Sundhed

Hvordan man holder lungerne sunde?

Har du vejrtræknings problemer? Ønsker du at holde dine lunger sunde? I dag er der mange mennesker, der lider af lunger problemer på grund af deres usunde såvel som ubalanceret liv. Luftforurening er den vigtigste årsag til usunde lunger. Dine lunger sikrer vidunderligt arbejde hver dag. Sterke lunger leverer store mængder ilt i blodet og giver dig mulighed for at arbejde, leve og fungere godt. Ligesom vores krop lunger også kræver daglig pleje samt hengivenhed. Derfor i dag i denne artikel fortæller vi nogle tips til at holde dine lunger sunde.

Hvis du har lungeproblemer, kan du opleve sådanne symptomer, og de er som følger:

  • Ache når du trækker vejret
  • Hoste og Wheeziness med træning
  • Åndenød i enkle handlinger
  • En vedvarende hoste
  • Svaghed med en variation i aktivitet

Bedste tips til at holde lungerne sunde:

Nedenfor fortæller vi dig de bedste tips, der opretholder lungernes helbred. De er som følger;

1. Huff Hoste Teknik:

Huff Cough-metoden er en række mini-hoster, der står lige over for en enkelt stor hoste. For at gøre dette hjælper din åndedrætspædagog dig.

2. Udfør Crunches:

Det er meget vigtigt for dine lunger at arbejde i 10 til 20 crunches om dagen. Brystet og maves muskler giver dig mulighed for at trække luft. Styrk dem, og du kan også prøve dyb vejrtrækning.

3. Bliv hydreret:

Det er vigtigt at drikke 2 liter væske eller vand hver dag for at få glæde af spyt. For tynder skal du først rådføre dig med din specialist for at sikre, hvilke arbejder du har gennem resten af ​​din behandlingsstrategi. Så drik ekstra vand, fordi god hydrering hjælper med at holde luftvejen spyt våd, hvilket skaber det afslappet at hoste op.

Se mere: Sådan har du en sund lever

4. Brug af trapper i stedet for lift:

For at holde sunde lunger skal du markere mange ture ned ad trappen til kælderen hver dag. Der er mange øvelser, der skaber dit hjerteslag hurtigere som at cykle, klatre op ad trappen eller gå hurtigt. De nyder godt af at holde dit hjerte såvel som lungerne i anstændig form.

5. har antioxidanter

Forbrug af fødevarer svarende til broccoli samt svampe, der er ironiske i antioxidanter, der gavner dig til at vaske dine lunger helt af frie radikaler, der er forårsaget af kontaminering.

6. Brug en defensiv maske:

Det er meget vigtigt for dem, der arbejder fra sted til sted, støv, kemikalier eller asbest til at påklare beskyttelsesdragt, der tæller en gasmaske ud over at belaste arbejdsområder. Mens du rejser i forurening, bruges en ansigtsmaske eller et tørklæde rundt om din mund og næse, da industriel eksponering er en væsentlig fare for lungesundhed, der fører til lungekræft, KOL og astma.

Se mere: Sådan gør du din mave sund

7. Postural og Percussion Dræning:

Kontakt din læge, hvis du har brug for postural og percussion drainage. I denne proces elimineres slimmet fra lungerne ind i luftvejene, så de kan hostes ud. Percussion, sikre dræningspositioner, dyb vejrtrækning plus hoste er helt genanvendt i denne metode.

8. Undgå at ryge:

Rygning er hovedårsagen til alvorlige lungesygdomme som kronisk obstruktiv lungesygdom eller KOL samt lungekræft. Røg kan skade dine lunger, fordi røg fra cigarrer, rør og cigaretter dækker over 4.000 skadelige kemikalier. Også forhindre dig fra brugte røg. Udfør et røgområde i dit hjem.

9. Vær opmærksom på luftforurening:

Det er meget nødvendigt at blive opmærksom på luftforurening plus sikre din del at bevare luften frisk. Indvendig såvel som udenfor luftforurening kan kilde sundhedsvanskeligheder, især for personer, der sikrer lungesygdomme.

Se mere: Home Remedies for fedtsyre

Billedkilde: Shutterstock

Se videoen: Laung Laachi Title Song Mannat Noor. Ammy Virk, Neeru Bajwa,Amberdeep. Latest Punjabi Movie 2018 (Januar 2020).

Загрузка...