Skønhed og mode

Sådan fjerner Pimples On Chin?

Pimples er uønskede plummer på ansigtet, som normalt forekommer hos mænd og kvinder, der har olieagtig hud. De er virkelig frustrerende at håndtere, så man må komme til bunden af ​​grundene for at få sig helbredt. Pimples form på grund af tilstoppede porer, der har en blanding af forurening, olie og døde hudceller. Bakterier kommer ind i disse porer og øger deres antal indeni.

Sådan behandler acne på hak:

Her er nogle bedste metoder til at fjerne bumser på hagen.

Anvendelse af kosmetiske produkter:

Den første metode, du skal følge, skal være brugen af ​​kosmetiske produkter som anti-acne rensemidler, salver og cremer. Disse bruges stort set til at rense porerne og fjerne bakterierne, som forma acne er. Disse produkter er kendt som aktuelle produkter, de har sædvanligvis salicylsyre og benzoylperoxid, som hjælper med at behandle bumserne.

Reducere olieformulering:

Styring og reduktion af mængden af ​​olie på dit ansigt er meget vigtigt for at reducere acnes. Olie bliver overskydende på grund af talgkirtler, og disse kan behandles med vitamin B5 og Pantothensyre. Disse gør dit ansigt tørt, hvilket fjerner olien og gør huden til at føle lysere.

Vask dit ansigt før du sover:

Poresens tilstop ophober snavs hele dagen igennem. Det er meget vigtigt at rengøre dit ansigt i slutningen af ​​dagen, selvom du har været uden sminke hele vejen igennem. At være ude udendørs vil alligevel få dig til at have mange urenheder, og selvom du er indendørs, skal du stadig holde dig vane med at bruge en ansigtsvask og en ikke-olieagtig ansigtscreme til at sove.

Udrensning:

Fortsæt med at vaske din hage og kæbe linje 4 til 5 gange om dagen. Forkert hudpleje er en vigtig årsag til acne dannelse. Fedtet hud, når det vaskes regelmæssigt, hjælper med at reducere olien og gøre porerne rene. Det er lettere at vaske pande eller kinder og derfor forsømmer vi normalt hagen. Dette er den bedste metode til at slippe af med akne på hagen.

Se mere: Hvordan man kan slippe af med akne under graviditeten

Acne Scrubs:

Acne scrubs er ansigt scrubs, som normalt er medicineret med benzoylperoxid. Denne skrubbe skal forsigtigt masseres på bumserne og holdes et stykke tid og vaskes endelig af. Dette hjælper mindre olie dannelse og acne reduktion. Skrubber dine bumser tidligt om morgenen og en gang før du går i seng, ville bare være perfekt for dig at komme tilbage til din sædvanlige, lige hud.

Har en sund kost:

Det er meget vigtigt at have en sund kost og desto vigtigere er det at reducere forbruget af junkfood. Burgere og pizzaer, alle de olieholdige og usunde madvarer bør reduceres. Prøv at have citron, har vandmeloner, har mange mejeriprodukter, da de indeholder vitamin A, og der er så mange flere. Prøv at konsultere en diætist for ekspertrådgivning.

Se mere: Bumser på bagsiden

Citron juice og æg hvid maske:

Udtræk saften af ​​citron og dab den med en halv våd bomuld eller klud og lad det tørre. Vask den af ​​og tag en æggehvide og på lignende måde, dab den på bumserne og hold den, indtil den tørrer op. Når du vasker din med en rensemiddel, vil du se et klarere og lysere ansigt. Bumserne vil gradvist reducere.

Toner:

En blanding af 2/3 af alkoholfri toner og 1/3 af rå æblecidereddike viser sig at være ret effektiv, når den anvendes om morgenen og aftenen. Æbleciderne er kendt for at have eksfolierende syrer, som reducerer acne og balancerer hudens pH.

Se mere: Acne Vulgaris Årsager

Rensning med honning:

Det bedste naturlige middel kan vaske dit ansigt tidligt om morgenen med honning. Halv teskefuld honning dabbed på bumserne og holdes tørre og til sidst vaskede, kunne faktisk være et antibakterielt system, der reducerer olie og gør huden fugtig. Det gør ansigtet glød og virker for at hæmme breakouts.