Skønhed og mode

15 bedste turiststeder i Uttarakhand at besøge

Uttarakhand er en nordindisk stat, som betyder 'Land of the Gods'. Det er hjemsted for Himalaya og har mange turisters destinationer, som gør det til en af ​​de mest sympatiske stater til tur. Det er kun 170 km fra Delhi, og staten strækker sig fra foden af ​​Himalaya til grænserne til Nepal og Kina. Den store stat har to divisioner, der hedder Garhwal og Kumaon. Her er de 15 bedste turiststeder i Uttarakhand for at besøge sammen med billederne nedenfor for dig.

Berømte turiststeder i Uttarakhand at se med billeder:

1.Nainital:

Nainital ligger i Kumaon-regionen og ligger 1.938 meter over havets overflade. Det er populært kaldt 'Lake District of India' på grund af sine smukke søer. Den mest berømte og den skal besøge for alle turister i Nainital, er Naini Søen. Nainital zoo, indkøbscentre, restauranter, er nogle steder, hvor turister gerne vil besøge.

2. Jim Corbett National Park:

Jim Corbett National Park er beliggende i Nainital og er den ældste nationalpark i Indien, der blev oprettet i 1936. Det blev opkaldt efter den berømte naturbevarende og forfatter Jim Corbett, som har hjulpet med etableringen af ​​parken. Parken indeholder 488 sorter af planter, og i det vilde liv indbefatter det tigre, elefanter, flyvende ræv, chital, indian pangolin osv. Og mere end 600 fuglearter.

3. Mussoorie:

Mussorie er en bakkestation, der er 2000 meter over havets overflade. Det er ved foden af ​​Himalaya og er så smukt, der hedder Queen of Hills. Et plantenavn 'mansoor' er rigeligt i dette område, hvorfra navnet stammer fra dets navn. Stedet er rent og grønt med smuk flora og fauna. Den mest fornemte turistplads er Doon Valley.

4. Badrinath:

Badrinath er en religiøs by for hinduerne. Hovedattraktionen her er Badrinath tempelet, der er dedikeret til Lord Vishnu og også til en af ​​de 108 hellige helligdomme af Vaishnavities. Der er 15 idoler tilbedt her, og alle af dem var blevet lavet med sort sten. Dette er en af ​​de store og bedste turist steder at besøge i Uttarakhand delstaten Indien.

5. Auli:

Auli er beliggende i Chamoli-distriktet i Garhwal-regionen. Auli betyder eng på deres regionale sprog, der viser sig at være smukt grønt om sommeren og om vinteren er det dækket af sne og det er ideelt til skiløb.

6. Mukteshwar:

Mukteshwar er en beroligende destination beliggende i en højde på 2.285 meter i Nainital. Det har fået sit navn fra det berømte tempel, Mukteshwar Dham. Det er mere end 350 år gammelt og blevet lavet til Lord Shiva. Templet ligger lige på toppen af ​​bjerget og giver en smuk udsigt over byen nedenfor og Himalaya. Du kan nyde med din familie og give den bedste tid til dig med en smuk atmosfære.

7. Haridwar:

Haridwar betyder 'Gateway to God' og regnes som et af hinduernes syv hellige steder i Indien. Det ligger i bredden af ​​floden Ganges og er placeret, hvor floden går ned mod sletterne. De fleste af de indiske og andre asiatiske lande vil gerne besøge dette hellige sted i uttarakhand.

8. Lansdowne:

Lansdowne er en stille bakke station og kan lide af turister på grund af sin nemme tilgængelighed med transport i de motorlige veje i modsætning til nogle få andre bakker stationer. Det er 1700 meter over havets overflade og er fuld af blå fyr- og egetræskove. Det er et af de bedste og vidunderlige naturlige steder i uttarakhand at se. Man kan finde tonsvis af kirker her, og dette sted kan siges at være domineret af kristne snarere end nogen anden cast. Der er også mange vandområder i Lansdowne-området. sejlsport og vandring er også en af ​​de bedste aktiviteter her.

