Skønhed og mode

P90X Diet Plan Secrets

Der er mange fitnessprogrammer tilgængelige på markedet, der lover at give dig det ønskede udseende på brugen af ​​deres produkter. Ligeledes er der et nyt fitnessprogram til rådighed på markedet, der præcis hvad det siger - P9OX. Det siger at du vil blive revet i 90 dage, og hvis du strengt følger programmet så vil du helt sikkert.

P9OX er bygget ud fra muskelforvirring. Det er ikke nødvendigt for dig at være egnet til dette fitnessprogram, men du vil helt sikkert blive pålagt at være mentalt forberedt. Fitnessprogrammet består af 12 dvd'er med forskellige øvelser. Når du træner regelmæssigt, bliver din krop langsomt vant til det og opbygger en modstand mod den øvelse. Men P9OX-arbejdsplanen holder kroppen gætte, så det ved aldrig, hvad der kommer næste gang. P9OX involverer kickboxing, kardiovaskulær træning, lagmålinger, modstandstræning, strækning osv. Dette tvinger hjertet, lungerne og musklerne til altid at arbejde i højeste tempo for at fuldføre hver bevægelse. P9OX indeholder også en kalender til at spore dine resultater, en fitness guide, en ernæringsplan og 12 dvd'er.

Se mere: Kelloggs Diet Plan

Siden lanceringen af ​​dette produkt har anmeldelser og vurderinger modtaget fra kunderne kun været positive. Før du starter med dette fitness regime, er det godt, hvis du finder ud af alt muligt om dette fitnessprogram, da dette fitnessprogram kræver engagement, så du bliver nødt til at investere meget energi og tid for at nå dit mål. For en bedre forståelse kan du også se videoer og historier om P9OX online for at få et bredere perspektiv om dette nye fitnessprogram.

Se mere: Kosher Diet Foods

De vælger at bruge P9OX som et middel til vægttab og toning din krop er op for en udfordring. I starten kan brugeren føle sig udmattet og også føle smerter i skuldre, ryg, arme, kerne muskler, gluts og bryst. I denne træning bruges musklerne som stabilisatorer til den næste muskel, så musklerne oplever fuldstændig udmattelse i slutningen af ​​træningen.

Det er også vigtigt at bemærke, at P9OX kræver et stort rum til træningen at finde sted. P9OX systemet har brug for en yoga måttet, en pull up bar, håndbånd eller vægte. Det luksuriøse P9OX-system leveres dog med en 30-dages forsyning eller P9OX-muskelgendannelsesbåndene, muskelgenvinding og en pull-up bar. Det er ligegyldigt hvilken version af P9OX systemet du bestiller, fordi det er en god mulighed for træning i hjemmet. Det er også meget nyttigt for de travle bier, da længden af ​​de fleste dvd'er er under en time.

Der er tre faser i P9OX-systemet, og de er:

Se mere: Ketogenic Diet Plan

1. Fat Shredder-fasen.

Denne fase er designet til at skære ned i kropsfedtet. Som kropsfedtet falder så er din energi. Derfor skal fase 1 kun forlænges, hvis du skal miste meget fedt, ellers kan fasen for denne fase mindskes.

2. Energistyringsfasen.

Dette er en bedre afrundet, fornuftig spise- og langsigtet plan, og problemerne i denne fase er forholdsvis mindre. Denne fase kan fortsættes, så længe du kan lide, hvis du har det godt og har meget energi.

3. Endurance Maximizer Phase.

Denne fase skal fortjenes. Kun hvis du vil have en atletisk krop, skal du gå videre med dette trin. Det er sådan, fordi denne fase skubber din krop til grænsen, så hvis du ikke vil have en atletisk krop, kan du springe over denne fase.

P9OX-systemet er en fantastisk og udfordrende måde at forme og tone din krop på. Så hvis du er ude for udfordringen, så fortsæt med denne plan.

Se videoen: Healthy Eating: How to TRANSFORM YOUR BODY through FOOD. Tony Horton Fitness (Januar 2020).

Загрузка...