekt ud på den feminine krop snarere end mænd. Hvis du kan lide mørk skygge eller simpelt design, er denne tatovering bedst egnet til din skulder; Kvinder kan lide at prøve denne slags design altid.

2. Farverig japansk pony kraveben tatovering:

Den japanske pony tatovering er stille anderledes end den simple pony tatovering design. Farverne og formen er lavet noget perfekt til en rund blomst og blomsten er helt åben. Piger, der kan lide at vise deres holdning, så skal de have dette design til deres kraveben, men få nogle tips fra erfarne folk om inkning også.

3. Sort / hvid lårpigon tatovering:

Den pony tatovering sort og hvid inked på lårene er nok en god ide at have en tatovering på dig. Blomstrende og ekstra kronblad af pæonblomst med blade gør et smukt design. Hvis du vil have sort og hvid skygge, så ser denne tatovering fantastisk ud, når du bruger korte bukser.

4. Grå og sort pony tatovering:

Peony tatovering i sort og gråt blæk er storslået i udseende, men er mindre udvalgt efter deres valg, men efterhånden bliver dråbe stigende. Dette vil se godt ud på underarmene, dette design kan du foretrække for dit moderne look.

5. Måneformet lille pony tatovering:

Den måneformede lillepigontatovering kan laves enten på fødderne eller på håndleddet og også på høje lår. Den søde lille simple pony tatovering afslører også meget. Du vil få dette design i halvmåneform for din del af kroppen, prøv denne på låret.

6. Pink Rose Peony Tattoo:

Den rosa peonrose tatovering er kvindens kærlighed. Kvinder sætter tatoveringen for at forbedre deres skønhed, mens mænd graver for at tiltrække de smukke damer. Dette design er kendt i piger i dag.

7. Tilbage Neck Blue Peony Flower Tattoo:

En enkelt stor blå pæonblomst på ryggen i midten er en smuk ide om ponyblomstatoveringer til mænd og kvinder.

8. Red Peony Tatovering på Body:

Kvinder kan lave to sådanne store rødpioen blomster og ekstra fyldninger med små og store blade og knopper af blomsten på deres talje for at gøre hendes krop se sexet.

9. Full Sleeve Peony Tattoo:

At lave en pony tatovering i stort design den frodige af blomsten er så blomstrende og helt rund, at udseendet selv bringer en atmosfære af kærlighed, romantik og velstand.

Pioen tatoveringer symboliserer med en stærk følelse af beautify og blomstrende atmosfære med duft, skrøbelighed og forbigående af naturens eksistens. Det siges også, at symbolet afslører en dyb tanke på at få stor succes, når der kun er store risici.