Skønhed og mode

Fordele ved nødder under graviditeten

Pin
Send
Share
Send


Så snart graviditetsresultaterne bliver positive, bliver mødre bekymrede for at spise den rigtige mad for at støtte babyen, der vokser i dem. Frem for alt kommer dette teorien om at spise for de to. Bevidsthed om ernæringsbehovet under graviditeten kan mindske sådanne bekymringer og gøre perioden mere fornøjelig. Sundhedspraktiser foreslår, at nogle superfoodvarer til graviditet og nødder helt sikkert falder i denne kategori. Nødder er gode kilder til essentielle mineraler og vitaminer, der hjælper med at opfylde ernæringsmæssige krav under graviditeten. Spise nødder mens gravid har også hjulpet mødre til at overvinde almindelige graviditetsproblemer. Læs videre for at lære mere om godheden ved at spise nødder under graviditeten.

Ernæringsmæssige fordele ved nødder under graviditeten:

Under graviditeten er mødre tilbøjelige til at blive sultne i svære timer. Munching på usunde snacks som stegte fødevarer kan ses vidende men bedst undgås. Nødder gør en glimrende snack, der også er lastet med gavnlige egenskaber for den forventende mor og hendes voksende baby. Tag et kig på disse utrolige sundhedsmæssige fordele ved nødder:

1. Protein:

Protein er meget vigtigt for fostrets vækst. De anses for meget gavnlige under graviditeten, og herunder nødder i din daglige kost giver dig en god dosis protein.

2. Fiber:

Fiber fra din kost hjælper med at lindre nogle af de ubehagelige problemer med graviditet som hæmorider og forstoppelse. Derudover hjælper det også med vægtstyring og regulering af blodtryk. Nødder som mandler, brasilianødder, valnødder og hasselnødder har højt indhold af fibre, der hjælper med at lindre problemer forbundet med afføring.

3. Kobber:

Nødder som pistacienødder, pinjekerner, valnødder og cashewnødder er kendt for at være kobberkraftværket. Kobber er meget vigtigt for en sund udvikling af hjernen, og det hjælper også absorption af jern i kroppen. Derfor bør gravide mødre dagligt spise nødder for at få en god dosis kobber under graviditeten.

4. Jern:

En gravid kvinde kræver normalt 27 mg jern dagligt fra deres kost. Jern er afgørende for produktionen af ​​hæmoglobin og hjælper også med at producere mere blod i kroppen. Nødder som valnødder, datoer og rosiner er yderst god kilde til jern.

5. Vital Minerals:

Mineraler som mangan, calcium og magnesium er vigtige for at understøtte den sunde vækst af baby i livmoderen. De er også afgørende for udviklingen af ​​det voksende fosters nerver, skelet, muskler og ledbånd. Nødder er fyldt med disse vigtige mineraler, og sundhedspersonale anbefaler derfor at spise spiser under graviditeten.

Se mere: Ældrebær mens gravid

6. Væsentlige vitaminer:

Nødder opfylder fuldstændigt det væsentlige vitaminkrav hos forventede mødre. Disse vitaminer, især E-vitamin, hjælper med at reducere risikoen for præeklampsi og overvåger også blodtrykniveauet.

Se mere: spise valnødder under graviditeten

Risici associeret:

Der har altid været en debat om spørgsmålet om at spise nødder under graviditeten. men nylige undersøgelser i denne henseende har afsløret, at spise nødder er gode under graviditeten, når de forbruges i grænser, og også når den forventede mor ikke har nogen nødmolekyler. Da nødder er mærket højt i fedt og kalorier, bør de for det meste forbruges i deres naturlige tilstand. Gravid mor bør undgå sukkerbelagte eller stegte nødder, da det tilføjer uønskede kalorier og gør mere skade end godt. Så svaret på spørgsmålet kan du spise nødder, når gravid er absolut ja, forudsat at du har krydsovervurderet alle ovennævnte faktorer.

Se mere: spise jordnødder under graviditeten

Nødder anbefales prænatal mad til forventede mødre på grund af deres gavnlige egenskaber. De er kendt for at være tættere i næringsstoffer sammenlignet med frugt og grøntsager. Men du skal være opmærksom på, at det også er højt i kalorier og fedtstoffer og derfor bør kun tages i moderation.

Pin
Send
Share
Send