Skønhed og mode

Gm Diet Dag 5 - Plan Og Opskrifter

På den femte dag være stolt over dig selv, at du har nået det! Den 5. dag i GM-kosten vægttab rutine, af kosten er nu er du tilladt at spise oksekød matchet med tomater. På denne dag vil vi koncentrere os om at give kroppen nok protein, da kroppens proteinbehov i dag bliver behandlet, men ikke i det omfang de vil omdanne sig til fedt. Oksekød, som vi ved, er en god og rig kilde til protein og fiber, der bruges i dette tilfælde, og som du laver en diætplan, skal du forbruge bare for at opfylde behovet, og det behøver ikke at blive opbrugt i store mængder .

Forbereder dig selv til dag 5 af GM diæt:

Da de tre nævnte måltider var der på dag 4 af GM-diæten, som var: bananer, mælk og suppe, ligeledes på dag 5, ville koncentrationen kun være underlagt oksekød og tomater. Du skal ikke bekymre dig om, at du ikke vil blive ved at forbruge dette tabet af appetit vil fortsat mærkes på denne dag.

For at afbalancere appetitten er det vigtigt at have bare små portioner af oksekød under måltiderne, da der mangler appetit i din krop. Hvis du tager store portioner, kan det kun gøre appetitten værre, og det kan lige så godt fortsætte de næste par dage, derfor er det bedst at forbruge oksekød med gode og små mængder tomater.

GM diæt dag 5 morgenmad:

I morgenmaden bliver du nødt til at starte med tunge ting, som du måske starter med braiseret oksekød og suppe. Dette vil hjælpe med at holde maven tung, fuld og tilfreds for det meste af dagen. Suppen giver energi, mens kød bliver en kilde til protein, jern og fiber.

Se mere: Gm Diet Vegetar Dag 2

GM diæt dag 5 frokost:

Hvis jeg siger at du kan have en oksekød, betyder det ikke, at du kan have brød! Ja, du kan have en hamburger patty men ikke lavet af brød! Det kan blive forbrugt i frokosttid sammen med tomater. Valget af skinke burgere uden brød kan være dit valg, prøv at have med den mindste fedtprocent, som du følger med kosten for at tabe sig og ikke at vinde. Vand er et must, hold dig selv hydreret, da kroppen producerer ekstra urinsyre; det anbefales også at drikke ekstra glas vand for at skylle urinen ud naturligt.

GM diæt dag 5 middag:

Du kan få en tallerken fuld af tomatsalat! Eller en anden hamburger kan blive spist af aftensmad, selvom oksekødssuppe også anbefales af eksperter og tomater, så kroppen vil føle sig mere energisk. Suppen supplerer også vandet tabt i løbet af dagen.

Se mere: Gm Diet Dag 4 Vegetar

GM diæt dag 5 middag snacks og drikkevarer:

Dag 5 konkluderer, at den eneste drik, der skal indtages, er vand, og ikke juice. Det skyldes det faktum, at kroppen allerede har fået doser juice i de sidste tre dage, og på dag 5 vil vandet bidrage meget i udskylning af overskydelserne til dag 5. Du skal drikke op til 14 glas vand på denne dag, så kroppens system vil blive afgiftet og slippe af med unødvendige næringsstoffer fra kød eller oksekød.

Følgende er en hurtig guide til at hjælpe dig med at lave mad til denne dag!

Se mere: Gm Diet Vegetarian Day 3

Opskrifter til GM diæt Dag 5:

Grillede oksekødstykker:

Ingredienser:

• 1 kop oksekødsfrøstrimler
• 1 citronskal
• Salt og peber
• Koriander

Procedure:

Sæt kødet med citronskal, salt, peber og koriander og hvile i 10 minutter. På en varm grillplade skal mørbrad strimler og indtil den er gyldenbrun. Serveres med skivede tomater. (Dit valg)

Beef Burger:

  • 1 1/8 pund oksekødspatty
  • Salt og peber

Procedure:

Tag oksekød patty og gnid det med salt og peber og læg den på en varm grill. Du kan også baste med en flad smør, indtil patty bliver rødbrun. Serveres med tomater og agurker.

Se videoen: Grocery Store Wars (Januar 2020).

Загрузка...