Se mere: Steder at besøge i Wayanad

9. Harsil:

Harsil er stille og fredfyldt malerisk, som ligger på bredden af ​​floden Bhagirathi og er 2620 meter over havets overflade. Det er midt i tætte deodar skove, som beboes af smukke fugle. Der er trekking ruter her for eventyrere og omgivelserne er egnet til folk, der kan lide at meditere og yoga.

10. Kausani:

Kausani er en frodig grøn bakke, beliggende i en højde af 1890 meter, og det er berømt at give pusten udsigt over de majestætiske Himalaya. Hvad gør det smukkere er de nåletræer, der ligger over hele bakken. Dette er et af de dejlige steder i uttarakhand at besøge for at nyde naturen med top mest udsigt og køligt vejr.

11. Rishikesh:

Dette er et af de bedste turiststeder i Uttarakhand og er populært for sin naturskønne skønhed. Stedet kender også som en berømt vandre destinationer. Folk kommer fra hele landet for at besøge dette sted. Den omgivende udsigt er fyldt med naturlig skønhed og bjerge. Der er meget plads til at udføre en række aktiviteter der. Folk vil finde evig fred her og det kan siges at er et af de bedste steder at se i Uttarakhand. Stedet er også en velkendt yoga destination også. Masser af mennesker står op tidligt om morgenen og klatre op til dette sted bare for at udføre yoga.

12. Dehradun:

Dehradun er en af ​​de mest fineste steder i Uttarakhand. Stedet er populært for sit brede udvalg af naturskønhed på grund af det store antal skove, der er tilgængelige her. Shopping steder i dette sted er også temmelig spændende, og der er mange steder at bo her også. Stedet kan siges at være en velbygget by og indeholder en række gode uddannelsesinstitutioner, der tiltrækker unge drenge og piger til at studere her. Dette kan siges at være et af de bedste turistattraktioner i Uttarakhand. Dehradun er en berømt bryllupsrejseplads i Uttarakhand og besøges af par hele året rundt.

Se mere: Steder at besøge i Varanasi

13. Almora Hill Station:

Almora er en af ​​de bedste religiøse steder i Uttarakhand og er også et af de bedste steder at besøge i Uttarakhand. Stedene er en populær bryllupsrejse destination og folk besøger dette sted fra hele Indien. Stedet tiltrækker turister på grund af sin naturlige skønhed og dets bevaringskvalitet for at holde de besøgende forsynet med de fantastiske faciliteter vedrørende midlertidigt ophold. Backpacking og tempelbesøg er en af ​​de mest berømte aktiviteter på dette sted. Almora er et meget populært sted i Uttarakhand, og det er et af de bedste steder at se i Uttarakhand, ifølge de mennesker der har været der.

14. Bageshwar:

Det er ikke som Lansdowne-banen i Kolkata. Det er faktisk et af de bedste steder at se i Uttarakhand, og det kan siges at være et af de mest religiøse steder i denne stat. Stedet er fyldt med templer og kan også siges at være en berømt bryllupsrejseaktivitet. Stedet er kendt for sin naturlige skønhed og det omkringliggende landskab. Kvaliteten af ​​dette sted er uden tvivl ekstraordinært og har en række faciliteter til rådighed her for kunderne.

15. Gangotri:

Stedet er kendt for sit spændende miljø og kold vibe. Folk besøger dette sted for sine floder og gletsjere. Der er også vandfald som tiltrækker kunder. Stedet er fyldt med turiststeder og mange steder for at opfylde dit ønske om eventyr. Folk der kan lide at udforske vil blive forelsket i dette sted og vil ikke gerne forlade. Det kan ikke siges at være populært som en bryllupsrejse side, men det har sikkert mange andre aktiviteter og faciliteter til at tilbyde folk.

Floderne på dette sted er så smukke, at regeringen har arrangeret at bygge nogle bænke og sidde pletter her, så turisten kan have det sjovt at besøge dette sted. Den indiske turistregering har gjort et godt stykke arbejde for at gøre dette til et af de bedste turiststeder i Uttarakhand. Et af de mest berømte seværdigheder i dette sted er Gangotri-templet.

Billeder Kilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Se mere: Steder at besøge i Dehradun