Skønhed og mode

9 Seneste Anklet Chain Designs til mænd og kvinder

Anklet er en trendy og smart udseende ornament båret af både mænd og kvinder siden årtier. Anklet er et smykke, der bæres i anklerne og er lavet af metaller som sølv, guld, tråd og mange andre ædle metaller. Kædeankladerne ser fremragende ud og gør dine fødder mere værdifulde. Man kan klæde sig med nogen form for sko med disse kædeanker og gøre din ankel mere attraktiv end nogensinde.

Smukke og stilfulde Anklet Chain Designs til Ladies i Trend:

Lad os se hurtigt på top 9 anklet kæde designs.

1. Sizzling Gold Anklet Chain med Bells:

Denne type smukke udseende kæde ankler ser meget sød og pæn på unge piger. Den snoede gudanklap har små lydhørede klokker, der hænger, hvilket gør en tydelig støj, mens du går, hvilket gør det muligt for andre at være opmærksomme meget nemt.

2. Unique Fine Anklets Chain:

Fantastisk flotte anklet kæde er disse og er perfekt til ømme og sexede ankler. Den fine kæde i et bølgemønster ser vidunderligt ud på enhver kvinde og går godt til enhver lejlighed. Når de er sammen med nederdele eller med cuffed jeans tilføjer mere charmerende look til bæreren.

3. Trendy Linked Chain Anklet for Girls:

Således er den type trendy og cool udseende forbundet anklet kæde ser dynamisk ud og giver dig et stereotype udseende. Anklet er designet i guld og imellem små hvide sten er besat, hvilket giver dine ankler et mere ekspressivt og spektakulært udseende og et godt design til piger.

4. Cool Double Chain Butterfly Anklets:

Denne form for awesome flotte dobbeltkædeanker ser meget sød og cool ud. Den lille sommerfugl hængt sammen med nogle blomstermotiver ser fantastisk ud og gør anklerne lyse og søde på kvinder.

Se mere: Herre anklet

5. Hjerteformet ankelkæde i sølv:

Sølvanklerkæde er mest ønsket og værdsat af kvindens folkemusik. Det lille hjerte besat i lagene gør det ser strålende ud og sølvmetal siges at være en god leder af energi, og det kanaliserer positiv energi og sender den negative energi til jorden. Disse typer ankler er ideelle til strandfester.

6. Pure Roll Chain Anklet:

Næsten alle aldersgrupper af mænd adores denne type af ren sølv rullet kæde stil ankler. Anklet er stemplet og designet i 925 karat sølv og er 26 cm langt nok til at passe ind i en mands ankel og få ham til at se cool og fyr.

Se mere: Black Anklets

7. Anker stil kæde anklet til mænd:

Denne type forgyldte, ankerdesignede ankletkæder bliver meget populære, da de ser meget kunstneriske ud og formidler meget om bæreren uden nogen henvisninger. Ankeret betegner den indre styrke af manden og krystallerne besat gør det til at virke mere revolutionerende.

8. Star Chain Ankler til mænd:

Denne type stjernebelastede ankletkæde gør en mand meget kold og smart. Den forbløffende udseende anklet giver et nyt udseende til mænd og giver en ny stil og får dem til at blive trendy og kan prydes på enhver funky lejlighed uden hitch.

Se mere: Black Thread Anklet

9. Moderigtige Sterling Silver Chain Ankler:

Anklet er inspireret af jødisk alder, og ankletkæden ser meget stilfuld ud og er forskellig fra andre typer ankler. Den er bred nok og passer godt til en mands ankel og giver et levende udseende, når det bæres. Denne type ankler ser cool ud, når den bliver slidt uden hangouts eller kølige partier.

Anklets er et ornament, der tilføjer og forbedrer personen af ​​en person med mange folder og miles. Anklets findes i meget design og til enhver lejlighed, så du skal få den efter dem og få dem hip hop og sexet udseende i sekunder.